Какво се промени в играта на Левски Сф?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Какво се промени!
Показваме класа и самочувствие,а това е най-важното!Мисля,че тепърва този отбор ще се развива!От ОГРОМНО значение е да влезем в Лига Европа,там тези играчи ще растат!Смятам,че с такава игра имаме големи шансове за трайна европейска диря.А Гара...Просто отличен за него и за тези,които го доведоха на Герена!Най-добрият!Та това са 9(девет) гола за 6(шест) мача!Някои нямаха толкова и за два сезона...
- maximalniq
- Контакти:
Дембеле, Тасевски и Мюлдер бяха страхотни! Доволен съм от второто полувреме. Дано продължаваме все така. Честито първо място на всички Левскари !!!

Струва ми се, че са прави и едните и другите.
Промени се всичко и нищо.
Ясен Петров им намери точните места и ги стегна, като дисциплина, раздвижи ги и даде воля на фантазията им.
В Левски винаги се е играло така, това е моят Левски!
И най-важното, най-после имаме голаджия, голям при това.
Това за Левски е благословия.
Нека дружно поздравим: "Гара GO, Гара GO, Гара, Гара, ГОООООЛ!"
Погледнете и холандеца Дъстли, наистина е класа просто си личи.
Ако се обиграе и Тевия мисля ще стана добър футболист, просто му трябва увереност и концентрация, техниката я има и това си личи.
САМО ЛЕВСКИ!
ДАНО, ДАНО, ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!
Промени се всичко и нищо.
Ясен Петров им намери точните места и ги стегна, като дисциплина, раздвижи ги и даде воля на фантазията им.
В Левски винаги се е играло така, това е моят Левски!
И най-важното, най-после имаме голаджия, голям при това.
Това за Левски е благословия.
Нека дружно поздравим: "Гара GO, Гара GO, Гара, Гара, ГОООООЛ!"
Погледнете и холандеца Дъстли, наистина е класа просто си личи.
Ако се обиграе и Тевия мисля ще стана добър футболист, просто му трябва увереност и концентрация, техниката я има и това си личи.
САМО ЛЕВСКИ!
ДАНО, ДАНО, ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!
- Levski_1914 forever
- Контакти:
james написа:кризата свърши и държавата се зае с футбола явно гигов много са го наплашили но това е булгаристан мръсна милиционерска държава
Чуй се колко си жалък,обиждаш собствената си родина,където живееш...Гади ми се от такива като теб!!!

Какво се промени ли?Гарата е изключително добър футболист,бори се и прочие,комбинациите на Жо с Тасевски също са много добри,но без пасовете на Тасевски,които попадат точно където трябват може би пак щяхме да бием но не така убедително!Сега Тасевски например беше замесен в 2 от 3 гола!Непрестанните пробиви на Жо от ляво...Абе въобще целият отбор без изключения има заслуга за това!!!И Дъстли също много ми харесва,стабилен е!

Не на последно място Ясен Петров,приятно изненадан съм от него!

Левски завинаги в моето сърце!
- norsk levskar
- Контакти:
Страхотен отбор,имаме шанс да направим нещо запомнящо се,иска ми се да кажа голямо,но някой може да се изсмее.И най-важното е да може да задържим малко повече този състав без продажби поне 1-2г. или ако се продаде(дай боже нееее),то поне да се достойни замени.Само ЛЕВСКИ але але але!!!!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

- slavia_forever
- Контакти:
james написа:кризата свърши и държавата се зае с футбола явно гигов много са го наплашили но това е булгаристан мръсна милиционерска държава
Ти ще престанеш ли с провокативните си мнения? Какво си мислиш, че трябва да стане? Да биете Левски още 10 сезона, като в края на които да загубите 7-8 мача и пак те да са в Европа ли?

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:james написа:кризата свърши и държавата се зае с футбола явно гигов много са го наплашили но това е булгаристан мръсна милиционерска държава
Ти ще престанеш ли с провокативните си мнения? Какво си мислиш, че трябва да стане? Да биете Левски още 10 сезона, като в края на които да загубите 7-8 мача и пак те да са в Европа ли?
Браво Колега

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?
Я,остана една тема,в която мога да се изкефя след победата,че всички други незнайно защо вече ги няма.
- Garra Dembele
- Контакти:
Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?
ЛЕВСКИ Е ТУК, ЛЕВСКИ Е ЖИВ, ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!
slavia_forever написа:james написа:кризата свърши и държавата се зае с футбола явно гигов много са го наплашили но това е булгаристан мръсна милиционерска държава
Може да е провокативно но е истина и ти го знаеш