Поклон пред сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Поклон пред сектор Б

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 11:03

Enravota написа:
POPCORN написа:чувахте си се добре, няма нужда да гледаш мача :lol: :lol:

Щом ти го казваш значи наистина сме били моШни :-)

еми нормално 23 хиляди човека това са много хора..като ревне секи какво става :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 27 авг 2010 11:13

Браво бяхте невероятни !!!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 27 авг 2010 11:18

Не съм фен на Левски , но се зарадвах много на публиката . Целият стадион се тресеше направо.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 авг 2010 11:19

Аз бях в сектор В. Обаче наистина сектор Б не спря да подккрепя отбора от 1вата до последната минута...Като видиш знамена на Левски , Гунди , Каравелов...това вдига духа много...Малко приличаше на тия знамена дето веят Китайците на техните мачове , ама нащо си е къде къде по - хубаво и с мгого повече чуство ;) ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 27 авг 2010 11:22

Публиката снощи беше настръхващо убийствена! ЛЕВСКИ е религия! :roll:
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 27 авг 2010 11:31

Хора, искам да споделя нещо с вас, което много ме впечатли и то е следното: Живея почти до стадион "Георги Аспарухов", тръгвайки със синовете ми за стадиона, не знам защо, но започнах да се вглеждам в регистрационните табели на паркираните или паркиращите автомобили. Сголямо учудване установих, че на около 4 квадратни метра са паркирани автомобили с регистрации от Велико Търново, Враца и Пловдив, малко по нататък видях кола с регистрация от Стара Загора, човека туко що беше паркирал и слизаше от колата с двамата си сина облечени и тримата с фланелки на любимия Левски. За софийските коли няма какво да говоря те бяха на всякъде по улиците, тротоарите и тревните площи. Да не забравя малко преди стадиона видях коли и от Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Благоевград и Хасково, абе въобще имаше хора от цяла България. Винаги съм знаел, че Левски е най- обичанйят отбор в България, е сега вече съм напълно убеден, че това е така. Заради тази публика си заслужава да умреш на терена, но да победиш! Снощи сините футболисти го направиха, те разбраха, че хората ги обичат и когато играят с дух и със сърце, публиката винаги ще е зад тях, винаги ще ги подкрепи и ще ги вдигне за да спечелим заедно мача,те футболистите и ние феновете!!! Поклон на цялата публика на Левски и още по- дълбок поклон на феновете от провинцията, които бяха заедно с нас на стадиона в София снощи!!! Левски е един, но той е на всички, той е на цяла България!!! Още веднъж благодаря ви левскари!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 27 авг 2010 11:32

Винаги съм бил на мнение,че отборите,които трябва да представят БЪЛГАРИЯ в ЕКТ трябва да са отбори със традиции и публика. Става въпрос за отбори,като Левски,Цска,Локомотив и Ботев ПЛОВДИВ,Берое Зара. Ето това са отбори,които трябва да играят в Европа! Отбори,които ще направят страхотна атмосфера на стадиона където и в България да домакинстват,а не отборчета,като Литекс да играят в Европа(нищо против тях).Вижте Берое тази година как игра в ЕКТ срещу Рапид Виена,които отсраниха Астън Вила. Със български момчета,без пари,НО със помощтта на НЕВЕРОЯТНАТА СТАРОЗАГОРСКА ПУБЛИКА успяха да завъртят Х. Мислите ли,че Литекс можеха да го направят това? Помните Локомотив Пловдив 2004та домакинстваше в Бургас,а стадионът се пръскаше от хора. Ботев също могат да направят такова нещо,както и Берое. За Левски и Цска мисля,че не е нужно да споменавам,макар че армейците тази година само се излагат,докато миналата им беше на много високо ниво. Спомнете си мачовете със Фулъм,Базел и Рома колко хора имаше,а сега? Армейци взимайте пример от Левски. И като заключение - САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Успех на Левски и Цска в групите ;)!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 авг 2010 11:41

ivaylo70 написа:Хора, искам да споделя нещо с вас, което много ме впечатли и то е следното: Живея почти до стадион "Георги Аспарухов", тръгвайки със синовете ми за стадиона, не знам защо, но започнах да се вглеждам в регистрационните табели на паркираните или паркиращите автомобили. Сголямо учудване установих, че на около 4 квадратни метра са паркирани автомобили с регистрации от Велико Търново, Враца и Пловдив, малко по нататък видях кола с регистрация от Стара Загора, човека туко що беше паркирал и слизаше от колата с двамата си сина облечени и тримата с фланелки на любимия Левски. За софийските коли няма какво да говоря те бяха на всякъде по улиците, тротоарите и тревните площи. Да не забравя малко преди стадиона видях коли и от Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Благоевград и Хасково, абе въобще имаше хора от цяла България. Винаги съм знаел, че Левски е най- обичанйят отбор в България, е сега вече съм напълно убеден, че това е така. Заради тази публика си заслужава да умреш на терена, но да победиш! Снощи сините футболисти го направиха, те разбраха, че хората ги обичат и когато играят с дух и със сърце, публиката винаги ще е зад тях, винаги ще ги подкрепи и ще ги вдигне за да спечелим заедно мача,те футболистите и ние феновете!!! Поклон на цялата публика на Левски и още по- дълбок поклон на феновете от провинцията, които бяха заедно с нас на стадиона в София снощи!!! Левски е един, но той е на всички, той е на цяла България!!! Още веднъж благодаря ви левскари!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Така е! Левски е на цяла България! :) Абсолютно подкрепям мнението ти.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

s!lver_l3vski
Контакти:

Мнениеот s!lver_l3vski » 27 авг 2010 11:51

Tribune Bessica написа:Винаги съм бил на мнение,че отборите,които трябва да представят БЪЛГАРИЯ в ЕКТ трябва да са отбори със традиции и публика. Става въпрос за отбори,като Левски,Цска,Локомотив и Ботев ПЛОВДИВ,Берое Зара. Ето това са отбори,които трябва да играят в Европа! Отбори,които ще направят страхотна атмосфера на стадиона където и в България да домакинстват,а не отборчета,като Литекс да играят в Европа(нищо против тях).Вижте Берое тази година как игра в ЕКТ срещу Рапид Виена,които отсраниха Астън Вила. Със български момчета,без пари,НО със помощтта на НЕВЕРОЯТНАТА СТАРОЗАГОРСКА ПУБЛИКА успяха да завъртят Х. Мислите ли,че Литекс можеха да го направят това? Помните Локомотив Пловдив 2004та домакинстваше в Бургас,а стадионът се пръскаше от хора. Ботев също могат да направят такова нещо,както и Берое. За Левски и Цска мисля,че не е нужно да споменавам,макар че армейците тази година само се излагат,докато миналата им беше на много високо ниво. Спомнете си мачовете със Фулъм,Базел и Рома колко хора имаше,а сега? Армейци взимайте пример от Левски. И като заключение - САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Успех на Левски и Цска в групите ;)!

Въпреки, че не съм от Берое и съм от София, пътувах за да ги гледам.. страшно много ме впечатли публиката. Нали знаете песента - НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ-ВСИЧКО Е БЕРОЕ! :mrgreen: Иначе съм Левскар, но понякога хода на мачове и на други отбори, защото са стойностни и са български! Само Левски!

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 27 авг 2010 11:55

ivo23 написа:Абе, къде е батко?...опаа тва беше друго...кога е жребия?

Днес от 14:30 ;)

Върни се в “Левски”