Какво става със защитата на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Какво става със защитата на Левски ?

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2010 09:20

Ако нападението си вкарва положенията,какво значение има защитата?
Иначе,като гледам,доста добре се справят.В шампионата-от 5 мача,4 гола(2 от които в злополучния мач с Ч-ц),в Европа-от 6 мача,4 гола.Ама тез не били критерий,ама онез не били критерий!Ми айде като дойдат "критериите" тогаз да чаткаме клавишчетата,а?Пък и не виждам нещо по-добро на българския пазар в момента.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 10:11

Мисля, че защитата е на поносимо ниво. Страничните са добри. Тепърва Иванов и Милиев ще се сработват, това не става за 2 месеца. Разбира се, че е много важна и комуникацията с вратаря, и тук има резерви. :) А и както казва колегата преди мен, нека и нападението да си вкарва положенията. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 сеп 2010 10:33

Според мен защитниците ни не са чак толкова зле, просто не са научени да играят в екип. Трябва ни треньор на защитата. Защо не италианец? Дори може към защитниците от мъжкия отбор да включи и тези от младежкия. Така ще има приемственост и сработване. Малките порастват. Някои вече чукат на вратата на представителния отбор. Някоя и друга минута в игра като резерви срещу по- слаби отбори при подходящ резултат не би била излишна. Отделно нямаме треньор на вратарите, койдо да ги научи не само да се пласират, но и да построяват защитата според ситуацията. Но едва ли някои от треньрското ръковдство чете този форум. Те явно се смятат за всезнаещи и безгрешни. От тук могат да почерпят накоя идея. Толкова народ пишем радостите и болките си, все нещо ценно за отбора може да се прочете. Я нестандартна идея, я интересно предложение. Нова селекция няма и не би трябвало да има на този етап. Иначе отпада сработването на играчите- не само като стил на игра, а характери, нрави, особености, възгледи, психика... Значи трябва да се промени нещо в метода на работа. Като не сменяш играчи, трябва да смениш помощник- треньорите. И системата се сменя от само себе си. Че Лига Европа няма да ни чака. А трябва и да излезем от групата. Не сме панчаревци, я!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 06 сеп 2010 11:57

wilge написа:Според мен защитниците ни не са чак толкова зле, просто не са научени да играят в екип. Трябва ни треньор на защитата. Защо не италианец? Дори може към защитниците от мъжкия отбор да включи и тези от младежкия. Така ще има приемственост и сработване. Малките порастват. Някои вече чукат на вратата на представителния отбор. Някоя и друга минута в игра като резерви срещу по- слаби отбори при подходящ резултат не би била излишна. Отделно нямаме треньор на вратарите, койдо да ги научи не само да се пласират, но и да построяват защитата според ситуацията. Но едва ли някои от треньрското ръковдство чете този форум. Те явно се смятат за всезнаещи и безгрешни. От тук могат да почерпят накоя идея. Толкова народ пишем радостите и болките си, все нещо ценно за отбора може да се прочете. Я нестандартна идея, я интересно предложение. Нова селекция няма и не би трябвало да има на този етап. Иначе отпада сработването на играчите- не само като стил на игра, а характери, нрави, особености, възгледи, психика... Значи трябва да се промени нещо в метода на работа. Като не сменяш играчи, трябва да смениш помощник- треньорите. И системата се сменя от само себе си. Че Лига Европа няма да ни чака. А трябва и да излезем от групата. Не сме панчаревци, я!

+1
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 06 сеп 2010 13:10

Thsmith написа:
zap_lv написа:Отдавна се разбра ,че защитата ни е слабото място.Какво става с нея ,защо имаме много бавни защитници.Коя да бъде централната защитна двойка?
Недопустимо е в отбор ,който претендира да е европейски да има толкова бавна защита.Защо не се правят трансфери в тази насока.Ако Левски успее да намери централна защитна двойка от млаи българи това ще помогне страшно много не само на Левски ,но и на националния ни отбор.

