В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Мнениеот Gonzi_407 » 30 авг 2010 20:35

И аз съм Левскар до край трябва ли да ме пуска т мене!?!? Юношите трябва да работят 3 пъти повече а не да им прощаваме всичко само защото са юноши!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 30 авг 2010 20:36

Linky написа:
W84me написа:Грешката днес е на защитата,не толкова на Митрев!

И как по-точно е тяхна грешка , като в момента на удара имаше 2ма защитници до нападателя на Видима , които го затваряха , едиснтвената опция на него беше да бие към вратата отчайващ изтрел , които той вкара защото божо си събираше детелинки на дуспата.

+1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2010 20:36

Linky написа:
W84me написа:Грешката днес е на защитата,не толкова на Митрев!

И как по-точно е тяхна грешка , като в момента на удара имаше 2ма защитници до нападателя на Видима , които го затваряха , едиснтвената опция на него беше да бие към вратата отчайващ изтрел , които той вкара защото божо си събираше детелинки на дуспата.

В наказателното поле се намираше Заков,това затваряне ли е?В наказателното поле или отнемаш топката,или получаваш гол,както стана днес.Просто трябваше да му отнемат топката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 авг 2010 20:37

И аз щях да отворя тема - Божката Митрев ?? Абе как при наличието на най-добрия вратар в България Петков , играят некакви недоразумения като Митрев ? Абе много проста работа бе , много ме е яд , егати тъпанарите , какво го налагат Божката , като всеки шут към него е 50% гол. Абе като сте се скарали с Петков пуснете Акалски бе ?

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 30 авг 2010 20:37

Митрев нее лош,но явно е изгубил форма,дано все пак с по-редовни игри да успее да влезе в час
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 30 авг 2010 20:44

Хубаво е,че победихме но наистина трябва да се замислят тренерите как ще я караме за нататък.Такива детински грешки не трябва да се допускат от отбор,който иска и купа и титла а също така и да излезе от групите на ЛЕ. :!:

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 авг 2010 20:45

10 пъти гледам повторенето и съм 100% сигурен че грешката е на Митрев . Къде излиза на дузпата , при положение че нападателя беше затворен и просто на късмет ритна топката към вратата . Гледайте повторенията и сами преценете дали е грешка на вратаря или не !

demigod
Контакти:

Мнениеот demigod » 30 авг 2010 20:45

Докато Руслан Михайлов е треньор на вратарите все по-лошо ще става.Митрев е абсолютна трагедия и стига разни псевдолевскари да го защитават,че бил юноша на клуба.Петков и той отдавна е изгубил форма и мотивация.Акалски не е пазил отдавна и също не се очаква да е във форма.Най-големият проблем на Левски в момента е вратарският пост.В групите ще берем много ядове.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 авг 2010 20:45

Споко, пичове, Акалски ще отвее плявата на всички...Просто сега му дават някоя и друга седмица адаптация с отбора, което си е нормално...Още в контролата, която ще се организира, ще влезе да играе...От самолет е видно, че Митрев НЕ Е ЗА ТИТУЛЯРЕН ВРАТАР. Това, че бил левскар, не му дава никакво предимство пред другите, при положение, че допуска левашки голове. А то май вече му става системно.Няма мач, в който да е пазил и да не е допуснал поне една елементарна грешка. Някой по- нагоре беше написал, че грешката е на защитата...Нищо подобно- те си бяха затворили нападателя и той изрита топката отчяно, колкото да не е без хич...А това, че Божката юрган да му хвърлиш- няма да го хване- вече цяла България го знае...
И друго- вратарят е този, който трябва да подрежда защитниците пред него...Така, че дори и да има елемент на пропуск от заставането им в тази ситуация, то вината си е пак на вратаря...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 30 авг 2010 20:47

Навярно прави бяха писанията за оформяне на лагери в отбора.как иначе да си обясним,че всичко се върти по остта Гаджев-Митрев.Напрежението се усеща най-вече при Митрев-никога досега не е бил толкова слаб.Колкото до Гаджев-тизи сезон самочувствието му расте право пропоционално със задника.Изключително слаб,особено в мача със шведите.Докато Йовов се раздаде и то на поста на Гаджев,то Владко беше най-близкия зрител на мача.Крайно време е Ясен Петров да вземе спешни мерки.Усещам също,че присъствието на Гонзо на пейката подтиска някои от футболистите.Неслучайно най-добрия мач за мен досега бе срещу Локо-София,когато него го нямаше.

Върни се в “Левски”