Акалски се дъни за юношите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Акалски се дъни за юношите

Мнениеот Daniel Levski » 01 сеп 2010 13:23

Много специалисти бе. Божката му трябва време и затома е хубаво,че пази - ако поиграе още 5-6 мача ще влезне в много добра форма, защото ще се сработи със защитата. Гошо го уважавам но и той пуска много лесни голове в последно време. Затова смятам,че Божката е доброто бъдеще.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 13:34

santiliana написа:И каква му е "издънката" на Киро?!?!
То с такива играчи пред него и Касиас би допуснал грешки.
Пичове, нека спрем да си създаваме излишно грижи на главите. Само се пускат глупави теми и се започва едно дълго и безкрайно "творчество" от куцо, кьораво и сакато. На всички е ясно, че няма безгрешен човек, още по- малко футболист (вратар). В момента вместо да се радваме на това, че най- после имаме отбор, който пълни стадиона, ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост. Та ние имаме 3-мата най- добри български вратари от нашето първенство, какво повече?! Всеки има периоди на невървеж и малшанс, да не би вие да сте безгрешни?! Айде стига, вземете се стегнете малко и се дръжте мъжки. А тарикат мъж не хленчи.
Хайде- със здраве!

Съгласен!
"...ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост..."
За всякакви проблеми!Какво значение има,всъщност,кой как играе при юношите?Важно е какво прави в мъжкия отбор.Табаков,като беше много "як" при юношите и кво?Мачка тревичката в Б група.Тъй,че...А и никой не е твърдял,че Акалски е Буфон,нали?Впрочем,Петков също не е!Като стана въпроса за "опита" в ЕКТ-не беше ли Петков на вратата,когато Дебрецен ни биха?Не беше ли пак той,когато,заради него,изгониха Сърмов срещу Ред Бул?И не беше ли пак той,когато срещу същия Ред Бул,в последната секунда се о...а?

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 01 сеп 2010 13:41

И за кво ви е тоя Акалски?Дано да се налага Митрев, той ми е по-симпатичен, а и е по млад.С Цецо кво става 4ти вратар ли ще е?
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 14:00

Пичове, нека спрем да си създаваме излишно грижи на главите. Само се пускат глупави теми и се започва едно дълго и безкрайно "творчество" от куцо, кьораво и сакато. На всички е ясно, че няма безгрешен човек, още по- малко футболист (вратар). В момента вместо да се радваме на това, че най- после имаме отбор, който пълни стадиона, ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост. Та ние имаме 3-мата най- добри български вратари от нашето първенство, какво повече?! Всеки има периоди на невървеж и малшанс, да не би вие да сте безгрешни?! Айде стига, вземете се стегнете малко и се дръжте мъжки. А тарикат мъж не хленчи.
Хайде- със здраве!

Дано да си прав, не искам да коментирам почти без факти. Все пак и колегите, и аз сме загрижени, защото най-сигурният (от десетилетия насам, вЕрвай ми ;) ) пост в "Левски" изведнъж стана най-проблемен. :evil: И друго, страхувам се (това е строго мое лично мнение), че има някакъв конфликт с Гошо Петков, който от "Левски" крият.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

police

Мнениеот police » 01 сеп 2010 14:01

Акалски е добър но му трябва време :!:

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 01 сеп 2010 14:43

МИсля 4е митрата си е мн добър само дето му трябват срещи в които да добие само4увствие.Мн се притеснява и затова прави грешки.Трябва му увереност.КОгато станахме шампиони през 2008 именно по негова вина дигнахме купата :)

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 01 сеп 2010 14:46

blue avalanche написа:
Хайде- със здраве!

Съгласен!
"...ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост..."
За всякакви проблеми!Какво значение има,всъщност,кой как играе при юношите?Важно е какво прави в мъжкия отбор.Табаков,като беше много "як" при юношите и кво?Мачка тревичката в Б група.Тъй,че...А и никой не е твърдял,че Акалски е Буфон,нали?Впрочем,Петков също не е!Като стана въпроса за "опита" в ЕКТ-не беше ли Петков на вратата,когато Дебрецен ни биха?Не беше ли пак той,когато,заради него,изгониха Сърмов срещу Ред Бул?И не беше ли пак той,когато срещу същия Ред Бул,в последната секунда се о...а?

браво пи4 ти си най правилно мисле6тие от тук :)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 сеп 2010 18:05

... И стига с това симпатичен ми е, несимпатичен ми е! :evil: Пази ли добре - продължава, не пази ли - на пейката!... :evil: Елементарно е!!! :evil: :evil: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 01 сеп 2010 18:20

Митрев няма място в титулярния състав в момента. Два мача играе, два гола получихме и двата негови. Следващия път може да не успеят да го извадят.

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 01 сеп 2010 19:30

levskifane написа:Акалски дебютира в мача на юношите, дъни се при гола на железнирачите

Ясен Петров и Георги Иванов не останаха никак доволни от мача на юношите на Левски с Локомотив София, завършил 1-1. Младите сини таланти поведоха в резултата с гол на Николаев, но последваха доста пропуски пред вратата на Локо. Това не се хареса на Петров и Иванов и те си тръгнаха още преди края на първата част. Добри положения имаха любимеца на Гонзо Тодор Чаворски и Яначков, което показа, че и младите играчи не са се поучили от това, което показаха батковците им срещу Видима.

Дебют със синия екип направи и вратаря Кирил Акалски, но и той едва ли ще иска да си го спомня. Именно юношата на Марица носи вина за попадението на железничарите и така не вдъхна много надежди да замени изключително колебливия Митрев. За юношите игра и Калин Щърков, който рядко попада в групата за мачовете на първия отбор.

Левски: Кирил Акалски, Иван Стоянов, Георги Ангелов, Асен Георгиев, Калин Щърков, Янко Анеглов, Никола Яначков, Тодор Чаворски, Стоян Кадвчин, Кристиян Николаев, Даниел Шмедин

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НА КРЕТЕН КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ МАЧА! ГОЛ ЗА ЛЕВСКИ ВКАРА СТОЯН КАДАФЧИН, А ИЗРАВНИТЕЛНИЯТ ГОЛ СТАНА СЛЕД КАТО ЗАЩИТНИК ПОДАРИ ТОПКАТА НА ИГРАЧ НА ЛОКО В ПЕНАЛТА, А АКАЛСКИ ПРОСТО НЯМАШЕ КАКВО ДА НАПРАВИ. ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ ПРЕД НЕГО НЯМАШЕ НИТО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ/ДОРИ И КОРНЕР/ ТАКА ЧЕ НЕЗНАМ КОЙ МОЖЕ ДА Е ДОВОЛЕН ИЛИ НЕДОВОЛЕН ОТ ВРАТАРЯ.

***.eu

------------------------

Ако е така сме цъфнали, гошо вратарчето нестава, митрев видяхте го, са и тоя...

Върни се в “Левски”