АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
А тогава като има толкова "много "абонати на Булсатком,защо сумати народ търсиха линкове за мача и за Дарик радио? Ако бяхте много нямаше да се прави такъв проблем от това ,че мачовете бяха по ТВ+ и Филм+.
Решението е едно- отивате на домакинствата.
От написаното става ясно че си трезво мислещ фен.На мен също ми се струва че трябва да бием гадните шведи, но съм сигурен че ще е много опасен мача.Малко отпускане и знаем какво става.Едно е сигурно-видяхме че АИК са биткаджии, нямат почти никакви футболни аргументи, просто ЛЕВСКИ трябва да ги смаже и да влизаме в групите на Лига Европа.Лошото е обаче че някои футболисти ме притесняват.Дани Младенов например загатна че има потенциал, но направи два мача и после се скри.Незнам какво се случи.Дембеле за нашто първенство си е класа , ама само на него ако разчитаме -няма как да стане.Влади Гаджев е много сърцат играч и любимец на феновете, но нещо се пропуква и той.[/b].Така че има над какво да мисли и Ясен.Не е необходимо и медиите излишно да превъзнасят отбора, защото се видя че един подреден и що годе грамотен тактически отбор като Черноморец ни свали на земята.И все пак успех Левскари!!!
b0b1 написа:Решението е едно- отивате на домакинствата.
И аз това мислих ей го къде е стадиона на няма и 300 километра ,колко е това ,нищо не е ,с автобуса -скъпо,с такси -трябва съм луд за да се кача на такова разстояние ,остава пеша.

Последна промяна от zap_lv на 20 авг 2010 23:18, променено общо 1 път.
zap_lv написа:От написано от теб оставам с впечатлението ,че си гледал мача.Странно като се има впредвид ,че почти никой не можа да гледа мача.Абонат на Булсатком ли си ?
Аз не съм абонат на Булшит

zap_lv написа:b0b1 написа:Решението е едно- отивате на домакинствата.
И аз това мислих ей го къде е стадиона на няма и 300 километра ,колко е това ,нищо не е ,с автобуса -скъпо,с такси -трябва съм луд за да се кача на такова разстояние ,остава пеша.Ако тръгна от сега за ден -два ще съм близо до София.
затова са ни празни стадионите.хващаш влак или рейс и си в софия
Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец. 

Синьо сърце написа:Пиша тази тема с пълното съзнание,че става въпрос за футбол,и винаги има шанс прогнозите да бъдат опровергани...Но в тази игра има и логика,а вчерашните мачове са потвърждение на това.Не става дума за оптимизъм или песимизъм,а за логика-но по ред на номерата:
За съжаление,коментарите за мача на сините са предимно за идиотските изцепки на феновете на АИК,не толкова за самия мач.Шведите ще си понесат последствията за глупостите,но това няма нищо общо с показаното на терена.А то не е в тяхна полза...
Левски изигра правилно мача тактически.Шведите го вкараха в битка и нашите отвърнаха.Футболните аргументи на АИК не впечатлиха,кюскането на топката и надеждата сините сами да си вкарат гол определяха поведението им на терена.Пресата им беше лесно преодолявана,а след домакинските 20 минути се видя,че всеки два паса,подадени бързо по земя от Левски,внасят смут в постройката.Физически не стоят по-добре,а накрая почнаха и да издишат.Не смятам,че са по-добър тим от Калмар,и това ще проличи в четвъртък.Създадоха две-три положения,нито едно чисто...Сините си имат кусури,които добре знаем,и тези кусури трудно ще отшумят за седмица...
Но мачът в София е съвсем друг,АИК ще бъде подложен на натиск и преса,както и на агресия от трибуните.Левски не разкри потенциала си там,но на Герена шведите ще бъдат буквално пометени и ако се отърват с прогнозираните от мен 2 гола разлика,трябва да се радват.Левски е по-добрият отбор и ще продължи напред,УЕФА да се занимава с простотиите на феновете им.Но не се знае кога ще им е следващото участие в ЕКТ,когато да си търпят наказанието...
ЦСКА би резонно,макар и с клизми накрая.Макар че в началото,в края,важен е резултатът- при 0-0 или 1-0 уелсците имаха минимални шансове,сега нямат никакви.Червените може и да не спечелят мача там,но това е без значение-те са в групите!
Литекс загуби с лош резултат,който им дава малки надежди за реванша.А и без Попето и Дока 70% от ударната мощ се губи.Доколкото ги гледах досега,трудно ще върнат 2 чисти гола,отпадането изглежда логично,за съжаление...Трети отбор,отстранил Левски,е на път да отстрани и Литекс,което трябва да даде бая теми за размисъл.Надеждата умира последна,но кой знае...
Накрая-това можем,това правим,никой не е успял да надскочи себе си!И все пак надеждите ми за три отбора в групите са живи-остава след седмица сини и оранжеви да направят всичко възможно това да се случи.ЦСКА спокойно може да вземе победа-всяка точица е ценна!
Успех на трите отбора!
Мача не съм гледал , гледах репортажа на НТВ...Там дадоха удара на Jо и някъде към 5 положения за АИК.От тая гледна точка мисля , че АИК не са толко беззъби , че да ги смелем с 9-0...
Мисля , че мача ще е голяма мъка..тоя мач осмисля сезона и на ЛЕвски и на АИК... тъкачее няма да се дадат без бой.Левски трябва да излезе и да победи един шампион на държава \" от нашата черга\".Според мене 1-0 и то може след продълженияя.. или някоя кантска мъка като с Оксер.. че и някое продължение като онова дето ни даде ония съдия тогава 12 мин... ПРостоо нерви и недай си боже да има дуспи , че ще умрем на стадиона...
Литекс дано бие , и да отпаднат поне да бият.Ако ще да свършат 5-3 ми е се тая, само да бият.Трябват ни точки...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.zap_lv написа:А тогава като има толкова "много "абонати на Булсатком,защо сумати народ търсиха линкове за мача и за Дарик радио? Ако бяхте много нямаше да се прави такъв проблем от това ,че мачовете бяха по ТВ+ и Филм+.
phoenix написа:Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.zap_lv написа:А тогава като има толкова "много "абонати на Булсатком,защо сумати народ търсиха линкове за мача и за Дарик радио? Ако бяхте много нямаше да се прави такъв проблем от това ,че мачовете бяха по ТВ+ и Филм+.
Като имаш пари ,ако искаш си гледай световното по кърлинк.Проблема не е до акъл ,а до пари.