Холандец поставя условия на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Холандец поставя условия на Левски
Еми нормално бе... и аз да играех в Уест Бром, и аз щях да искам преди трансфера ПОНЕ Лига Европа.
- Синият Болярин
- Контакти:
Холандец е и е разбираемо България да не му се вижда привлекателна за футбол. От тази гледна точка е обяснимо, но поставяне на такива условия е неуважение към отбора. Източникът на новината е мега-надеждният медиен партньор на ЦСКА, така че да изчакаме за потвърждение от Гонг преди да водим дискусии. Ако все пак е поставил такова условие, явно се има за нещо повече от останалите и е по-добре да не го вземаме. Само ще разваля атмосферата в отбора.
Синият Болярин написа:Холандец е и е разбираемо България да не му се вижда привлекателна за футбол. От тази гледна точка е обяснимо, но поставяне на такива условия е неуважение към отбора. Източникът на новината е мега-надеждният медиен партньор на ЦСКА, така че да изчакаме за потвърждение от Гонг преди да водим дискусии. Ако все пак е поставил такова условие, явно се има за нещо повече от останалите и е по-добре да не го вземаме. Само ще разваля атмосферата в отбора.
Е брат, няма как. Никой не иска от Английската Висша Лига, да дойде в отбор, който все още не се е класирал за Лига Европа поне.
eelche написа:Nikona написа:Мен ми е интересно като ги дигнат 2 пъти във въздуха холандците с големите секири в провинцията как ще реагират. Или пък като ги разходят в "супер стадионите ни" и влезнат в саблекалня с една дупка за кенеф.
мисля че такива условия не съществуват в А група,а са много малко и отборите от Б,които могат да предложат тоя "лукс".Честно казано по темата също си мисля,че няма какво да го мъчим момчето срещу посредствени отбори и средняци,а ми е по - интересно и адаптацията на Серджо и въобще как ще се развие като футболист тук в България.
Ако е добър футболист,няма да има нужда от адаптация.Имали класа няма начин да не се обиграе с отбора.Мюлдер показа,че не му е нужна адаптация и веднага заигра на пълни обороти.Ако нямаш класа и с Ботев Враца да играеш пак няма да покажеш добра игра.
от Nikona на 12 Авг 2010 10:06
Ми нормално и за нас е по-добре така. Ако недай си боже ударим греда с АИК няма смисъл скъпи играчи да седят за мачове с Академик и Калиакра и да взимат много пари. Засега селекция е идеална за да сме шампиони без проблем затова ако изчакаме според мен няма да сгрешим.
от Zavinagisin на 12 Авг 2010 10:00
Ами нормално ние този играч го взимаме за групите на лига европа,за какво ни е да играе срещу видима и калиакра,дано влезнем и го привлечем все пак става въпрос за много класен играч не случаино искан от Аякс ,така ч е успех на отбора срещу АИК, мачовете са наи -важни .
Вие изобщо не сте наясно с тази игра,според вас ако отпаднем от АИК вече няма нужда от развиване на отбора.А според мен спечелването на титлата трябва да е приоритета на Левски,а не толкова ЛЕ и кога ако не отсега да се обиграва отбора с всички нови които дойдоха и които се очаква да подпишат,за атакуване на групите на шампионска лига.Както знаем там е истината както за отбора така и за финансите.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Tова е поредната журналистическа глупост! Как може свободен агент да поставя условия? Като поставя да си почива 1 година някъде на плажа или да играе в нискоразряден клуб. Поредния болен журналистически мозък си е упражнил грозните пръсти и си е съчинил тая нелепост.
caci написа:
Вие изобщо не сте наясно с тази игра,според вас ако отпаднем от АИК вече няма нужда от развиване на отбора.А според мен спечелването на титлата трябва да е приоритета на Левски,а не толкова ЛЕ и кога ако не отсега да се обиграва отбора с всички нови които дойдоха и които се очаква да подпишат,за атакуване на групите на шампионска лига.Както знаем там е истината както за отбора така и за финансите.
Кой колко е наясно няма смисъл да спорим. И на мен ми се иска да имаме 3ма като Меси и 5 като Роналдиньо, но реалноста и желанията са различно нещо. Въпроса не е дали искам добри играчи които да се обиграват, а на колко такива може да си позволи бай ганьо да плаща цял сезон. Идеята, че зяла година ще задържим тези футболисти ако не влезнем в групите на ЛЕ граничи с мечтите.
мисля че такива условия не съществуват в А група,а са много малко и отборите от Б,които могат да предложат тоя "лукс".
Разправял ми е приятел бил по съблекалните на "елитните" стадиони....ще се учудиш колко "луксозни" има

от Nikona на 12 Авг 2010 11:02
caci написа:
Кой колко е наясно няма смисъл да спорим. И на мен ми се иска да имаме 3ма като Меси и 5 като Роналдиньо, но реалноста и желанията са различно нещо. Въпроса не е дали искам добри играчи които да се обиграват, а на колко такива може да си позволи бай ганьо да плаща цял сезон. Идеята, че зяла година ще задържим тези футболисти ако не влезнем в групите на ЛЕ граничи с мечтите.
Щом са решили да му предложат договор,значи са си направили сметка.И защо да не ги задържим цяла година,ако договорите им примерно са за две?
Интервю на ген. Джуров:
- Синият Болярин
- Контакти:
bigthener написа:Е брат, няма как. Никой не иска от Английската Висша Лига, да дойде в отбор, който все още не се е класирал за Лига Европа поне.
Каква Висша Лига

Той е играл в отбор от Чемпиъншип и то като резерва. Има 6 мача за цял сезон, от които 4 или 5 е бил резерва. След това е отхвърлен след проби в отбора на Благой Георгиев.
Преди може да е бил обещаващ играч, но сега е с практически прекратена кариера и Левски му е последният шанс за по-сериозен футбол. Бардон беше една година по-голям от него и беше тръгнал по същия път. Дойде в Левски и не се правеше на циганин. Стана и един от безспорните лидери на отбора.
Намерението му да подшише с Левски само при влизане в ЛЕ(ако тази новина е вярна) показва, че няма никакви сериозни намерения, а цели само да го забележат в ЛЕ и бърз трансфер в друг отбор. Такъв играч не ни трябва. Ние градим отбор, а не събираме куца, кьораво, сакато, както прави един друг отбор.
Или идва и става част от отбора, или да си търси друг отбор.
Nassy написа:Tова е поредната журналистическа глупост! Как може свободен агент да поставя условия? Като поставя да си почива 1 година някъде на плажа или да играе в нискоразряден клуб. Поредния болен журналистически мозък си е упражнил грозните пръсти и си е съчинил тая нелепост.
Точно така!
Promoted са от 2009-2010 в Premier.