ЛЕВСКИ СЕ ОПИТА ХОДОМ ДА НАПРАВИ ХИКС НА ЧЕРНОМОРЕЦ, НО НЕ УСПЯ. ВИДЯ СЕ В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ КОГАТО ВДИГНА ТЕМПОТО, ЧЕ АКУЛИТЕ БЯХА СГЪНАТИ НА 16 ,НО ВЕЧЕ НЯМАШЕ ВРЕМЕ ЗА ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ.
МАЧА С АИК Е ВАЖНИЯТ МАЧ ТАЗИ СЕДМИЦА. ПЛАНИРАНИЯТ ХИКС С АКУЛИТЕ, КОЙТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРЕВЪРНА В ЗАГУБА , НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КЛАСИРАНЕТО. ШАМПИОНАТА ЕДВА ЗАПОЧВА. ТОВА СЕ ВИДЯ И ОТ ВЕСЕЛАТА УСМИВКА НА ЛИЦЕТО НА ЯСЕН ПЕТРОВ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА.
Да свалим сините очила
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да свалим сините очила
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Черноморец ни би без игра,ако играем и срещу други отбори така само,че без грешки да видиме как ще ни бият.
Последна промяна от danker на 16 авг 2010 10:29, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Yoda написа:ЛЕВСКИ СЕ ОПИТА ХОДОМ ДА НАПРАВИ ХИКС НА ЧЕРНОМОРЕЦ, НО НЕ УСПЯ. ВИДЯ СЕ В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ КОГАТО ВДИГНА ТЕМПОТО, ЧЕ АКУЛИТЕ БЯХА СГЪНАТИ НА 16 ,НО ВЕЧЕ НЯМАШЕ ВРЕМЕ ЗА ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ.
МАЧА С АИК Е ВАЖНИЯТ МАЧ ТАЗИ СЕДМИЦА. ПЛАНИРАНИЯТ ХИКС С АКУЛИТЕ, КОЙТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРЕВЪРНА В ЗАГУБА , НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КЛАСИРАНЕТО. ШАМПИОНАТА ЕДВА ЗАПОЧВА. ТОВА СЕ ВИДЯ И ОТ ВЕСЕЛАТА УСМИВКА НА ЛИЦЕТО НА ЯСЕН ПЕТРОВ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА.
Ама автора май никой не го слуша. Досега три коментара как едва ли не, това срещу бургазлии е друг отбор. Айде наистина, малко по-коректно да гледаме. Ясен е избрал да налага своите си играчи (Мулдер и Иванов), които не се справят!
Самоцелните промени няма да ни доведат до нищо добро и ако влезем в ЛЕ ще е благодарение на Гарра.
Надявам се, че Иванов ще заиграе, както трябва.
metodito написа:Yoda написа:ЛЕВСКИ СЕ ОПИТА ХОДОМ ДА НАПРАВИ ХИКС НА ЧЕРНОМОРЕЦ, НО НЕ УСПЯ. ВИДЯ СЕ В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ КОГАТО ВДИГНА ТЕМПОТО, ЧЕ АКУЛИТЕ БЯХА СГЪНАТИ НА 16 ,НО ВЕЧЕ НЯМАШЕ ВРЕМЕ ЗА ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ.
Ама автора май никой не го слуша. Досега три коментара как едва ли не, това срещу бургазлии е друг отбор. Айде наистина, малко по-коректно да гледаме. Ясен е избрал да налага своите си играчи (Мулдер и Иванов), които не се справят!
Самоцелните промени няма да ни доведат до нищо добро и ако влезем в ЛЕ ще е благодарение на Гарра.
Извинявай ама искаш да кажеш че Стефан Станчев е по-добър от Мюлдер

- metodito
- Контакти:
NFB_Bgfen написа:Извинявай ама искаш да кажеш че Стефан Станчев е по-добър от Мюлдер
От това, което съм видял досега от Мулдер и това, което съм видял от Станчев - да. И имай предвид, че със Станчев не е работил добър специалист, а Мулдер е кадър на най-добрата европейска школа за работа с деца и младежи - холандската, т.е. Мулдер трябва да е много по-напред с "материала" от нашето момче. Не изключвам и това, че Мулдер не е навлязъл още във форма и "влязъл" в нашият футбол, който е бавен и статичен.
Последна промяна от metodito на 16 авг 2010 10:41, променено общо 1 път.
Загубата дойде в най-подходящия момент:
- отрезвяване, че няма кой да ни бие;
- едно наум, че не сме още готови за игра срещу сгъстена защита;
- Дембеле не суперколяч, ако не е съсредоточен;
- Защитната двойка Милиев - Иванов не е обиграна и синхронизирана;
- Грийн има качества, но не е готов още.
Най-важното е, че имаме състав от възможно най-точните и можещи футболисти и е въпрос на изиграни мачове да започнем да мачкаме.
Само "Левски"!
Най-важното е, че имаме състав от възможно най-точните и можещи футболисти и е въпрос на изиграни мачове да започнем да мачкаме.
Само "Левски"!
metodito написа:NFB_Bgfen написа:Извинявай ама искаш да кажеш че Стефан Станчев е по-добър от Мюлдер
От това, което съм видял досега от Мулдер и това, което съм видял от Станчев - да. И имай предвид, че със Станчев не е работил добър специалист, а Мулдер е кадър на най-добрата европейска школа за работа с деца и младежи - холандската. Не изключвам и това, че Мулдер не е навлязъл още във форма и "влязъл" в нашият футбол, който е бавен и статичен.
Аз мисля че още е рано да даваме оценки на Мулдер но определено засега бих предпочел холандеца пред Станчев.

- santiliana
EG5KO написа:Загубата дойде в най-подходящия момент:
Само "Левски"!
+1.
Точно за това пуснах темата.
Аз още от първите мачове казах,че има проблеми във защитата и то големи.Даже и преди мача със Калмар написах във форума "само аз ли виждам проблеми във защитата".Някои тогава ми се смяха тука.Но се вижда при малко по тактически мач и как увисваме във фаза защита.Аз никога не слагам сини очила а гледам реално на нещата.
stg333 написа:Нормален мач в Бургас, Левски се опитаха да го вземат без максимални усилия в предвид на мача след 4 дена. който все пак е по важен и не се получи, причини много, това е футбола.Никой не е казал че ще си вземем всички мачове 30 на брой, и не е реално и не е нормално. Впечатляващо включване на холандеца между другото.
Пича е много прав. Мачът в Бургас си беше много хубав и ние играхме добре, но Ясен сбърка състава. Това е. Стават грешки. Не може с един и същи състав да играеш 4 мача подред. Затова имаш равностойни футболисти. Сашо Александров и Тасевски трябваше да почнат заедно. Онова момче Сашо Киров ми направи много добро впечатление с включването си. Дани Младенов и Гарата бяха неузнаваеми. Просто сбъркаха състава ни за вчера, но стават и такива неща. Трябва да оправим защитата и влизаме в групите на ЛЕ. Грийн си е класа и го загатна вчера....На Левски му трябват мачове за сработка, това е.