Какво точно очаквате,сини,червени,оранжеви и други наивници?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

VoyagerX
Контакти:

Re: Какво точно очаквате,сини,червени,оранжеви и други наивници?

Мнениеот VoyagerX » 18 авг 2010 08:13

Напълно съм съгласен с първото мнение в темата - преди 10-15 години държави като Кипър, Турция, Гърция, Черна гора.....какъв футбол са имали и къде бяха ?? Да не говоря за преди по-голям период от време, когато тук се играеха мачове, които се помнят и сега. Ние не сме мръднали на никъде за последните 10-20 години, даже имам чувство, че футболът ни върви назад, за съжаление - и на клубно, и на национално ниво :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 авг 2010 08:16

8-)

Напълно подкрепям автора !
И веднага някой ще ни упрекне, че сме вечно критикуващи и недоволни хейтъри ... :lol:
Ами, ще критикуваме - докато нещата в тая държава (и в тоя футбол в частност) не тръгнат да се оправят - ще критикуваме !

Все пак успех и на трите ни отбора ! Дано влязат в групите, та да гледаме повече мачове с българско участие.
При провал обаче, нямат никакви оправдания !
Макар и да не са от най-слабите и трите ни съперника не са футболни колоси и са напълно преодолими.
Май вече забравихме времената, когато български отбори, изхвърляха европейски грандове от турнирите ?!? :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 18 авг 2010 11:49

Хареса ми определението Бургаска епопея :lol: Всъщност,какво толко се случи в Бургас?!Левски бяха подценили отбора на Балъков,като според мен голямо влияние имаха както терена,който приличаше на картофена нива,така и тежкото време в Бургас.Ти сам го каза,че накрая на мача те се бяха окопали и бавеха играта по всевъзможен начин.Нашите се сетиха,че трябва да играят ама време нямаше,така че няма нужда от драми и трагедии,приятел ;)

Честно казано,Литекс не ги виждам-както искате така го разбирайте,но аз никога не съм харесвал техния отбор.ЦСКА,както се казва,дори бай Добри домакина да излезе и да го подреди,или пък от плажа да ги дигнат пак ще бият тия там АПК-ТКЗС-та :lol: Истината,е че и тази година ЦСКА и Левски ще представят България във ЕКТ. :geek:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 18 авг 2010 12:20

Синьо сърце написа:Ето ни на прага на решителните плейофи за влизане в групите на ЛЕ...Нейсе,докарахме дотук три отбора,да се надяваме и трите да успеят!

Това вече започва да се превръща в синдром на заблудата.
Препрочети първото си изречение и прегледай втръсналите ни проблеми, които изброяваш в следващото.
България, като една малка държава със смешна икономика, измислено общество, без никаква визия за какво се бори, докарва три отбора до плейофна фаза, като поне според букитета два от тях са фаворити и то с/у отбор шампион на Швеция и такъв от Албиона. Е това, ако не е аномалия не знам кое е (!)

В нашето си първенство вече се радваме на футболисти от холандската школа, играчи идващи от грандове като Селтик. Селтик!, управление на клуб от хора, като Балъков и до скоро Бобич. Имахме отбор на ниво групи ШЛ, 1/4 финал за ЛЕ, епизодични победи с/у евро грандове и отбори от най-големите първенства (Ливърпул, Лацио, Удинезе, Леверкузен, Х с Фулъм).

Е кое от горните Ви кара да се срамувате от родните отбори, мислите е редно на това дередже в което всички се търкаляме да имаме редовен участник в групите на ШЛ, да вкарваме по 3 отбора в ЛЕ, да бием всички отбори извън топ 5 първенствата ли !?!

В цялото това нямане, гледахме мач м/у отбора на Черноморец и Левски, с голямо напрежение, отлични условия за футбол, драма и загуба на фаворита, все едно сме в Чемпиън Шип. Пълни трибуни, еротика на полувремето, биричка, томболи баси ... къде сме попаднали.

В Ловеч затегнаха стадиона, ремонт пинизи. В Перник стягат стадион за Б група, Сливен имат база, Пирин и те(*)

Националния Отбор крета и той, като пада с едно от Русия, все още имаме надежда за класиране на форум сред най-добрите в Европа, каниме се на Англия, отбори като Швейцария, УЕЛС, Ч. Гора ги отнасяме на разлика .... Как не!

Ако живеем в нормална държава, то нашето първенство би трябвало да е от 6 отбора, а останалите да са с полупрофесионален статут и да се боричкат за промоция, белкем влезнат да поритат с големите .... А ние какво, 16 отбора в А група, две Б групи, не знам си колко В такива. Имаме отбор като Ботев в най-ниските девизии, който стана символ на най-стария европейски град ...

