5,4,3,2,1, излитаме.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: 5,4,3,2,1, излитаме.

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 18:19

storm написа:
soilwork написа:
TPAKTOP написа:Адмирации за автора! Хубаво написано!
Наистина трогателно-как да не се просълзи човек.....

Хаха ехх розов колега ,ти ако не си няма кой :) .Ти си някъв случай.Преди дербито повтаря как ще са ни били смазали и т.н нестана и ся пак пише заядливи коментари.Да ти кажа едно аз в този форум нещо смислено и хубаво написано от Цесекар не съм видял ,няма и да видя :)
Пич аре да не си вадим кирливите ризки,че леко се излагаш 'специалисте" :mrgreen:
storm написа:Емо е пич личи си.Има потенциал да постигне нещо и имам някакво предчуствие че ще успее дори да не влезнем в лигата има Уефа така че по спокойхо нищу не е загубено все още.Пък и Емо да не забравяме че е от доста отдавна в отбора и в успехите на отбора не само Мъри САМО ЛЕВСКИ!!!!!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 06 авг 2010 18:21

Адски много се радвам на ставащото,ама айде да я караме малко по-умерено,за да е по-сладко всичко...стига с тва нашо или сме велики или сме най-слабите...гледаите реално.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 18:22

storm написа:
soilwork написа:

Хаха ехх розов колега ,ти ако не си няма кой :) .Ти си някъв случай.Преди дербито повтаря как ще са ни били смазали и т.н нестана и ся пак пише заядливи коментари.Да ти кажа едно аз в този форум нещо смислено и хубаво написано от Цесекар не съм видял ,няма и да видя :)
[offtopic]Ти помпай-аз ще продължа да ти вадя невероятните прогнози,една по една[/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 авг 2010 18:26

Дай малко инфо на написаното от мен ,че непомня ?

Едит :
Сетих се за какво съм писал ,но ненмирам логика за какво ми го показваш :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 06 авг 2010 18:28

Не мисля, че всеки сезон по 3 пъти трябва даден отбор да бъде поставян под това напрежение - "След 5 тежки битки момчетата или ще станат мъже или ще се скрият под полите на майките си". Те или са мъже или не. Нали знаете кой е най-важния мач - винаги е следващия. Няма отбор в света, който само да побеждава или само да губи. Тук въпроса е да се търси стил, да се следва линия и най-важното - работа, работа, работа и пак работа...резултата ще дойде. Той няма да се изразява в 5 победи или нещо подобно, а в с времето постепенно ще се усеща. Ще има спадове, ще има и добри моменти. Това е живота. Дано не смените песента след 5, 10 или 20 мача. Феновете са хора, които подкрепят своите отбори във всеки един момент, независимо какви са моментните резултати. Не съдавайте напрежение в/у отбора си, а ги подкрепяйте и при победи, и при загубите!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 авг 2010 19:08

8-)

Левски играе превъзходно !
Лагера на сините фенове и футболисти е в приповдигнато настроение и това е напълно нормално. ;)
Все пак, аз искам отново да ви предупредя да не избързвате ... ;)
Предупредих ви, че Калмарите са корав отбор и това се видя вчера, когато обратът висеше на косъм.
Сега отново бия тревога - АИК не е Калмар !!! :!:
Вярно, че Калмар-ите винаги са били здрав отбор, но за разлика от АИК не са толкова постоянни в изявите си.
АИК е по-тежък противник !
А и без Ицо Йовов няма да е същото ....
Все пак дано полетът на сините да продължи !
Успех ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 06 авг 2010 19:20

TPAKTOP написа:
soilwork написа:

[offtopic]Не бе такива трябва да са мненията за подкрепа на отбора който обичаш а не като оная тема по-долу[/offtopic]

Жалко нещастно чорбарче си ти ,тракторче.Ако преброиш титлите ще видиш,че са 52 на 50 в полза на Левски,или Купата на Бг не я смятаме.В Европа миналата година ви пръснаха дупенцата и останахте последни въобще от всички участвали,а Левски записа победа на Олимпико,въпреки трагичния си сезон.Оправи си абривиатурата,защото иначе доста хора ще оправят майка ти.И най-добре си стой в кюрдския форум, да си грухтиш със себеподобните си.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 авг 2010 19:30

Това да си чорбар е най-жалкото нещо на тоя свят! Какви логики вадят само !? :lol: Отново почват с оправданията " АИК" заема предпоследно място в първенството на Швеция" ... (А през 2009 година са спечелили първенството!) Е й какво от това???? И Левски миналата година беше на 12 място по едно време и от това трябва да се вадят някакви заключения ли ??? Но едно нещо ми харесва, че почва да се повтаря при чорбарите от преди 4-5 години. Отново със същите си дебилски логики. Като бихме Марсилия казаха някой червени клоуни, че те са играли с резерви :lol: Ако Самир Насри е резерва ... а сега е звезда в Арсенал, Франк Рибери, Фабиен Бартез и други за които в момента не се сещам ... След това беше и Удинезе като казвахте, че нямали да се напъват в Европа за сметка на Сериа А. Това е типичното свинарско мислене! Никога не признават когато Левски играе добре! Ама ми е през оная работа! Нека Левски да си мачка и да сложи една шведска тройка на АИК, а защо не и 2 ! 8-)

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 06 авг 2010 19:33

АИК трудно бележи , но и трудно допуска голове! Знаем , че срещу затворени отбори редовно имаме проблеми , нека не бързаме с оценките. Дано и футболистите не подценят мачовете , защото това ще ни струва скъпо. Надявам се да се класираме , но това едва ли ще стане лесно.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 06 авг 2010 19:35

В ЛЕВСКИ има още много трески за дялане, но има НАСТРОЕНИЕ и ЖЕЛАНИЕ! Това е много важно, всичко друго може да се отстранява с времето! Дано успеем!
САМО ЛЕВСКИ
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”