Какви са възможните изходи от създалото се положение ..
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Какви са възможните изходи от създалото се положение ..
Абе иситната е , че играхме под нивото си . Грешка на защитата при 1 гол , елементарно заставане на Иво Иванов. Пропуски на Тасевски , Дембеле , Младенов и Иса. Слаб мач на Младенов , ама много слаб за жалост. Грешка на Ясев Петров относно Сержиньо Грийн / има качества , но няма мачове и се намира в много слаба кондиция / Грешка и за това , че взима Киров вместо Г. Христов , поне според мене. И много важно никаква преса на терена , което много ме учуди за съвременен футбол. И най важното играчите трябва да знаят , че публиката се връща само след победи над силни съперници ? т.е. направи ми впечатление , че играхме след 0-2 ? до този момент се лутахме.
Нашите момчета тръгнаха със определено самочувствие и се надяваха черноморци сами да се бият. Но с течение на времето се видя, че с многоходовите беззъби комбинации няма да се получи. И пак продължиха по същия начин, докато акулите си вкараха положенията. Просто ни надиграха тактически.
В защита продължават да допускат фатални грешки. И Г.Петков продължава да е колеблив във вратарското поле.
С двадесет минути игра, не може да побеждаваш редовно.
С този потенциал на Левски е необходима сериозна мотивация, за да има резултати, каквито очакваме. И се надявам да се получи по-скоро.
В защита продължават да допускат фатални грешки. И Г.Петков продължава да е колеблив във вратарското поле.
С двадесет минути игра, не може да побеждаваш редовно.
С този потенциал на Левски е необходима сериозна мотивация, за да има резултати, каквито очакваме. И се надявам да се получи по-скоро.
- Captain Stottlemeyer
bobbi написа:Футбола е игра,и като във всички игри,има победи,има и загуби. Просто днес на момчетата не им беше ден,включително и на Дембеле. Горе главите и само ЛЕВСКИ!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
А на мен ми се стори, че има някакво напрежение в ЛЕВСКИ!!! В някои ситуации Гаджев и Минев нарочно не комбинираха с Дембеле. Дано да греша, но ако съм прав Гонзо трябва да взима спешно мерки иначе отиваме на кино! Относно играта снощи - лично на мен ми хареса като цяло. Доно Ясен има повече опции на поста опорен халф за четвъртък, защото Грийн не е във форма. Дано и Дани Младенов бъде отново на ниво!
За разлика от друг път когато Левски е губил и аз съм си късал нервите ,снощи наистина бях супер спокоен............и аз наистина мисля че няма място за притеснение,просто Акулите ни излъгаха,но в никакъв случай наидграха.Получаваха им се нащата повече отколкото на нас.Убеден съм че в Швеция ще вземем положителен резултат.Честито не Черноморец и само ЛЕВСКИ 

Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!
Снощи Левски игра даже изключително, просто не всеки ден шансът е с теб. Според личното ми мнение головете трябва да лежат на съвестта на Гошо Петков, който и в двата случая се намеси много неадекватно, без положенията да се нещо особено, и преди срещу него са излизали футболисти, ама така да е полягал на земята, преди да шутират не помня, също и така да избива топката във вратата също не съм го виждал. Докато ние имахме много реални положения - и на Дембеле, и на Иса, и Гаджев - греда, и Тасевски - слабо във вратаря. Така, че аз съм оптимист.
Какво положение?? Че сме загубили един мач? Хайде стегнете се. Явно наистина отбора след 6 мача разглези публиката. На Черноморец им тръгна мача, вкараха гол при една грешка и после за тях всичко вървеше както искаха. Ако беше станало обратно и Левски беше вкарал първи гол щеше да е точно обратното - те щяха да нападат, а ние да играем на контри.
Едиствения проблем, който виждам са корнерите - ние имаме проблеми при отразяването им, защитата не реагира по най-добрия начин, а Жоро Вратарчето никога не излиза на центриране. От своя страна ние като бием корнер не правим нищо - Жоазиньо не поже да прати до наказателното поле или пък си подават около корнера и губят топката.
Едиствения проблем, който виждам са корнерите - ние имаме проблеми при отразяването им, защитата не реагира по най-добрия начин, а Жоро Вратарчето никога не излиза на центриране. От своя страна ние като бием корнер не правим нищо - Жоазиньо не поже да прати до наказателното поле или пък си подават около корнера и губят топката.
Според мен Младенов трябва да седне на пейката! Вчера играхме с 10 души, заради него... Киров втори мач го пускат, ама и той не знае за какво?!... Вчера Иса трябваше да влезне отще на полувремето на мястото на Младенов... Тасевски?!... Тасевски?!... А бе, ще си затрая, че ще ме баннат!!!
Гаджев нещо се помисли за плеймейкър?!...
Що не пуснат "музиканта", може па да му върже тази година?!...
Аре, стига ми толкоз, че почвам да се ядосвам за тоя що духа!
Важното е в четвъртък!!!...
Само "Левски"!!!

Аре, стига ми толкоз, че почвам да се ядосвам за тоя що духа!

Само "Левски"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
drakata написа:Футбола е игра на приливи и отливи, затова и е толкова интересна. А и черноморец не са чак толкова слаб отбор. На мен ми хареса как играха Левски независимо че загубихме. Просто не ни върза играта в атака. Мисля че реалният резултат е равния но и тая загуба ще я преглътнем. Важното е че играхме с хъс и желание, другото само ще си дойде на мястото. Неприятно впечатление ми направи непрекъснатото лежане на футболистите на черноморец, цска така лежат като ни поведат.
Крадецът вика дръжте крадеца.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА