Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Е какво да се прави всеки с времето си. Ти с Гунди, Патрата, Сашо, Жоро, Котето, аз с Гиби, Наско, Ники, Боби, Емо, Пацо, Мишо, след мен с Гонзо, Сашо,Мечо, Митко, Гошо, Валери, Емо, Ричи, след тях някой с Гара, Дани,Божко, Влади, Иво, Данчо и така... Неми завиждай човече, радвай се! Важното е Левски да върви напред и да побеждава, а ние да сме живи и здрави и да му се радваме, а също и да се връщаме в детските си години, за да разправяме на децата и на внуците си, какво е било, какво е Левски и да знаят те защо ние и по-голяма част от България толкова обичаме този отбор и защо сме негови привържаници, да знаят по-младите кого да харесват,кого да обичат и защо. А то е ясно и просто, защото ги е имало отборите на Левски от твоето време, от моето време от времето след това със всичките звезди в тях, които само като излязат на терена и ти спира дъхът, защото знаеш, че ще видиш нещо красиво, нещо нестандартно, ще има импровизация и ще умрат на терена, но ще направят всичко възможно да победят, просто защото играят в Левски, а Левски е религияDeliba6 написа:ivaylo70 написа:... и аз снощи се върнах в детските си спомени от мачовете с Щтутгарт.
Ммдааа, "завиждам ти"...А моите детски спомени са от "Левски" - "Бенфика" 2:2?!...
ivaylo70 написа:Е какво да се прави всеки с времето си. Ти с Гунди, Патрата, Сашо, Жоро, Котето, аз с Гиби, Наско, Ники, Боби, Емо, Пацо, Мишо, след мен с Гонзо, Сашо,Мечо, Митко, Гошо, Валери, Емо, Ричи, след тях някой с Гара, Дани,Божко, Влади, Иво, Данчо и така... Неми завиждай човече, радвай се! Важното е Левски да върви напред и да побеждава, а ние да сме живи и здрави и да му се радваме, а също и да се връщаме в детските си години, за да разправяме на децата и на внуците си, какво е било, какво е Левски и да знаят те защо ние и по-голяма част от България толкова обичаме този отбор и защо сме негови привържаници, да знаят по-младите кого да харесват,кого да обичат и защо. А то е ясно и просто, защото ги е имало отборите на Левски от твоето време, от моето време от времето след това със всичките звезди в тях, които само като излязат на терена и ти спира дъхът, защото знаеш, че ще видиш нещо красиво, нещо нестандартно, ще има импровизация и ще умрат на терена, но ще направят всичко възможно да победят, просто защото играят в Левски, а Левски е религияDeliba6 написа:ivaylo70 написа:... и аз снощи се върнах в детските си спомени от мачовете с Щтутгарт.
Ммдааа, "завиждам ти"...А моите детски спомени са от "Левски" - "Бенфика" 2:2?!...
Потребители, разглеждащи този форум: Sstefanov, TristaNNN и 55 госта