ЕМИЛ написа:Нека ни е честит
[offtopic]Време е да го запознаят с дискотеките

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Нека ни е честит
deligate написа:Я дай пак, че нещо не схванах ?![]()
Имам впредвид че, това че някой го е нарекъл новия Меси, не значи че е нещо особено. Аре ходи да му гледаш единствения гол от както е почнал футбол срещу най - пропадналия отбор в Аржентина.
deligate написа:Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
deligate написа:cskaole написа:Абе фактът, че на 15 не са го оценявали на 3 мил. евро и не са го искали от Реал, Арсенал и т.н. това момче от Свиленград ,сам по себе си може да ти говори. Дръжте си го и си го развивайте.
Абе искали са го. Той за тва ще отиде в Цура. Аре скрийте се
cskaole написа:Абе фактът, че на 15 не са го оценявали на 3 мил. евро и не са го искали от Реал, Арсенал и т.н. това момче от Свиленград ,сам по себе си може да ти говори. Дръжте си го и си го развивайте.
mig31bg написа:Викам тоз Вундерба момче за ко още не играй в Барса поне , ами отива в Левски-то ?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Lepke написа:Ели Зизов,Ивелин Попов,Макриев,Владо Гаджев(нищо че в момента е при нас,което само потвърждава правилото),Иван Бандаловски.........и т.н.Дано не е поредната надежда която изпускаме понеже сме много хитри
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, Sstefanov и 39 госта