Всички са срещу Левски, но...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всички са срещу Левски, но...
Милите левскари уж са цяла България, а все са сами срещу всички. Глупавите са повече от умните - българска поговорка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Te вече не знаят на кой Господ да се молят. Вчера плюха ЦСКА и казаха че си измисляме-че как такъв добър вратар ще дойде при нас? Днес обърнаха плочата:МБоли не ставал за нищо....Червени_шампиони написа:Усещам синя завист.

Братле кво се косиш за Мболи, жив и здрав да е, иска в цска - отива цска, никой не може да го кара на сила да играе някъде, където не иска.
Друг въпрос е че срещу Дембеле нема значение дали се казваш Мболи, Караджов или Валтер Дзенга
Друг въпрос е че срещу Дембеле нема значение дали се казваш Мболи, Караджов или Валтер Дзенга

________ЛЕВСКИ СОФИЯ
Разбирам Венци, защото Мболи НЕ ИСКА да играе за Славия, а както е видно няма да могат да го продадат до утре. Така, че той гледа интереса на Славия - ЦСКА ще плаща заплатата на играча, а Славия вместо наем получава безплатна "презентация" на стоката. Не знам обаче докога другите отбори - Ботев Пд, Пирин, Миньор, Сливен, Локо МЗ, Черноморец и още не знам колко си кредитори ще "разсрочват" на ЦСКА задълженията, след като те никога не плащат. Да не забравяме, че Сливен, Миньор, мисля и Пирин са общински клубове и техните президенти НЯМАТ ПРАВО да разсрочват задължения, защото това са задължения към общинските бюджети и всякакви разпореждания с тези средства следва да става на общински сесии от общинския съвет, като в противен случай се носи дори наказателна отговорност от кметовете....
-
- Контакти:
Караджов написа::lol:![]()
Всеки търси марката "ЦСКА" -не виждам нищо лошо хора с амбиции да искат да играят в най-успешният бълг.клуб,доказано име в Европа-което предполага и качествен трансфер в чужбина!!

Става да гони топките на Петков и Митревpomiqrat написа:Милите левскари уж са цяла България, а все са сами срещу всички. Глупавите са повече от умните - българска поговорка.
Пирин , Сливен, Ботев, Черноморец и т.н. даваха туристи на панчерево и сега ближат рани, щото нямай кой да им плати ! Така е , тъпаци колкото искаш.. и не се сещет такива като Лечков и други . че от сух салкъм гвоздей не севади !
- south_division
- Контакти:
Значи колко са срещу нас незнам, може би единствения отбор с който сме в добри отношения е Локо Пд поради ясни причини, но на мен ми е неприятен факта, че когато стане въпрос за играч от бг първенство се появяват някакви колосални суми, които просто са нереални. Представете си че вместо Слори се бяха пробвали да вземат Том или Дока. Димо Атанасов за Левски струва 250 000 евро. Какъв е Димо, че струва толкова, какво е направил повече та да е по скъп от цялата селекция на Левски до момента?
iohan.law написа:Разбирам Венци, защото Мболи НЕ ИСКА да играе за Славия, а както е видно няма да могат да го продадат до утре. Така, че той гледа интереса на Славия - ЦСКА ще плаща заплатата на играча, а Славия вместо наем получава безплатна "презентация" на стоката. Не знам обаче докога другите отбори - Ботев Пд, Пирин, Миньор, Сливен, Локо МЗ, Черноморец и още не знам колко си кредитори ще "разсрочват" на ЦСКА задълженията, след като те никога не плащат. Да не забравяме, че Сливен, Миньор, мисля и Пирин са общински клубове и техните президенти НЯМАТ ПРАВО да разсрочват задължения, защото това са задължения към общинските бюджети и всякакви разпореждания с тези средства следва да става на общински сесии от общинския съвет, като в противен случай се носи дори наказателна отговорност от кметовете....
Най-големия кредитор на цска е Боби Михайлов и БФС. След като са ги пуснали с тези безкрайни задължения да играят в първенството, едва ли има по-голямо кредитиране. Както каза самия Боби Михайлов: "ЦСКА е клубът, получил най-голяма помощ от БФС".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
iohan.law написа:Разбирам Венци, защото Мболи НЕ ИСКА да играе за Славия, а както е видно няма да могат да го продадат до утре. Така, че той гледа интереса на Славия - ЦСКА ще плаща заплатата на играча, а Славия вместо наем получава безплатна "презентация" на стоката. Не знам обаче докога другите отбори - Ботев Пд, Пирин, Миньор, Сливен, Локо МЗ, Черноморец и още не знам колко си кредитори ще "разсрочват" на ЦСКА задълженията, след като те никога не плащат. Да не забравяме, че Сливен, Миньор, мисля и Пирин са общински клубове и техните президенти НЯМАТ ПРАВО да разсрочват задължения, защото това са задължения към общинските бюджети и всякакви разпореждания с тези средства следва да става на общински сесии от общинския съвет, като в противен случай се носи дори наказателна отговорност от кметовете....
Днес г-н Борисов и г-н Иванов ще превеждат парите на клубовете към които имаме задължения.Чакаме двата милиона от Азия които изкарахме вчера от мача със Сливен!! Имайте малко търпение-все пак такъв трансфер на толкова пари изисква малко технологично време!