Хора спрете се малко да пускате теми за щяло и нещяло... Да в защитата има проблеми, но защитите на ловеч и цска или локо сф да не са по добри ? Още по зле са ... Неможе да имаме защитата на интер примерно... Колко трансфери искаш да се направят ? Взехме 9 нови играчи - цяло чудо... Кой знае колко години не бяхме взимали общо толкова хора... Да не искаш 20 човека да докараме? Гонзо да не ги рине с лопата тия играчи? :lol:
Останалата част от поста ти е още по странна... Първо нито Мълдър нито веско са бавни... Милиев също не е много бавен за централен защитник... Едва ли Пер Мертезакер или Сол Кембъл са по бързи от него примерно, но това не им пречи... Как и да е тва е друга тема... Казваш да се намери "млаи" че и българи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Къде ги видя тия "млаи" българи който стават и за чеп за зеле? При загубите на младежите от казахстан и етк ли? Данчо М е може би най добрия Бг централен защитник след Коловати поне според мен... без да е нещо кой знае какво като качество просто няма по добър...
Иво Иванов найстина е мн зле, но нали ревахте 1 година, че бил голям талант ... Докараха го ся трябва да го потърпим малко (макар, че според мен Бензукан е по малкото зло) ... Квото и да си говорим едва ли имаше кой по добър бг да докарат и от Иво дори...
Ако си мислиш, че тия добри централни защитници - българи, че и млади растат по дърветата и се берат... набери няколко и ги докарай :0 Нека да сме по сериозни...
Хубаво ще е найстина да бъде привлечен някой централен защитник който да застане до милиев за евентуална атака на ШЛ догодина, но задължително това трябва да бъде грамотен играч с опит - иначе казано чужденец, защото в бг грамотни играчи няма... Но всичко това ще стане /евентуално/ с времето... не може на куп да искаме всичко... Да не сме Реал М я :0

+1 Бензукан е доста по малко зло, момчето знае как да застава и как да посреща противниковите играчи, класа е над И. Ивнов. За вратарите ..... няма какво да говорим то е от ясно по ясно, но...............
Според мен Мартин Димов беше голям талант, висок, повратлив с добро пласиране абе много по добър от Генев, но казвам беше защото незнам след като само го преотстъпват на изпадащи отбори, каква психика ще си изгради момчето.
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 сеп 2010 14:03

zap_lv написа:Хубаво е да има 2 -ма млади централни защитници ,които да са българи.Наблягам на българи,защото голям проблем на националния е ,че там централната двойка защитници не играят в един отбор и сработеността им става доста по-бавно. В много национални отбори централните защитници се избират от един клуб ,заради сработеността им .
Да има млади ,бързи и талантливи централни защитници,обаче те не носят светещи дрехи да ги виждаме с просто око без да им гледаме мачовете. :lol: При наличието на толкова млади футболисти в България е невъзможно да няма поне 2 -ма добри за Левски.

не двама ами и 0.0000002 няма ...
и аз съм Фен на Левски... и Левски не е ферма за националния отбор, а гони своите интереси и резултати... дай да обиграваме бг, че да има кой да разкарва мъри на горе надолу... айде няма нужда
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 06 сеп 2010 17:03

Всеки път казвам едно и също- ЛЕВСКИ е голям отбор, не е училище. Тук няма милост, има ставащи и неставащи!
Ако си добър за средата на "А" група, това не те прави автоматично добър за ЛЕВСКИ. Не ми дреме дали са българи или не, аз отивам на "Герена", да гледам футбол и очаквам победи! - който му се гледат юнуши, има си първенство да ходи да ги гледа.
Рабех е в космоса - спрямо Иво, а Топузаков би трябвало да е извънземен - спрямо Дънчо М. и т.н.

APerfectCircle
Контакти:

Мнениеот APerfectCircle » 06 сеп 2010 18:16

Липсва ми Рабех в безАЛКОХОЛНИЯ си период :Д

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 сеп 2010 18:27

Thsmith написа:
zap_lv написа:Хубаво е да има 2 -ма млади централни защитници ,които да са българи.Наблягам на българи,защото голям проблем на националния е ,че там централната двойка защитници не играят в един отбор и сработеността им става доста по-бавно. В много национални отбори централните защитници се избират от един клуб ,заради сработеността им .
Да има млади ,бързи и талантливи централни защитници,обаче те не носят светещи дрехи да ги виждаме с просто око без да им гледаме мачовете. :lol: При наличието на толкова млади футболисти в България е невъзможно да няма поне 2 -ма добри за Левски.

