Това, че тогава вземахме топката на противника още от центъра, а сега го оставяме бая да разиграва. Или може би, както каза колегата по- горе вероятно едни Боримиров и Ричи...
Едит: Опа, мнението ми малко се дублира с това на ЗавинагиСин, сори.
Какво липсва на Левски 2010 да се превърне в Левски2006?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво липсва на Левски 2010 да се превърне в Левски2006?
Този Грийн много наподобява Ричи.Руши играта на противника още в центъра. Мисля че след месец ще си проличи какво трябва или не трябва....
south_division написа:Rivaldo10 написа:Един Ричи и един Боримиров! Ето това ни трябва , а междувременно Божо Митрев да направи много силен сезон!
Да основно това ни трябва. То като цяло са несъпоставими играчите, не че са по слаби просто са различни, но ако говорим за класа наистина тези двамата нямат аналог.А и тогаващния отбор беше доста ротиниран с един двама по неопитни играчи. Бяха играли с години заедно и се намираха чудесно. Тактически играта беше изчистена всеки знаеше за какво е на терена, докато сега има 7-8 нови имена от които 4-5 титуляри и просто ще е нужно време.
Дано този прословут отбор на Мъри не се превърне като на националите 94.
Дано , дано , макар че много трудно бихме преминали отново групите.Колегата добре спомена и Бардон , лично според мен най - добрият чуждененц играл в България. Бардон беше много важен за отбора ни 2006. Но да не забравяме , че тогава имахме план 2007 групите на ШЛ , а той проработи още по - рано с достигането на 1/4 , да се надяваме че и сега може да се получи нещо подобно. Изключвам толкова предно класиране , но поне на борба за 2-рото място може да се надяваме , докато не загубим теоритични шансове , или докато не се класираме на едно от първите две места. Надявам се да е второто.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
ЛЕВСКИ ОТ 1993-4 ГОДИНА Е НАЙ ДОБРИЯ ОТБОР.ТОЗИ ОТ 2006 Е МНОГО НАЗАД.
ИВАНКОВ
КРЕМЕНЛИЕВ
ХУБЧЕВ,ЦВЕТАНОВ,ИЛИАН ИЛИЕВ,БОРИМИРОВ,ТОДОРОВ,СИРАКОВ...
ТОВА Е ОТБОРА
ИВАНКОВ
КРЕМЕНЛИЕВ
ТОВА Е ОТБОРА
Разликата е голяма!
Гонзо не е Наско!
Дънчо милиев не е Топузаков!
Ивчо селянчето не е Томашич!
Христо Йовов не е на 28г.
Няма ги неизчерпаемите и всемогъщи Бардон и Дани Боримиров
Ричи и Вагнер, са само хубав спомен
Дани Младенов не е Мечо
Петков не беше в сянката на някого
Няма ги тези, които си вярват или поне сега са 2-3
и още и още .... 4 победи и 2 равни , не са 11 + 4
АИК и Калмар , не са Оксер, Марсилия, Удинезе и т.н. , а ШЛ с такава група повече никога няма да се падне ( шампионите на Англия, Германия и Испания), винаги ще има един средняк ....................
Гонзо не е Наско!
Дънчо милиев не е Топузаков!
Ивчо селянчето не е Томашич!
Христо Йовов не е на 28г.
Няма ги неизчерпаемите и всемогъщи Бардон и Дани Боримиров
Ричи и Вагнер, са само хубав спомен
Дани Младенов не е Мечо
Петков не беше в сянката на някого
Няма ги тези, които си вярват или поне сега са 2-3
и още и още .... 4 победи и 2 равни , не са 11 + 4
АИК и Калмар , не са Оксер, Марсилия, Удинезе и т.н. , а ШЛ с такава група повече никога няма да се падне ( шампионите на Англия, Германия и Испания), винаги ще има един средняк ....................
valkaredgi написа:ЛЕВСКИ ОТ 1993-4 ГОДИНА Е НАЙ ДОБРИЯ ОТБОР.ТОЗИ ОТ 2006 Е МНОГО НАЗАД.
ИВАНКОВ
КРЕМЕНЛИЕВ
ТОВА Е ОТБОРА
Какъв Иванков? 94 пазеше Пламен Николов.а резерва беше Олег Моргун.
НАСКО СИРАКОВ ЛИПСВА
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 31 авг 2010 21:49, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
На Левски му трябва време.Помним Беверен.Тогава бяха всички тези които стигнаха 1/4 финал.Помним и Публикум(където треперехме)Този Левски може и да надмине онзи от 2006.Но трябва и късмет.Всичко зависи от жребия.Ами ако бяхме се паднали с Трабзонспор или Утрехт какво щеше да стане?
Левски 2010 има по-голям потенциал от Левски 2006. Трябва му само обиграване и успехите няма да закъснеят. Сегашните футболисти са по-млади и до 1 година могат да се развият още. Онези от 2006 бяха на и около 30-те и мачовете с Удине и Оксер им бяха тавана, нямаше на къде повече да се изстиска от тях . Това го показа и в следващите години. Дори младите Домо и Ричи не вдигнаха летвата , за Копи не го коментирам, въобще...
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
НКВД- написа:Левски 2010 има по-голям потенциал от Левски 2006. Трябва му само обиграване и успехите няма да закъснеят. Сегашните футболисти са по-млади и до 1 година могат да се развият още. Онези от 2006 бяха на и около 30-те и мачовете с Удине и Оксер им бяха тавана, нямаше на къде повече да се изстиска от тях . Това го показа и в следващите години. Дори младите Домо и Ричи не вдигнаха летвата , за Копи не го коментирам, въобще...
Коментар право в центъра!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!