Каква е заслугата на Ясен Петров за успехите на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Ясен Петров

Мнениеот Синият Болярин » 13 авг 2010 15:33

Левски да падне 2 пъти през сезона? Че какво по-добро :lol: Това ми звучи като безпроблемна шампионска титла, купа на България и много добро представяне в ЛЕ. :mrgreen:

келеша
Контакти:

Мнениеот келеша » 13 авг 2010 15:46

Левски тръгва като`` Аслани``,ама ........????? :?:

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 авг 2010 15:54

Ясен винаги тръгваше силно в отборите, които води досега и после нещата малко по малко се закучваха..дано си е направил нужните изводи и това не стане и в Левски, защото до момента всичко се нарежда перфектно

За Левски е от изключителна важност да влезе в групите на ЛЕ! Провал срещу АИК може много бързо да сложи край на мечтите за нов 'дрийм тийм'

надявам се да спечелим трудно в Бургас или дори да врътнем един хикс, само и само момчетата да останат здраво стъпили на земята

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 13 авг 2010 16:43

Абе защо няма още поема за него.
Работно заглавие. Ясен Петров Специалния.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 13 авг 2010 17:59

Наставникът на Левски Ясен Петров категорично няма да рискува със здравето на Христо Йовов. На тренировката тази вечер ще се види какво е състоянието му, но е малко вероятно той да бъде пуснат в Бургас. Още повече, че теренът на стадион „Лазур” не е в никак добро състояние.
Да го и измисления треньор. На калпав треньор тревата му пречи. Как разбра , че тревата не е в добро състояние. Започва с оправданията о време. Смешник.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 13 авг 2010 18:05

Смешник си ти пич :lol: От "Онтарио" се извиниха на Черноморец за състоянието на тревата съвсем скоро, но тая новина явно си я пропуснал...

задръж си кофата с помийка поне до първата издънка...явно, че и когато всичко върви гладко пак ще има недоволни, няма за какво да се плюва :lol:

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 13 авг 2010 18:11

Vailo написа:Смешник си ти пич :lol: От "Онтарио" се извиниха на Черноморец за състоянието на тревата съвсем скоро, но тая новина явно си я пропуснал...

задръж си кофата с помийка поне до първата издънка...явно, че и когато всичко върви гладко пак ще има недоволни, няма за какво да се плюва :lol:

Няма помийка вашата трева да не е по хубава. :) А аз че съм пич пич съм но за теб не съм сигурен. И смешник пиша за измисления ви тренер. Така че не всичко ще ви върви гладко. :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 авг 2010 19:42

invader10 написа:А аз че съм пич пич съм...

"Определено"!... Даже сме ти сложили и оценката "КА" отдире ти!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Боже, колко мъка има на този свят, Боже!..." за родителите?!... :oops: :oops: :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 13 авг 2010 19:42

invader10 написа:Наставникът на Левски Ясен Петров категорично няма да рискува със здравето на Христо Йовов. На тренировката тази вечер ще се види какво е състоянието му, но е малко вероятно той да бъде пуснат в Бургас. Още повече, че теренът на стадион „Лазур” не е в никак добро състояние.
Да го и измисления треньор. На калпав треньор тревата му пречи. Как разбра , че тревата не е в добро състояние. Започва с оправданията о време. Смешник.

ей чорбар, марш в кочината!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 авг 2010 19:59

Мисля, че засега Ясен се справя доста добре, но нека да не прибързваме :) Засега доста добре се справя с отбора като цяло и налага младите футболисти, които оправдават нашите и неговите очаквания :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”