А колкото до Кривия той си е футболист от всякъде и ми се струва, че скоро ще видим неговия последен в кариерата миг на слава

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
santi_santi написа:за Щърков си беше нормално,първи мач дебют при това да бъде малко пренавит и притеснен.Садула не беше ли наш юноша?..От другите резерви съм доволен дори за мен в момента Огнянов и Бензукан са пренебрегвани от Ясен Петров според мен.
santiliana написа:След снощният ни мач с Калиакра веднага в главата ми се зароди въпроса- "Ще ги бъде ли тези резерви и имат ли бъдеще в Левски?"
Вярно е, че от един мач не може да се прави генерално заключение за качествата на един играч, но все пак човек може да прецени дали може да спре и отиграе елемнтарна топка, като в общи линии се откроиха (поне за мен) няколко души, които няма смисъл да ги държим след зимата. Тотално разочарован останах от Щърков (Седула и Г. Стоянов го правеха луд по фланга), Бензукан[b](за кой ли път), Г. Христов[b] (голям провал е това момче) и до някъде Станчев.
От друга страна ми се понрави много Мариян Огнянов и ми се струва, че на него трябва да се гласува много по- често доверие. Има много хубав поглед върху играта, дрибъл и пас.
Според Вас кои от вчерашните играчи са ви разочаровали?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Gonzi_407 написа:Пичове май различни мачове сме гледали!
Кое му харесахте на Марян-нито един смислен и носещ някаква заплаха пас, да не говорим че за борбата за първа топка никакъв го няма, а не забравяйте че той е вече 5 (пет) години в първия отбор и още трябва да го чакаме???? Вчера такива умрели души (без кривия) отдавна не бях гледал на Герена, ако тези трябва да влизат и да решават мач сме си живо умрели! Най смешен ми беше Щърков - бек с тези качества в школата има поне 30-40! Станчев щогоде! Влади гаджев прави отчайващи мачове вече 4-5 месеца, Грийн може да му се даде още 2-3 мача, но не повече, и той вчера не успя да се изпоти! Божката на високите топки увисва като прани гащи!
Ако някой е чел мнението ми синтезирам - вчерашните "футболисти" спокойно могат да търсят състави - неможе да си резерва, да ти дават шанс и ти да си като овца!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта