Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Мнениеот Oskron » 23 авг 2010 14:52

Ако един от тях играе няма проблем но 3-4 ако играят във важен мач ще е голям проблем. Щърков и Станчев са много далече от Минев и Мюлдер. Киров като го пускат за по 10-15 мин май се справя по добре, вчера не направи един свестен пробив. В Мариан има футбол но все не що не му достига - мисля си че на него му трабват 10-15 мача подред като титуляр за да придобие самочевствие и да почувства игровата обстановка и напрежението .... но няма кой да го чака. Иса перфектната резерва на Дембеле още не е готов за лидер на атаката но омже да се разчита ако се наложи - знае как да вкарва голове. Безукан според мен трябва да е титуляр след силния пролетен сезон и рано или късно това ще стане, но и сега като резерва пак се справя не лошо.
А колкото до Кривия той си е футболист от всякъде и ми се струва, че скоро ще видим неговия последен в кариерата миг на слава ;) .

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 23 авг 2010 14:58

Според мен трябва да се търси алтернатива .. на крилото ..Младенов не може да играе във важните мачове който ни предстоят .. дано да вземем тоя Слори ..

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 23 авг 2010 15:12

Пичове май различни мачове сме гледали!
Кое му харесахте на Марян-нито един смислен и носещ някаква заплаха пас, да не говорим че за борбата за първа топка никакъв го няма, а не забравяйте че той е вече 5 (пет) години в първия отбор и още трябва да го чакаме???? Вчера такива умрели души (без кривия) отдавна не бях гледал на Герена, ако тези трябва да влизат и да решават мач сме си живо умрели! Най смешен ми беше Щърков - бек с тези качества в школата има поне 30-40! Станчев щогоде! Влади гаджев прави отчайващи мачове вече 4-5 месеца, Грийн може да му се даде още 2-3 мача, но не повече, и той вчера не успя да се изпоти! Божката на високите топки увисва като прани гащи!
Ако някой е чел мнението ми синтезирам - вчерашните "футболисти" спокойно могат да търсят състави - неможе да си резерва, да ти дават шанс и ти да си като овца!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 23 авг 2010 15:13

за Щърков си беше нормално,първи мач дебют при това да бъде малко пренавит и притеснен.Садула не беше ли наш юноша?..От другите резерви съм доволен дори за мен в момента Огнянов и Бензукан са пренебрегвани от Ясен Петров според мен.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 23 авг 2010 15:16

santi_santi написа:за Щърков си беше нормално,първи мач дебют при това да бъде малко пренавит и притеснен.Садула не беше ли наш юноша?..От другите резерви съм доволен дори за мен в момента Огнянов и Бензукан са пренебрегвани от Ясен Петров според мен.

За бензукан съм съгласен, наистина вчера бе на ниво, но е много чуплив и за тава май не му гласуват доверие да го налагат, иначе не е лош!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 23 авг 2010 15:22

santiliana написа:След снощният ни мач с Калиакра веднага в главата ми се зароди въпроса- "Ще ги бъде ли тези резерви и имат ли бъдеще в Левски?"
Вярно е, че от един мач не може да се прави генерално заключение за качествата на един играч, но все пак човек може да прецени дали може да спре и отиграе елемнтарна топка, като в общи линии се откроиха (поне за мен) няколко души, които няма смисъл да ги държим след зимата. Тотално разочарован останах от Щърков (Седула и Г. Стоянов го правеха луд по фланга), Бензукан[b](за кой ли път), Г. Христов[b] (голям провал е това момче) и до някъде Станчев.
От друга страна ми се понрави много Мариян Огнянов и ми се струва, че на него трябва да се гласува много по- често доверие. Има много хубав поглед върху играта, дрибъл и пас.
Според Вас кои от вчерашните играчи са ви разочаровали?

НЕ САМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ САМОП ЗА БЕНЗУКАН
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 авг 2010 15:23

Gonzi_407 написа:Пичове май различни мачове сме гледали!
Кое му харесахте на Марян-нито един смислен и носещ някаква заплаха пас, да не говорим че за борбата за първа топка никакъв го няма, а не забравяйте че той е вече 5 (пет) години в първия отбор и още трябва да го чакаме???? Вчера такива умрели души (без кривия) отдавна не бях гледал на Герена, ако тези трябва да влизат и да решават мач сме си живо умрели! Най смешен ми беше Щърков - бек с тези качества в школата има поне 30-40! Станчев щогоде! Влади гаджев прави отчайващи мачове вече 4-5 месеца, Грийн може да му се даде още 2-3 мача, но не повече, и той вчера не успя да се изпоти! Божката на високите топки увисва като прани гащи!
Ако някой е чел мнението ми синтезирам - вчерашните "футболисти" спокойно могат да търсят състави - неможе да си резерва, да ти дават шанс и ти да си като овца!

