Исмаил Иса, заслужава ли титулярно място в състава?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Исмаил Иса
Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
ULPIA SERDIKA 1914 написа:След дебюта на Христо Йовов,така не ме бе впечатлявал играч в България!Невероятно пласиране ,а и съдейки по изказа му видимо е улегнал характер!
....браво на Мъри!
Абсолютно съгласен, това момче е супер талант, роден голаджия.
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.
Cesc Fabregas написа:Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно
Моите уважения Фабрегас, но мисля че могат да се допълват атомно, просто мнение.
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.
woolves написа:Cesc Fabregas написа:Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно
Моите уважения Фабрегас, но мисля че могат да се допълват атомно, просто мнение.
Окей, ще вкараме Иса, но на мястото на кого? Или ще вкараме Иса на мястото на полузащитник и внезапно да спре преимуществото ни в средата на терена, а и пасовете към нападателите ще намалеят. Вариант да играем с 2-мата е и ако играем с 3-ма в защита, друг вариант не виждам...
Последна промяна от klshff на 12 авг 2010 19:25, променено общо 1 път.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Има доста мачове и Иса ще има шанс за изява.Пък и вече има 4 гола от началото на сезон, така че ще трупа опит и голове.И ако Дембеле бъде закупен от силен европейски тим след сезона, Иса ще е готов заместник.А Сержиньо Грийн ако е титуляр,то Йовов няма да е титуляр.Или ще играе вместо някой друг.Очаквам феновете на Левски да кажат какви са им очакванията по този въпрос.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
woolves написа:Cesc Fabregas написа:Иса и Дембеле са еднотипни нападатели-високи, здрави, с добро пласиране. Мисля, че ще си пречат взаимно
ОК, разбира се, може би и да си прав, кой знае. Аз направих същото, което и ти-изказах мнение по въпроса!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
единствения вариант и двамата да са на терена е ако трябва да обръщаме даден мач,не дай си боже 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
ще си дам мнението във вашия форум с риск да получа обиди но смятам че човек който не е фен на отбора ви би имал по-трезво мнение
Аз съм за Иса първо защото е българин второ е млад и трето по нищо не отстъпва на Дембеле
Изчакаите да мине някой истински мач и ако и там Дембеле вкара значи е добър но сега много го величаете според мен , в смисъл тои вкара на отбори на които и гонзо на 1 крак би вкарал за ЦСКА ясно в криза са а и гола му там беше след нарушение
Лично мое мнение е , че Иса ще го измести от титулярния състав
успех в ЛЕ

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- Doooom1984
- Контакти:
Ne sum suglase Isa e dobur igra4 no nqma kak da e titulqr aedno s gara prosto v momenta taktikata na levski e takava a kakto vsi4ki vijdame tq vurvi 

Приемаме, че в момента имаме двама добри нападатели. Но схемата позволява да играе единия. Според мен правилното решение е и на двамата да се осигурява максимално възможно игрово време. Надявам се, че отборът ще успее да си създаде голям брой официални мачове. Ще има случаи на по-добрия (приемаме, че засега това е Дембеле) да се дава почивка, единият да влиза на мястото на другия, в някои мачове и двамата да излизат като титуляри... Конкуренцията между двамата може да бъде само полезна. За двамата. И за други, които имат аспирации към това място. Най-вече за "Левски".