Николай Йорданов ще свири Черноморец - Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dzverko
Контакти:

Re: Николай Йорданов ще свири Черноморец - Левски

Мнениеот Dzverko » 11 авг 2010 14:18

olisadebe написа:Какво ми се оплаквате само бе малки говедца,съдиите цял живот само на вас са помогали,точно вие ли ревнахте......
Тъй или иначе мача е твърда единица и то с разлика.....

Ние, твоето скапано мнение, не го искаме. Гледайте, по-добре да си оправите кочинката, че много ядове ще берете.

Само ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 11 авг 2010 14:19

olisadebe написа:Какво ми се оплаквате само бе малки говедца,съдиите цял живот само на вас са помогали,точно вие ли ревнахте......

А бе не ми пиши "говедца" и тем подобни във форума на Левски бе цървул!!!Тъй или иначе не ме интересува дали е единица или петица а ме интересува такива нагли копелета като въпросния съдия да не развалят и малкото което е останало от БГ футбола..........дрисльо....голям фен се извади .Като е единица сложи 10 хил лева и не се занимай тука с "говедцата".....малоумник

Бях тая събота на Локо ПД - Черно Море...... то беше отврат да го гледаш тоя съдия.Едно правилно отсъждане нямаше.....не знам кой го лансира ама много неприятен тип.И после имало железни тръби в главата....
Последна промяна от sl321 на 11 авг 2010 14:22, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 11 авг 2010 14:21

blue magic написа:ЛЕВСКИ започна да бие наред и някои хора се стреснаха. Николайчо Йорданов е първата стъпка на извънфутболните мерки, които трябва да спрат ЛЕВСКИ към титлата.

Хаха, и кой ще правят шампион тази година?

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 11 авг 2010 14:23

В коя виртуална реаност сте сега , защото опредлено не сме в една и съща... :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 11 авг 2010 14:28

Erland написа:
blue magic написа:ЛЕВСКИ започна да бие наред и някои хора се стреснаха. Николайчо Йорданов е първата стъпка на извънфутболните мерки, които трябва да спрат ЛЕВСКИ към титлата.

Хаха, и кой ще правят шампион тази година?

Можеш да попиташ тези, които назначиха това съдийско недоразумение за мача. В този мач целта определено ще е "Левски да не бие". Защо не сложиха Никиту да ни свири ЛЕВСКИ-Калиакра. Щото там и Орманджиев или Генов да сложат ще отидат на разлика.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 11 авг 2010 14:38

Отбора върви тази година и няма нужда от никакво мрънкане за съдиятя. Немога по никакъв начин да си представя как тези ще измъкнат от нас дори и точка и съм готов да се обзаложа.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2010 14:41

Al_Abrashev написа:Отбора върви тази година и няма нужда от никакво мрънкане за съдиятя. Немога по никакъв начин да си представя как тези ще измъкнат от нас дори и точка и съм готов да се обзаложа.

Колко му е всяка борба да Дембеле да се свири фал и да го изгони за скок? Като с еньо? Или страничния да дига засада и обратното при всеки извеждащ пас... Айде моля ви се..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 11 авг 2010 14:42

Бегом да заложиш някоя хиледарка! :P

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 авг 2010 14:47

Дайте да не изпадаме в параноични състояния,те са присъщи за последния в класирането ;) Лично мен не ме вълнува кои съдии ни свирят мачовете.Покажелим ли играта която можем и Черноморец ще дерайлира на познатата "гара" 8-)

olisadebe
Контакти:

Мнениеот olisadebe » 11 авг 2010 14:48

kalo написа:

Бегом да заложиш някоя хиледарка! :P

Заложил съм вече -доста,не се притеснявайте -ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯ
ще се чуем пак в неделя към 23.00 ч

Върни се в “Левски”