само Батков е направил 10 пъти повече за Левски в последните години , от колкото в Цска са направени в последните 20 общо !!!
това говори само по себеси !
Тодор Батков !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: Тодор Батков !
[center]
[/center]

Много бързо се забрави последната година...най-големи срам в историята на Левски...един виновник - Баткоф!
Напълно подкрепям Славчо,Тодор Батков е направил много за Левски и ще продалжи да прави!
joring написа:slavi_1914 написа:Навремето замина в Славия...
Сираков никога не е напускал Левски за да отиде в Славия. След световното 94-та на Сираков му беше казано, че няма място в Левски, след което той се присъедини към отбора на Ботев, следващата година отиде в Славия и ги направи шампиони.
Не е точно така, беше му казано, че няма място в един апартамент и един джип, дето Лафчис му беше обещал... След което той се присъедини към отбора на Ботев...

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, няма такъв PR.
Слави ти да не си на заплата при Бай Ганьо?!???????????????????????????
Слави ти да не си на заплата при Бай Ганьо?!???????????????????????????
joring написа:slavi_1914 написа:Навремето замина в Славия...
Сираков никога не е напускал Левски за да отиде в Славия. След световното 94-та на Сираков му беше казано, че няма място в Левски, след което той се присъедини към отбора на Ботев, следващата година отиде в Славия и ги направи шампиони.
брей. уважавам Насо но той отиде в брокерския Ботев зараси торба с пари никой не го е гонил от Левски
Авторът на темата явно е на заплата при Бай Ганьо,както много поръчкови журналисти.Със Казанската афера Лицето Бай Ганьо Боратков нанесе такова срамно петно върху историята на клуба,че не може да го изтрие дори да донесе купата на европейските шампиони на Герена. Сираков-легенда на клуба,която обаче работи винаги против Левски когато не е на работа в Левски,винаги иска да се завръща на бял кон триумфално,като месия.Аз обаче съм от феновете ,които уважават Сираков за това което е направил за Левски,но и никога няма да забравят предателствата му и голия му задник/който най-учтиво ни показа преди години/.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Като ви чета и направо се ......Как може да лижете задното нещо на тоя скапан комунист и доностник.Пак го казвам ДОНОСТНИК заедно с другия другар там Марков.Левски е символ на свобода за няколко поколения!!!И точно тези заробили България след 1944,да ми се пишат левскари-НАПРАВО МИ ИДЕ ДА ГИ РАЗПОРЯ.А тоя мазник дори 1985 е гласувал за смяната на името на Витоша,дори само този факт трябва да е категоричен.В Левски няма място за доностници,ятаци и комунисти за тази работа си има специaлно създаден отбор от оная власт,а не Левски.В Левски такива хора нямат място.....за това не трябва да има колебания от никой левскар. Както каза агента ГА,че Д.Джуров щял да се обърне в гроба ако види сега Цура.Аз казвам,че хиляди левскари ще се обърнат в гробовете си ако видят,че точно това което са мразели най-много е на чело на отбора им?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 15 авг 2010 09:06, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Като ви чета и направо се ......Как може да лижете задното нещо на тоя скапан комунист и доностник.Пак го казвам ДОНОСТНИК заедно с другия другар там Марков.Левски е символ на свобода за няколко поколения!!!И точно тези заробили България след 1944,да ми се пишат левскари-НАПРАВО МИ ИДЕ ДА ГИ РАЗПОРЯ.А тоя мазник дори 1985 е гласувал за смяната на името на Витоша,дори само този факт трябва да е категоричен.В Левски няма място за доностници,ятаци и комунисти за тази работа си има специялно създаден отбор от оная власт,а не Левски.В Левски такива хора нямат място.....за това не трябва да има кол****ия от никой левскар. Както каза агента ГА,че Д.Джуров щял да се обърне в гроба ако види сега Цура.Аз казвам,че хиляди левскари ще се обърнат в гробовете си ако видят,че точно това което са мразели най-много е на чело на отбора им?
Абсолютно си прав,а в управителния съвет също има няколко агенти.Батков чрез своя вестник Стандарт лижеше задниците на тройната коалиция,сега лиже задниците на ГЕРБ.http://www.youtube.com/watch?v=79w4HQrei2Q
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ей ,това българина е странно животно. Когато всичко върви гладко и безпроблемно , всичко му е розово и обича целия свят.
Ще влезе и Левски в лоша серия , като всеки отбор и тия дето сега възхваряват Гара и Батков , ще почнат да викат пак ,, Разпни го" и Оставка!
Ще влезе и Левски в лоша серия , като всеки отбор и тия дето сега възхваряват Гара и Батков , ще почнат да викат пак ,, Разпни го" и Оставка!