точно такова е и моето мнение.Щом в такъв мач срещу отбор като Калиакра не могат да покажат елементарни футболни умения и хъс- по-добре да им се търсят отбори още от сега за зимния прозорец. Само Кривия показа, че е класа!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 23 авг 2010 15:40

От вчерашния мач мога да си направя само едно заключение. Левски има много дълга резервна скамейка, но с мнооого ниско качество! Искат да имаме по двама класни играчи на всеки пост, но някъде нямаме даже и по половин. От всички резерви се справиха що годе добре само Митрев и Бензукан, но и двамата нямаха много работа. Кривия беше просто гениален, както между впрочем в повечето си мачове! Мисля, че много скоро Дарко ще започне да търка пейката. Само годинките на Сашо му пречат да бие шута на Тасевски. Гледам, че някои хора хвалят Станчев, други дават шанс на Щърков. Момчета вчера играхме срещу абсолютния дебютант Калиакра и двата ни бега направиха три влизания по крилото и то без сносно центриране. Това беше Калиакра, а не Литекс!!! Тези трябваше да ги разковат по фланговете, а за сметка на това Щърков първите минути беше минаван като малка гара. Беше направо комичен в някои ситуации (и дали не направи дуспа ?) Мариянчо само който не е бил на стадиона може да го похвали. Половината стадион искаше смяната му още в средата на второто полувреме. Този ни спря 50 % от атаките с глупавото си задържане на токата. Дори и паса на средно и късо разстояние му куцаше. Около мен поне десет пъти му подвикваха "Аре давай я". Мисля, че за разлика от бегчетата, които се бяха насмели, цигането просто го мързи! Владо и Гриин също бяха много разконцентрирани. Не знам за какво мислеха, но не беше за мача. И Гаджев за пореден мач почти не се изпоти. Разтича се към края и резултата не закъсня. Напред на Пеньо няма да му давам оценка (тя му е дадена от феновете много отдавна). Иса вкара, но не впечатли. Неколкократно беше надигран от защитниците. Даже имаше случаи когато беше буквално газен (доста учудващо поне за мен). Само да си помислим, че на Светльо прасето удара му беше влязъл в края на второто полувреме и резултата ставаше 1 на 1! Тогава какво лежане ни чакаше до края. Това от първото полувреме щеше да ни се види нищо. Калиакра щеше да падат точно през 30 секунди. Нашите щеше да се изнервят и мача отива на много лошо. В този ред на мисли, когато след толкова симулации противник извади топката, не трябва да им я връщаме, а пък ние не сме длъжни да я вадим. Съдията сам преценява дали и кога да спре играта. Да видим тогава ще лежат ли толкова. Ляга бега, крилото влиза и гол. Лежи ценралния, играта продължава и пак гол. Говоря само при очевидни симулации. Защото вчера имаше няколко случая, когато противник биваше изведен до тъча да скача веднага, без да му е оказана никаква помощ и да иска разрешение да влиза в игра. Даже не съм сигурен дали в подобни случаи не се дава и картон за симулация. И накрая нещо хубаво Сашо Александров и на сто години да стане ще бъде класа. Формата е временна, класата е вечна. Младите могат само да му носят сака на Кривалдо!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 23 авг 2010 15:41

Харесаха ми Исата и Мариян , определено трябва да получават редовно шанс. Също и Станчев мисля, че след време няма да е по лош от Жиката Миланов. За Киров не мога нищо да кажа още , показва желание дано се развие има хляб определено. Балтанов на мен лично не ми харесва , като юноша беше добър гледал съм го още като играеше за Септември, беше офанзивен футболист, крило и се отличаваше много, но незнам какво стана с него. А за Щърков съм си казал мнението вече , на 26 години идва в Левски за резерва на Минев. Съмнявам се да нямаме един юноша на неговото ново, което е посредствено , поне ще е на 18-19 и ще го чакаме.
Като цяло обаче подрастващите ни футболисти са на много ниско ниво , виждате на запад по 20 години са вече водещи играчи по отборите си. И при това положение да се набляга на трансфери като Жоазиньо , взеха го за 300-400хил , сега могат да му вземат поне 5 пъти повече. А футболисти като Грийн, ако се окаже че не става и не може да помогне да се постигнат резултати в Европа се превръща в едно бреме за клуба и всъщност е футболист в който само се налива , ако ме разбирате какво искам да кажа.

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 23 авг 2010 16:01

Още преди 2 седмици ме налегна притеснение,че ако някой от основните ни играчи получи травма,нямаме равностойни резерви!И това е факт....единствено Кривия,Иса и Балтанов могат да играят на добро ниво и то във вътрешното ни първенство :!: В Европа,при липсата на Гара,Жо,Иво Иванов,,Дъсти и Гаджев,сме погубени.....Нямаме нито един стабилен резервен защитник,да не говорим,че от титулярните Минев и Милиев са доста притеснителни в повечето мачове.....в центъра имаме Гаджев и Грийн/дано скоро разкрие потенциала си/,докато Йовов и Огнянов също не мисля,че са с достатъчно възможности.....Дарко играе на приливи и отливи,а в последно време отливите са повече за съжаление.....крайни нападатели нямаме,освен Жо...Дани Младенов игра добре само в дебюта си и оттогава го няма никакъв,а Киров определено не показва кой знае колко по-добра игра.....напред всичко е ясно-без Гара трудно ще бележим срещу по-стойностна отбрана,а той е изключително ценен и при отбрана в наказателното ни поле.....Иса въпреки головете си все още ми е съмнителен,да не говоря,че Гошо Христов не мога да го гледам-направо си е трагичен....що се отнася до вратарския пост,мисля че Гошко е най-добрият ни вратар в момента и е грешка да пускат Митрев,който признавам,че има рефлекс,но е много слаб в играта с крака и при излизанията и играта във въздуха.......

И все пак съм обнадежден,защото най-накрая се направи добра селекция и така,ако се продължава до другото лято ще бъдат премахнати по-слабите играчи и на тяхно място ще имаме вече равностойни играчи за всеки пост ;)

Върни се в “Левски”