Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Исмаил Иса

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 авг 2010 18:57

Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 12 авг 2010 19:07

ULPIA SERDIKA 1914 написа:След дебюта на Христо Йовов,така не ме бе впечатлявал играч в България!Невероятно пласиране ,а и съдейки по изказа му видимо е улегнал характер!
....браво на Мъри!

Абсолютно съгласен, това момче е супер талант, роден голаджия.
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 12 авг 2010 19:10

Cesc Fabregas написа:Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно :roll:

Моите уважения Фабрегас, но мисля че могат да се допълват атомно, просто мнение.
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 12 авг 2010 19:21

woolves написа:
Cesc Fabregas написа:Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно :roll:

Моите уважения Фабрегас, но мисля че могат да се допълват атомно, просто мнение.

Окей, ще вкараме Иса, но на мястото на кого? Или ще вкараме Иса на мястото на полузащитник и внезапно да спре преимуществото ни в средата на терена, а и пасовете към нападателите ще намалеят. Вариант да играем с 2-мата е и ако играем с 3-ма в защита, друг вариант не виждам...
Последна промяна от klshff на 12 авг 2010 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 авг 2010 19:21

Има доста мачове и Иса ще има шанс за изява.Пък и вече има 4 гола от началото на сезон, така че ще трупа опит и голове.И ако Дембеле бъде закупен от силен европейски тим след сезона, Иса ще е готов заместник.А Сержиньо Грийн ако е титуляр,то Йовов няма да е титуляр.Или ще играе вместо някой друг.Очаквам феновете на Левски да кажат какви са им очакванията по този въпрос.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 авг 2010 19:22

woolves написа:

ОК, разбира се, може би и да си прав, кой знае. Аз направих същото, което и ти-изказах мнение по въпроса! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 авг 2010 19:22

единствения вариант и двамата да са на терена е ако трябва да обръщаме даден мач,не дай си боже :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 12 авг 2010 19:33

ще си дам мнението във вашия форум с риск да получа обиди но смятам че човек който не е фен на отбора ви би имал по-трезво мнение :!: Аз съм за Иса първо защото е българин второ е млад и трето по нищо не отстъпва на Дембеле :!: Изчакаите да мине някой истински мач и ако и там Дембеле вкара значи е добър но сега много го величаете според мен , в смисъл тои вкара на отбори на които и гонзо на 1 крак би вкарал за ЦСКА ясно в криза са а и гола му там беше след нарушение :!: Лично мое мнение е , че Иса ще го измести от титулярния състав :) успех в ЛЕ
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Doooom1984
Контакти:

Мнениеот Doooom1984 » 12 авг 2010 19:58

Ne sum suglase Isa e dobur igra4 no nqma kak da e titulqr aedno s gara prosto v momenta taktikata na levski e takava a kakto vsi4ki vijdame tq vurvi :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 авг 2010 20:15

Приемаме, че в момента имаме двама добри нападатели. Но схемата позволява да играе единия. Според мен правилното решение е и на двамата да се осигурява максимално възможно игрово време. Надявам се, че отборът ще успее да си създаде голям брой официални мачове. Ще има случаи на по-добрия (приемаме, че засега това е Дембеле) да се дава почивка, единият да влиза на мястото на другия, в някои мачове и двамата да излизат като титуляри... Конкуренцията между двамата може да бъде само полезна. За двамата. И за други, които имат аспирации към това място. Най-вече за "Левски".

Върни се в “Левски”