"Къде са те ,къде е той"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: "Къде са те ,къде е той"

Мнениеот malchev » 01 сеп 2010 16:53

Леле, не е истина колко се бях притеснил от евентуалното идване на Борносузов, Данчо Т, Камбуров и т.н. в любимия отбор!
Добре че се разминахме, защото сега щяхме да съжаляваме :) А те дано са щастливи от решенията си, все пак всеки сам избира пътя си.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 сеп 2010 16:54

Добра статия, съгласен съм с автора.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 01 сеп 2010 17:09

malchev написа:Леле, не е истина колко се бях притеснил от евентуалното идване на Борносузов, Данчо Т, Камбуров и т.н. в любимия отбор!
Добре че се разминахме, защото сега щяхме да съжаляваме :) А те дано са щастливи от решенията си, все пак всеки сам избира пътя си.

Данчо Тъча и Бандаловски се подготвях да ги псувам и гоня още от 1вата треанировка.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2010 17:14

Хубав коментар, браво на автора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 01 сеп 2010 17:16

malchev написа:Леле, не е истина колко се бях притеснил от евентуалното идване на Борносузов, Данчо Т, Камбуров и т.н. в любимия отбор!

+1
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 01 сеп 2010 17:43

Камбуров щеше да пасне според мен лично ;)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 сеп 2010 17:44

Gonzi_407 написа:Само да вметна че ако всички изброени в статията бяха в Левски сега, Левски щеше да е на тяхно место, ако ме разбирате!

Мда... и аз точно това си помислих... голям късмет извадихме че никой от тея не е сега в Левски :!: Инак щяхме да сме на дереджето на което са колегите от Панчарево 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 сеп 2010 17:47

И аз съм ЗА!!! Много точно е хванал темата Стефан... Как се виждаше Данчо Тъча в "Левски" (нищо, че за нашите стандарти е добър играч), как се виждаше Бандаловски (след помиярските си действия спрямо клубът "дал му хляба в ръцете"), как се виждаше Камбуров (писнало ми е в годините от вкарващи на "Левски" локомотивци, които после си бъркат в носа със синята фанелка)?!... :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

пелинат

Мнениеот пелинат » 01 сеп 2010 17:47

Не знам защо толкова възхваляте коментара на синия фен Стефанов.Като ,че ли нямаш право да отказваш на Левски и трябва да си щастлив,че Гонзо е благоволил да те покани.Всеки футболист има право на собствен избор и не е извършил престъпление,че условията които са му предложили от синия клуб не са му харесали.Истината е че българските футболисти предпочитат посредствени клубове в чужбина,отколкото българската футболна действителност.Пресен пример е днешния трансфер на Ивелин Попов.

Върни се в “Левски”