Труден реванш след седмица
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Tribune Bessica
Re: Труден реванш след седмица
Надявам се да надвишите посещаемостта на шведите и да им покажете как го правим в България!! Успех и САМО ЛОКО!
- messi7
- Контакти:
bacedesko написа:Забравяш, че сме български отбор и играчите четат нашата преса.
Заглавията утре сутрин ще са: "Левски почти сигурно в групите на ЛЕ", "Отличен резултат за Левски", "Левски уби шведските надежди".
След такива статии в медиите как да не ги подцениш![]()
![]()
Хахах, ми тогава да им оберат вестниците и лаптопите , като някой, други хахахаха..........днеска се бяха поуплашили наще, но мисля, че разбират какъв шанс имат и ще играят сериозно.[/quote]
+1
Определено реванша няма да е лесен. Нямах възможност да гледам мача, но по коментарите и отзивите мога да преценя, че сме разочоровали с играта. Ясен Петров трябва да промени нещо нещо в отбора. И Иво Иванов трябва да е резерва, според мен!

Последна промяна от messi7 на 19 авг 2010 22:25, променено общо 1 път.

Напротив Иво игра много добре днеска .. според мен Младенов няма място в титулярния състав .. също така новия холандец не ми харесва как играе 

- messi7
- Контакти:
Щом казваш, че Иванов е играл добре, ок. Колкото до Сержиньо, трябва му време, определено е качествен играч. Все пак е играл титуляр във Фейенорд няколко сезона, би трябвало да е с класи над българските играчи. 

Не лош мач, не виждам на какво отгоре очаквахме да смажем шампиона на Швеция , който на всичкото отгоре желае силно да играе в лига Европа по финансови причини.
messi7 написа:Щом казваш, че Иванов е играл добре, ок. Колкото до Сержиньо, трябва му време, определено е качествен играч. Все пак е играл титуляр във Фейенорд няколко сезона, би трябвало да е с класи над българските играчи.
Ее кво ти кво искаш от Иво да вкара гол ли ? ..
Лесно няма, но шансът-резултата е благоприятен.
Тотален натиск първите минути, до 20-тата гол и после..
Преди това нахъсване по варианта Шпайдела. После феновете с яка подготовка - хореография, с тромби, вувузели.
Коментирайте играта на Божката.
Тотален натиск първите минути, до 20-тата гол и после..
Преди това нахъсване по варианта Шпайдела. После феновете с яка подготовка - хореография, с тромби, вувузели.
Коментирайте играта на Божката.
- messi7
- Контакти:
Жоржиньо написа:messi7 написа:Щом казваш, че Иванов е играл добре, ок. Колкото до Сержиньо, трябва му време, определено е качествен играч. Все пак е играл титуляр във Фейенорд няколко сезона, би трябвало да е с класи над българските играчи.
Ее кво ти кво искаш от Иво да вкара гол ли ? ..
Не, ама двамата с Милиев са еднотипни играчи. И може лесно да бъдат преминати от бързоноги играчи по земя... Но Ясен не ще да залага на Бензукан. Нищо против Иво Иванов, но Бензукан би свършил по-добра работа. А и все някога ще се наложи някой от Данчо и Иво да няма възможност да играе. Тогава ще я втасаме( само една равностойна резерва не стига)....
На реванша трябва да ги почнем от първата минута и бързо да вкараме гол.

Аз пък съм доволен.За мен мача не беше лош,като изключим първите 20м..Иво Иванов не игра зле,а новия холандец направо си беше супер.Отиграваше сигурно,със самочувствие и се движеше доста.Абе,като че нямаме сработка,това ми прави най-силно впечатление.
Иво беше супер стреснат, можеби заради ранния жълт картон, Данчо Милиев обаче направи много приятно впечатление. Момчетат имат качества, само трябва да се обиграят. По-лошото е, че във атака бяхме доста безидейни, Младенов наистина разочарова с всеки мач, вероятно че е добре да седне малко на скамейката за сметка на Киров. Момчето влезе надъхано днес, трябват му само игрови минути да натрупа самочувствие. Сержиньо е класа, трябва време да се сработи с отбора, паса му към Младенов първото полувреме беше най-доброто, което видях от нашите този мач. Личи си, че чете играта. Странното е, че се доближава по характеристики по-скоро до градивен, креативен играч, докато аз очаквах, че сме взели типичен "разбивач". Дано бързо да се сработи с другите, според бързо може да стане истински лидер в средата на терена, според мен. Митрев беше стабилен в изявите си като цяло, но може би още не дава необходимата увереност на защитниците пред себе си. Иначе евала на Ясен, че го пуска, след като счита, че е в по-добра форма.
Иначе според просто изиграхме доста уплашено мача и в голяма част от двубоя отстъпвахме инициативата на отбор, който е доста зле в техническо отношение. За мен бях грешка всички тези изритвания напред от страна на Данчо Милиев най-вече (колкото и прецизни да бяха някои от тях). Имаме силен таран, нужно е да сме по-остри по крилата. Като цяло липсваше активност и агресия в атакуващ план, според мен. Просто трябва да сме по-уверени в реванша и да ги респектираме със самочувствие и увереност, а не до опитваме да се надлъгваме с тях. Не струват нищо повече от нас.
Иначе според просто изиграхме доста уплашено мача и в голяма част от двубоя отстъпвахме инициативата на отбор, който е доста зле в техническо отношение. За мен бях грешка всички тези изритвания напред от страна на Данчо Милиев най-вече (колкото и прецизни да бяха някои от тях). Имаме силен таран, нужно е да сме по-остри по крилата. Като цяло липсваше активност и агресия в атакуващ план, според мен. Просто трябва да сме по-уверени в реванша и да ги респектираме със самочувствие и увереност, а не до опитваме да се надлъгваме с тях. Не струват нищо повече от нас.