Къде е Калин Щърков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
В.Апостолов

Re: Къде е Калин Щърков

Мнениеот В.Апостолов » 11 авг 2010 16:52

sl321 написа:Минев е един от ония които се възползва от лошия период на Левски.Според мен не е на нивото на което трябва да е футболист на Левски.В него няма грам класа.Има само рендосване.Яко ми е противен.От там ще ни дойдат най-големите проблеми в трудните мачове според мен.На скоро прочетох че Минев има най-много асистенции от началото на сезона което много ме озадачи.И при все това мисля че това че той е в Левски титуляр по скоро е някакво недоразумение от колкото наложил се със добрата си игра футболист.

Та по темата......този Щърков да се стяга....има свободна ниша :mrgreen:

Не си прав за Веско Минев, но всеки си има мнение. Но според мен Веско се правя доста добре, и няма да имаме проблем в големите мачове с него!!! И преди е играл в големи мачове и е доказвал, че може да се разчита на него, спи спокойно!
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 11 авг 2010 16:58

В.Апостолов написа:
sl321 написа:Минев е един от ония които се възползва от лошия период на Левски.Според мен не е на нивото на което трябва да е футболист на Левски.В него няма грам класа.Има само рендосване.Яко ми е противен.От там ще ни дойдат най-големите проблеми в трудните мачове според мен.На скоро прочетох че Минев има най-много асистенции от началото на сезона което много ме озадачи.И при все това мисля че това че той е в Левски титуляр по скоро е някакво недоразумение от колкото наложил се със добрата си игра футболист.

Не си прав за Веско Минев, но всеки си има мнение. Но според мен Веско се правя доста добре, и няма да имаме проблем в големите мачове с него!!! И преди е играл в големи мачове и е доказвал, че може да се разчита на него, спи спокойно!

Vie dobre li ste?! Vesko e nai-dobriqt lqv bek v Bulgariq i neznam, ama ima okolo 20 gola v nape4eni situacii deto toi gi e spasqval. Vie kakvo iskate da vkarva po 5 gola li? V negovata zona po4ti nikoga ne sme imali problemi s protivnokovite krila. Bori se za vsqka topka, ima pogled vurxy igrata, moje da centrira dobre i se sraboti sus Jo. Za men sled Dembele i toi ni e nai dobriqt igrach!
1914

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 авг 2010 17:06

Минев както върви с картоните скоро ще пропусне 1-2 мача и Щърков ще може да играе.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 11 авг 2010 17:41

Веско е един от ветераните в отбора и трябва да ценим малкото такиви,който могат да помагат на младите и новите.
Петков,Минев,Йовов и Тасевски. Това са 4-те стълба на Левски околко който се гради новия отбор. Няма начин да направиш отбор само от млади и нови. Трябват ти и доверени лица за да се държи стабилна връзка м/у ръководството и играчите !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2010 17:49

Относно Веско, даже искам да вземем и брат му. На близнаците всичко им е еднакво казват, демек Данчо ако играе като Веско, ще е много добре, а съм чувал, че са били и двамата в "Левски" като лапета. Не знам вярно ли е.
Пък Щърков ...те хубаво го взеха това момче, ама ако ще търка пейката само да не стане като със Сърмов. Сърмата може и да беше добър преди, ама по времето по кото се появи в състава (2-3 години след закупуването му) и вече беше зле.
Последна промяна от metodito на 11 авг 2010 17:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 11 авг 2010 17:51

slavi_1914 написа:Веско е един от ветераните в отбора и трябва да ценим малкото такиви,който могат да помагат на младите и новите.
Петков,Минев,Йовов и Тасевски. Това са 4-те стълба на Левски околко който се гради новия отбор. Няма начин да направиш отбор само от млади и нови. Трябват ти и доверени лица за да се държи стабилна връзка м/у ръководството и играчите !

Пропускаш Влади Гаджев, пич. Иначе се надявам на Щърков да му се даде шанс. И без това не е първа младост. ;)
Изображение

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 11 авг 2010 17:57

Веско Минев е изключително класен играч, според мен е достоен заместник на Големия Лусио

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 11 авг 2010 17:59

messi7 написа:
slavi_1914 написа:Веско е един от ветераните в отбора и трябва да ценим малкото такиви,който могат да помагат на младите и новите.

Пропускаш Влади Гаджев, пич. Иначе се надявам на Щърков да му се даде шанс. И без това не е първа младост. ;)

Пропуснах го само защото той не е от онези който се докоснаха до магията преди 4-5 години. Иначе Влади е безценен !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 11 авг 2010 18:16

chavdar-o написа:само да му се даде шанс и ще гази по крилото

подписа ти е много селски :mrgreen: :mrgreen:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 11 авг 2010 18:21

БАТТЯНА написа:
chavdar-o написа:само да му се даде шанс и ще гази по крилото

подписа ти е много селски :mrgreen: :mrgreen:

Че е тъп,тъп е ама на теб аватара и никът ти по нищо не му отстъпват ;)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Левски”