Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''
Гонзо е голям човек, и всички ние му дължим уважение за стореното през тази една година 

FC_LEVSKI написа:brossy написа:FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
И кой да дойде?
Някой на когото му пука повече за отбора отколкото за парите..Нали не смяташ,че тази "приказка" ще продължи дълго и,че играчи като Гарра,Мюлдер,Младенов,евентуално Сержиньо и т.н ще се задържат дълго в Левски??
Е такъв няма.Всеки мисли за пари.Явно трябва да дойде някой като Лупи за да разбереш какво имаме.
abiati написа:Без да летим излишно в облаците,тъй като е рано,но пък отбора ни играе наистина добре.Радвам се както на стадиона така и после на репортажите,слушаики пак и пак любимите си песни.Искам сега да видя обаче мъжкари ли са всички онези наши фенове с които спорих много пъти и тук и на стадиона,за това,че не трябва да плюем Гонзо...еее искам сега да видя колко от тях ще имат честта да си признаят грешките и да се извинят,мисля,че работата на Гонзо личи,каквото и да стане за напред!
Уважаеми модеатори,моля оставете темата поне 2-3 дни,след всички плюнки по Гонзо мисля,че си заслужава!
На никой няма да се извиня.Браво за добрата игра на Левски,но ако един престъпник стане добър човек,значи ли това че предишните лошотии се заличават.Аз не искам тази година Левски да бъде на гребена на вълната,а следващата да пада от анонимници.Не трябва да се работи на късмет и на парче,а да има политика на постоянно усъвършенстване и градене на отбор по европейски модел а не лутане както след страхотното представяне преди това в ш.л.и уефа.
FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
Къде прочете името Батков

Имах съмнения към треньорската работа на Гонзо, извиних се навреме.
Но помня думите му и пак ги повтарям, по памет: ще се опитам да вдигна Левски и това когато стане, ще се откажа от треньорството. Сполайте, г-н Георги Иванов!
все още мисля че Наско е по добър и дарко и жо и гаджев са не голва покупка да не забрява ме и йовов
Еееей ама сме постоянно в крайносттите.Псуваме го сега пък ще се извиняваме....Трябва да се знае че Левски ще съществува и без Гонзо и без Батков.Гонзо обича Левски и дава много енергия и като ръководител.За радост нещата потръгват но да тръгнем сега в другата крайност е много рано.На Гонзо работата му е да прави Левски силен отбор.Когато няма резултати ще бъде критикуван а когато има ще бъде хвален.Но не трябва да забравяме че на Гонзо това му е работата.Винаги знайте че колкото той дава на Левски ( колкото и да е много ) толкова Левски му дава на него (даже и повече) .
За Батков не ми се говори.Просто е подигравка това президент на клуба в българия който от край време е бил "опозиция на властта" (демек на комунистите) е комунист ( олигарх).Батков трупа повече дивиденти ( във всякакъв смисъл ) от колкото дава.НАЙ-МНОГО СЕ ДРАЗНЯ ОТ ТОВА КАТО КАЖЕ : АЗ ДАВАМ ТОВА ,АЗ ДАВАМ ОНОВА.........
АМИ НЕ ДАВАЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛОУМНИК!!!!! ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМ И ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВЪПРЕКИ ТЕБ !!!БАТКОВ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ЧЕ е СОБСВЕНИК НА ЛЕВСКИ.НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ЧЕ ДАВАЛ ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ.АКО НЕ МУ СЕ ДАВАТ ДА НЕ ДАВА.А АКО ДАВА ЩЕ МЪЛЧИ ЗАЩОТО САМИЯ ФАКТ ДА СИ СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ ТЕ ЗАДЪЖАВА ДА НАВЕЖДАШ ГЛАВА ПРЕД ИСТОРИЯТА И ФЕНОВЕТЕ НА КЛУБА.
ЛЕВСКИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВИНАГИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ БАТКОВ ,КАКВОВ или ЧИЧОВ ЩЕ СА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБА!!!!
А за Гонзо да продъжава в същия дух.За това е там.Да дава всичко от себе си така че отбора да радва феновете!!!
За Батков не ми се говори.Просто е подигравка това президент на клуба в българия който от край време е бил "опозиция на властта" (демек на комунистите) е комунист ( олигарх).Батков трупа повече дивиденти ( във всякакъв смисъл ) от колкото дава.НАЙ-МНОГО СЕ ДРАЗНЯ ОТ ТОВА КАТО КАЖЕ : АЗ ДАВАМ ТОВА ,АЗ ДАВАМ ОНОВА.........
АМИ НЕ ДАВАЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛОУМНИК!!!!! ЛЕВСКИ Е ГОЛЯМ И ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВЪПРЕКИ ТЕБ !!!БАТКОВ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ЧЕ е СОБСВЕНИК НА ЛЕВСКИ.НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ЧЕ ДАВАЛ ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ.АКО НЕ МУ СЕ ДАВАТ ДА НЕ ДАВА.А АКО ДАВА ЩЕ МЪЛЧИ ЗАЩОТО САМИЯ ФАКТ ДА СИ СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ ТЕ ЗАДЪЖАВА ДА НАВЕЖДАШ ГЛАВА ПРЕД ИСТОРИЯТА И ФЕНОВЕТЕ НА КЛУБА.
ЛЕВСКИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВИНАГИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ БАТКОВ ,КАКВОВ или ЧИЧОВ ЩЕ СА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБА!!!!
А за Гонзо да продъжава в същия дух.За това е там.Да дава всичко от себе си така че отбора да радва феновете!!!
- Levski_1914 forever
- Контакти:
Аз никога не съм плюл по Гонзо,при положение,че е истински Левскар с голямо сърце!!!Няма за какво да се извинявам аз лично,но много хора има за какво!Гонзо доказа,че е истински Левскар милее за отбороа,има синьо сърце(ако някой се е съмнявал,по-добре да се прекръсти).Наистина е още раничко но...Просто за сега нещата са много добри!Дано продължат всички да работят по-този начин:И Гонзо и Ясен,играчите... 

Левски завинаги в моето сърце!
- Levski_1914 forever
- Контакти:
левскар07 написа:FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
Къде прочете името Батков![]()
![]()
![]()
Имах съмнения към треньорската работа на Гонзо, извиних се навреме.
Но помня думите му и пак ги повтарям, по памет: ще се опитам да вдигна Левски и това когато стане, ще се откажа от треньорството. Сполайте, г-н Георги Иванов!
В момента Гонзо не е треньор,той си свърши работата,докара ни до Евро-турнирите и си оттегли,остави на Ясен,който до момента се справя много добре,да си върши треньорската работа!

Левски завинаги в моето сърце!
- mir400
- Контакти:
Levski_1914 forever написа:Аз никога не съм плюл по Гонзо,при положение,че е истински Левскар с голямо сърце!!!Няма за какво да се извинявам аз лично,но много хора има за какво!Гонзо доказа,че е истински Левскар милее за отбороа,има синьо сърце(ако някой се е съмнявал,по-добре да се прекръсти).Наистина е още раничко но...Просто за сега нещата са много добри!Дано продължат всички да работят по-този начин:И Гонзо и Ясен,играчите...
+1

- UltraBlue.
- Контакти:
Така... аз лично никога не съм плюл нито Гонзо нито Йовов.. а и 80% от феновете ни не са оплювали Гонзо.. а Батков.. прави разликата.. и това че Гонзо направи селекция без пари не значи , че Батков има някаква заслуга.. имайте го в предвид това..