Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот balef » 04 сеп 2010 23:28

Твърдо Сашо Александров ! И днес с Монтана имаше дейно участие и за трите гола !

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:32

defender14 написа:сам по себе си въпроса ти е отговор-естествено, че трябва Дарко Тасевски да е титуляр, при всичките ми уважения към Кривия, но не може да срявняваш футболист на 34 год с такъв на 26, а и Дарко колкото и да не се забелязва като игра има уникални пасове към нападателите.Ако някой от вас някога е играл футбол ще ме разбере ;)

Да Дарко върши много работа,която не се забелязва,но Кривия е по-борбен и не се спира.А Дарко в повечето мачове не се бори много и стои встрани.А след това прави мач,все едно че е Меси.Лошото при него е ,че достига невероятна форма и не може да я задържи.Не знам каква е причината :o
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 23:35

Тасевски ще е титуляр,защото е "продаваем".Не влагам нищо негативно в това,просто така мисля.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 04 сеп 2010 23:37

1 Червено мнение
Кривия е по-бавен , но по-качествен. Неговия - е че е стар , бавен и лесно се измаря. +сът му е че е в по-добра форма , и се раздава повече
Тасевски е по-бърз , но не е в форма. Млад е може да бяга цял мач , и пак да има сили

За мен Тасевски би трябвало да е титуляр , а в последните 30 мин да влезе Кривия. Според мен Левски иска да играе по-бърз футбол , с бързи крила ( Жо и Младенов ) , ако това е така пак казвам че Тасевски е по-добрия вариант :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 сеп 2010 23:38

КРИВИЯ!!! Макар и на години продължава да играе с желание и се раздава докрай.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 сеп 2010 23:39

shumnaliq написа:1 Червено мнение
Кривия е по-бавен , но по-качествен. Неговия - е че е стар , бавен и лесно се измаря. +сът му е че е в по-добра форма , и се раздава повече
Тасевски е по-бърз , но не е в форма. Млад е може да бяга цял мач , и пак да има сили

За мен Тасевски би трябвало да е титуляр , а в последните 30 мин да влезе Кривия. Според мен Левски иска да играе по-бърз футбол , с бързи крила ( Жо и Младенов ) , ако това е така пак казвам че Тасевски е по-добрия вариант :)

+1
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:47

zlatan написа:момчетата с първите мнения я ми избройте асистенциите за головете на Гарата и тогава давайте акъл кой да играе.Имаме чудесни два халфа -плеймейкър и нека Ясен да решава и нека винаги да му е трудно.

Кривия и Гара почти не са се засичали на терена.Кривия има много асистенции за головете на Иса.Кривия има 4гола в официални мачове(по един срещу Дъндолк и Черноморец,два с/у Калиакра),но в далеч по-малко игрово време а Дарко само един.Но си прав за асистенциите от Дарко за Гарата.След хет-трика на Дембеле срещу Локо Сф,французино имаше 9 гола в 6 мача.От тез 9гола за 6 гола беше получил асистенции от македонецо Дарко.Ако може да се съберат Дарко и Кривчо в един футболяга на годините на Дарко и с качествата на Кривчо :mrgreen:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:51

LSFC 1914 написа:КРИВИЯ!!! Макар и на години продължава да играе с желание и се раздава докрай.

Бате много се дивя като го видя как играе.Играе със сърце,а има мачове,в които на Бездарко Педерасевски :mrgreen: сякаш не му пука,но има мачове,който ги изнася на гърба си 8-)
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:52

vankooo написа:Който е в най-оптимална форма :!: За момента е Кривия,ама след 4-5 мача ?????Ясен си решава.Формата е временна,класата е вечна ;)

+1 :geek: 8-) :geek:
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 сеп 2010 23:55

Моето мнение е, че Дарко не е /без/Дарко а е от класа.
Алесксандров се раздава повече, но не е вече за цял мач. Разбира се, той е в състояние с хъса си да увлече съотборниците си когато не върви играта.
Дарко титуляр, Кривия резерва /златна/.

Върни се в “Левски”