Е питам аз, колко па да ни е зле футбола ....

dido_liv.fc
Контакти:

Мнениеот dido_liv.fc » 18 авг 2010 12:20

Само Левски в групите на Лига Европа.Това са моите очаквания,а когато видях жребия очаквах и ЦСКА и Литекс да са там,но тези контузии в Литекс на ключови играчи ще се окажат много тежки.За ЦСКА няма какво да говорим с тази безобразна игра до никъде няма да стигнат.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 авг 2010 13:17

Синьо сърце и тук е прав. Аз няма да се изненадам, ако нито един отбор не влезе в лига Европа. За Литекс съм абсолютно сигурен. В момента няма отбор в България способен да бие Дебрецен. Видя го миналата година Левски, ще го види и Литекс. За Левски и ЦСКА има шансове. Но само защото се падна приемлив жребий. За съперника на ЦСКА нищо не знаем. Шампион е на Уелс, но това първенство е доста по слабо. Но и ЦСКА в момента е в криза и за това нищо не се знае. А и избраха най-неподходящ момент за смяна на треньора. Освен това с отбор от острова бил той и от Уелс винаги трябва да имаш едно наум. На Левски се пада втори отбор от Швеция. По титулован от Калмар, но в момента като тях в златната среда. Това ни е шанса. Първо, че първенството на Швеция е доста по слабо от преди години. И второ, срещаме призьори от миналата година, но не най силния в момента. А там явно не държат да запазят отборите си, а гледат да продадат звездите си в големи първенства и така да връзват бюджета. По тази причина може това един отбор е бил първи миналата година, а днес да се срива. В това ни е шанса както беше и с Калмар. Но като си спомням онзи момент при 3:2, не ми се мисли какво би могло да стане. Вижда ми се невъзможно три отбора да се класират в ЛЕ. Няма да се изненадам, ако никой не се класира. Но и ако се класира само един отбор пак си е същото защото винаги някой може да има късмет. Истината е, че сме много зле.

Що се отнася до отборчето на Балъков дето вече играело модерен европейски футбол, то и миналата година казваха така в началото. Ще минат още няколко кръга и ще ги видим. Те имат селекция да бъдат първи още преди да е започнало първенството, но според мен пак ще са не по нагоре от пето място. А това си е възможно най скъпо спечелената калъфка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 авг 2010 13:21

АМА ТОЙ И ДЯДО КОЛЕДА НЕ Е РЕАЛЕН ГЕРОЙ , НО ВСИЧКИ ПРАЗНУВАТ ПРАЗНИКА !
МОЯ СЪВЕТ КЪМ ТЕБ Е ДА ЗАПОЧНЕШ ДА СИ ЛЕКУВАШ ДЕПРЕСИЯТА ............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 18 авг 2010 16:39

Автора ако иска да се хванем на бас , че от три отбора два са вътре. И някой друг ако иска пак може , само за 1000лв ще се хванем че не ми е удобно да взимам повече. Пък за един съм готов да заложа къщата , колата и жената.
Вие на искарахте е..ти нещастниците.Слаб ни е футбола, да ама дай сега да сваляме гащите преди да сме играли.Какъв бюджет имаме ние ,какво първенство имаме, каква държава имаме? А Чехия къде е?Има ли база на сравнение въобще, а какъв отбор е Спарта? Вчера Спарта паднаха от Жилина и какво? Йънг Бойс вкара 3 на Тотнъм , а днес и утре ще има още куп изненади. Това е футбола , обичайте си отбора и го подкрепяйте . Изчакайте да отпаднем тогава критикувайте. Какво ще стане ако Левски влезе в групите и стане шампион , тогава мача с Черноморец как ще го коментирате?

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 18 авг 2010 16:48

От мои познати на острова съм чувал, че нивото на уелския клубен футбол е брутално ниско. Т.е. силните им отбори - Кардиф, Суонзи играят в Лигите на Англия, а нивото в уелското е 'ала' българската Б група, дори по-скоро В. ;) Това съвсем сериозно. Така че ЦСКА изтегли такъв късмет, че си няма представа и ако не острани ТНС ще стане за посмешище на целия свят.

Накрая ще завърша с един цитат. Предполагам ще разберете какво искам да кажа.

"Загубил е само и единствено този, който се е примирил с поражението." Ханс-Улрих Рудел

П.С. Това, че футболът ни е на светлинни години от западния, е мит. Нека да минат тия мачове, ако ми се потвърди тотално твърдението, съм готов да го развия в статия.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 авг 2010 17:23

Сините очакват класиране !!! :lol: Червените очакват неосиране!!! :twisted: Оранжевите чакат Годо!!! :mrgreen:
...А аз, лично, чакам да гледам всичките мачове и да не псувам наред - телевизии, отбори, българска действителност...!!! :roll: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”