Детски спомен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Детски спомен

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 авг 2010 17:30

Брво, чудесно си го написал. Много ми хареса! :) :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 27 авг 2010 22:56

А мойте детски спомени са мачовете срещу ЦСКА и кървавия гол на Гонзо бях още дете и помня колко се радвах на тази победа срещу ЦСКА ,това ми е един от хубавите спомени след този мач и гола на Гонзо се почувствах истински Левскар,които няма да предаде отбора си за нищо на света,израснал съм с поколението на Гонзо ,Иванков,Топузаков,Г.Марков отбор които донесе много титли и радост на всички Левскари,Благодаря на дядо си че ме закърми на синята идея и това да обичам отбора си за години напред,1 мач които гледах беше Левски-Славия мисля през 1997-1998г.,тогава още незнаех какво е футбол но благодарение на дядо ми и другите с които гледахме мача разбрах от кои отбор да съм.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo -един велик отбор.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 28 авг 2010 00:01

Deliba6 написа:
ivaylo70 написа:... и аз снощи се върнах в детските си спомени от мачовете с Щтутгарт.

Ммдааа, "завиждам ти"... :twisted: А моите детски спомени са от "Левски" - "Бенфика" 2:2?!... :mrgreen:
Е какво да се прави всеки с времето си. Ти с Гунди, Патрата, Сашо, Жоро, Котето, аз с Гиби, Наско, Ники, Боби, Емо, Пацо, Мишо, след мен с Гонзо, Сашо,Мечо, Митко, Гошо, Валери, Емо, Ричи, след тях някой с Гара, Дани,Божко, Влади, Иво, Данчо и така... Неми завиждай човече, радвай се! Важното е Левски да върви напред и да побеждава, а ние да сме живи и здрави и да му се радваме, а също и да се връщаме в детските си години, за да разправяме на децата и на внуците си, какво е било, какво е Левски и да знаят те защо ние и по-голяма част от България толкова обичаме този отбор и защо сме негови привържаници, да знаят по-младите кого да харесват,кого да обичат и защо. А то е ясно и просто, защото ги е имало отборите на Левски от твоето време, от моето време от времето след това със всичките звезди в тях, които само като излязат на терена и ти спира дъхът, защото знаеш, че ще видиш нещо красиво, нещо нестандартно, ще има импровизация и ще умрат на терена, но ще направят всичко възможно да победят, просто защото играят в Левски, а Левски е религия

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 авг 2010 00:39

ivaylo70 написа:
Deliba6 написа:
ivaylo70 написа:... и аз снощи се върнах в детските си спомени от мачовете с Щтутгарт.

Ммдааа, "завиждам ти"... :twisted: А моите детски спомени са от "Левски" - "Бенфика" 2:2?!... :mrgreen:
Е какво да се прави всеки с времето си. Ти с Гунди, Патрата, Сашо, Жоро, Котето, аз с Гиби, Наско, Ники, Боби, Емо, Пацо, Мишо, след мен с Гонзо, Сашо,Мечо, Митко, Гошо, Валери, Емо, Ричи, след тях някой с Гара, Дани,Божко, Влади, Иво, Данчо и така... Неми завиждай човече, радвай се! Важното е Левски да върви напред и да побеждава, а ние да сме живи и здрави и да му се радваме, а също и да се връщаме в детските си години, за да разправяме на децата и на внуците си, какво е било, какво е Левски и да знаят те защо ние и по-голяма част от България толкова обичаме този отбор и защо сме негови привържаници, да знаят по-младите кого да харесват,кого да обичат и защо. А то е ясно и просто, защото ги е имало отборите на Левски от твоето време, от моето време от времето след това със всичките звезди в тях, които само като излязат на терена и ти спира дъхът, защото знаеш, че ще видиш нещо красиво, нещо нестандартно, ще има импровизация и ще умрат на терена, но ще направят всичко възможно да победят, просто защото играят в Левски, а Левски е религия

Прав си отвсякъде! А, относно детските спомени... Бях на 10 години, когато Гунди показа на Еузебио, че и у нас се играе класен футбол, а от снощи съм сигурен в бъдещите спомените на един десетгодишен левскар за Гарра, Жо, Кривия и... Митрев!!! ;) :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 авг 2010 00:43

Бре..Гретна го хващам няколко пъти с абсолютно позитивни коментари..Почвам да се плаша :lol:

едит : хубаво си го написал.Много цветно..както и колегата със спомените с дядо му.Много ме изкефиха..Май ще се получи готина темичка..Моя нааааай-далечен спомен е откъм 8н година..Цял ден чаках баща ми на вратата на детската градина защото отивахме на мач..За 1ви път за мен.Помня как се влачих в някакви раздрънкани рейсове и как ми се радваха хората на стадиона...Както и колко други дечица имаше..Бяхме в сектор В..трудно виждах,но хорицата пред мен се съобразяваха и ме оставяха да гледам..Всичко това го осъзнавам сега..Не помня с кой отбор е бил или как е завършил мача,но помня емоцията.Дал бог повече дечица по стадионите...Дано и другите да се научат да ги пазят и съхраняват. Сори за разбозването на темата..вие сте виновни,вкарахте ме в спомени :)))
110 години любов!

Върни се в “Левски”