не двама ами и 0.0000002 няма ...
и аз съм Фен на Левски... и Левски не е ферма за националния отбор, а гони своите интереси и резултати... дай да обиграваме бг, че да има кой да разкарва мъри на горе надолу... айде няма нужда

Именно заради това мислене няма материал за националния отбор.Приоритет е националния отбор после са Левски и другите.'94 колко чужденци е имало в А група ,по времето на Гунди колко чужденци е имало в А група ,а сега има чужденци с лопата да ги ринеш ,които вземат от хляба и опита на българите.Нека да има чужденци ,но да не са толкова много .Трябва да има стратегия .Всички отбори да залагат на юноши ,които добиват опит и се продават в Европа ,от там стават материал за националния.Националния не е нито на Мъри ,нито на Боби ,нито на Наско ,нито на Емо Костадинов,а на обикновенния беден и измъчен народ.На успехите на Левски се радва полувин България ,на успехите на Литекс се радват няколко хиляди ,но на успехите на националния се радват всички българи.
Всички отбори и малки и големи трябва да станат инкобатор на млади лъвчета.
С остарялото ни мислене ,че трябва да си гледаме само в нашата чиния и да бъдем егоисти сме обречени на 1 Бербатов и Стоичков на всеки 20-30 години .Ако се обърнем към младите вместо на 30 години по един истински талант ще имаме на всеки 5-10 по един-двама таланта с главно Т.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 сеп 2010 18:40

zap_lv написа: Именно заради това мислене няма материал за националния отбор.Приоритет е националния отбор после са Левски и другите.'94 колко чужденци е имало в А група ,по времето на Гунди колко чужденци е имало в А група ,а сега има чужденци с лопата да ги ринеш ,които вземат от хляба и опита на българите.Нека да има чужденци ,но да не са толкова много .Трябва да има стратегия .Всички отбори да залагат на юноши ,които добиват опит и се продават в Европа ,от там стават материал за националния.Националния не е нито на Мъри ,нито на Боби ,нито на Наско ,нито на Емо Костадинов,а на обикновенния беден и измъчен народ.На успехите на Левски се радва получин България ,на успехите на Литекс се радват няколко хиляди ,но на успехите на националния се радват всички българи.
Всички отбори и малки и големи трябва да станат инкобатор на млади лъвчета.
С остарялото ни мислене ,че трябва да си гледаме само в нашата чиния и да бъдем егоисти сме обречени на 1 Бербатов и Стоичков на всеки 20-30 години .АКо се обърнем към младите вместо на 30 години по един истински талант ще имаме на всеки 5-10 по един-двама таланта с главно Т.
ХАХАХ приоритет националния отбор ама някой друг път... Ти ако имаш магазин ще продаваш ли само бг стока на загуба въпреки, че в магазина ти ще влизат 2 ма вместо 200 души? Ей така да съживиш българското... да печелят българите :lol: :lol: :lol: Левски е частен клуб и водещето са НЕГОВИТЕ интереси и интересите на привържениците на ЛЕВСКИ!!! Да трябва да има стратегия и тя трябва да бъде насочена към по силен ЛЕВСКИ , евентуално по силна А група... Да си залагат на юноши сливен и берое или който не гони цели както и да е това не ме интересува... Как пък не ... клубните отбори да съществуват с цел "ферма за национали" :lol: :lol: Като ти харесват толко фермите... е стани фен на сливен - играят си млади българи ... борят се да оцелеят ... кво ти пука ... Аз разни неудачници не бих подкрепял... Кво ми дреме ако ще и новия Зидан да изкараме като той няма да блести и да носи успехи на Левски, а на Реал Мадрид примерно ? Мен ме интересува един играч как играе в Левски ... на всякъде другаде - ако ще да се .... е все тая!!!!!

Слава богу, че това което го мислиш и искаш никога няма да стане !
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”