Обновиха фен-шопа на Герена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Обновиха фен-шопа на Герена

Мнениеот Бижутера » 18 авг 2010 12:07

Cesc Fabregas написа:А продавачката сменили ли са я? тая беше адски противна, като отдиеш там и се цупи, щото я прекъсваш да си пие кафето и да си дрънка глупости с малоумниците в кафенето :roll: :x

какво й е на продавачката? Много е печена, не съм усетил да е враждебно настроена, може би се е била събудила задоволена :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 18 авг 2010 12:22

plamen_ol написа:какви са тия цени бе братче :shock: :lol: мене по-евтино ще ми излезе да си поръчам оригинална на Ман Юнайтед от Англия отколкото да ида до Герена и да си купя на Левски :lol:

Е ако ще ходиш на мач на МЮ хубаво, но чий ще го дириш с фанелка на Юнайтед на мач на Левски?

Мен лично цената не ми се вижда непоносимо висока, но не ми харесва модела въобще и мисля да пропусна този сезон и да си ходя с тази от миналия.
Изображение

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 18 авг 2010 12:39

Скъпички са!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 18 авг 2010 12:40

А защо не намирам в онлайн магазина на найк такива екипи и анцузи като на Левски :? В смисъл че ми се иска да направя някаква съпоставка на цените там с тези тук. Някой знае ли как се води модела на екипировката........?

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 18 авг 2010 12:50

Nikona написа:
plamen_ol написа:какви са тия цени бе братче :shock: :lol: мене по-евтино ще ми излезе да си поръчам оригинална на Ман Юнайтед от Англия отколкото да ида до Герена и да си купя на Левски :lol:

Е ако ще ходиш на мач на МЮ хубаво, но чий ще го дириш с фанелка на Юнайтед на мач на Левски?

Мен лично цената не ми се вижда непоносимо висока, но не ми харесва модела въобще и мисля да пропусна този сезон и да си ходя с тази от миналия.

Добре ли си :lol: То тва остава :lol: Просто казвам, че цените са високи за България

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 18 авг 2010 12:57

Като излезе фланелка на Иво Иванов/Йовов веднага си я взимам... ама като знам колко бавно стават нещата...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 авг 2010 16:12

Фанелка вече имам.Като дойда за реванша с АИК ще си напазарувам анцузи!Не видях някой да е написал за маратонки.Какво е положението там?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 авг 2010 16:29

Бижутера написа:
Cesc Fabregas написа:А продавачката сменили ли са я? тая беше адски противна, като отдиеш там и се цупи, щото я прекъсваш да си пие кафето и да си дрънка глупости с малоумниците в кафенето :roll: :x

какво й е на продавачката? Много е печена, не съм усетил да е враждебно настроена, може би се е била събудила задоволена :mrgreen:

Една ниска, грозна и руса ли беше? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 18 авг 2010 17:17

galin56 написа:
toonarmy написа:ти 2,50 ли искаш да струва?
средната цена на тениска на наики на футболен отбор е около 70-80 евро.гороря за тениски за предстоящ сезон.
тъпото в Левски беше,че като се смени екипировката,бяха длъжни да пуснат старата поне на половин цена.

Нормалната цена за тениска е 20-на лв. На 80лв. такъв оборот ще направят, че Найк се чудят как ще насмогнат с производството им.
Сега сериозно. Нормална цена(за България): за билет - 10-на лв. , за тениска 20-25, за екип 50лв, за анцуг 50-60, за топка 20. Найки като неможе да осигури такива цени да са намерили Левски фирма която може.
Видяла жабата че подковават коня и започнала и тя да си подава стъпалото!!

Ехооо това са оригинални артикули,а не от Илиенци,дори според мен,са намалили цените,заради БГ стандарта.Съгласен съм,че за много хора пак не са малко пари,но това е положението,пък и никой не е казва че трябва веднага да може да се купи артикула,за тези които нямат възможност,събирайте парички 1-2 месеца и си купете това което желаете.Да не забравяме,че клуба има нужда от тези пари,така че........... ;)

Върни се в “Левски”