Колко точки трябват на Левски в Европа ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Колко точки трябват на Левски в Европа

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 00:57

Ако минем групите на Лига Европа, задачата е изпълнена, това трябва да направят и Литекс и ЦСКА
Изображение

joroiliev
Контакти:

Мнениеот joroiliev » 06 авг 2010 01:01

Като видях играта на Литекс и на цска съм много притеснен че дори и до лигата ще се докопат пък какво остава да я преминат.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 авг 2010 01:01

maximalniq написа:Ако минем групите на Лига Европа, задачата е изпълнена, това трябва да направят и Литекс и ЦСКА

ДОСТА ТРУДНА ЗАДАЧА!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 01:02

LSFC 1914 написа:
maximalniq написа:Ако минем групите на Лига Европа, задачата е изпълнена, това трябва да направят и Литекс и ЦСКА

ДОСТА ТРУДНА ЗАДАЧА!!!

Но не и невъзможно, преди 5 години пак беше трудна... ;)
Изображение

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 06 авг 2010 01:03

Tommi написа:
FC_Barcelona написа:Абе националния коефициент не е от чак такова значение (за миналата година беше 3,125, за тази вече е 2,125). По-важен е клубният коефициент на съответния отбор. Към момента на Левски е 25,400 т. което е супер. Ще ни трябва коефициент от рода на 15-16 за другата година пак да сме поставени. Така че тази ако влезем в групите и там вземем 1 победа и няколко хикса сме добре. Засега сме добре с коефициента, не знам кви са тия глупости, че едва ли не ще паднем с много ...

Не са глупости, защото губим 16,7500, а ще останем с 10,575 (без да броя този, който предстои да вземем).

Глупости са защото другата година няма да сме 17-ти, а 21-и с коефициент (към момента, ще се вдигне още) 15.375. Но ние пак ще сме с 4 отбора и третия пак почва във втория кръг на ЛЕ, носителя на Купата и вицешампиона от 3-ти кръг, а шампионът започва от втория кръг на ШЛ. Вече дали ще са поставени зависи от КЛУБНИЯ коефициент. Така че НАЦИОНАЛНИЯ няма такова значение. За клубния коефициент няма значение дали биеш в предварителните кръгове или не, защото тези точки не се прибавят към клубния, а само към националния. За клубния е важно да вземеш няколко точки в групите или на ШЛ или на ЛЕ. Надявам се, че съм ясен, че доста дълго стана :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 06 авг 2010 01:08

maximalniq написа:
LSFC 1914 написа:

ДОСТА ТРУДНА ЗАДАЧА!!!

Но не и невъзможно, преди 5 години пак беше трудна... ;)

Аз говоря за Левски, Цска и Литекс, че и трите отбора да минат групите!!! :lol:

Нека да не бързаме да слагаме тигана докато рибата още е в моретo! Нека и трита ни отбора влязат в Лигата и тогава да правим сметки! :twisted:

Потребителски аватар
Бат'Ники
Контакти:

Мнениеот Бат'Ники » 06 авг 2010 01:09

За първи път виждам емблема на отбор да изобразявва бикини.Е,скъсахме ги.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 авг 2010 01:11

FC_Barcelona написа:
Tommi написа:
FC_Barcelona написа:Абе националния коефициент не е от чак такова значение (за миналата година беше 3,125, за тази вече е 2,125). По-важен е клубният коефициент на съответния отбор. Към момента на Левски е 25,400 т. което е супер. Ще ни трябва коефициент от рода на 15-16 за другата година пак да сме поставени. Така че тази ако влезем в групите и там вземем 1 победа и няколко хикса сме добре. Засега сме добре с коефициента, не знам кви са тия глупости, че едва ли не ще паднем с много ...

Не са глупости, защото губим 16,7500, а ще останем с 10,575 (без да броя този, който предстои да вземем).

Глупости са защото другата година няма да сме 17-ти, а 21-и с коефициент (към момента, ще се вдигне още) 15.375. Но ние пак ще сме с 4 отбора и третия пак почва във втория кръг на ЛЕ, носителя на Купата и вицешампиона от 3-ти кръг, а шампионът започва от втория кръг на ШЛ. Вече дали ще са поставени зависи от КЛУБНИЯ коефициент. Така че НАЦИОНАЛНИЯ няма такова значение. За клубния коефициент няма значение дали биеш в предварителните кръгове или не, защото тези точки не се прибавят към клубния, а само към националния. За клубния е важно да вземеш няколко точки в групите или на ШЛ или на ЛЕ. Надявам се, че съм ясен, че доста дълго стана :)

Явно говорим за различни неща :) Аз имам предвид само за Левски и за това дали ще е поставен, или не ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

joroiliev
Контакти:

Мнениеот joroiliev » 06 авг 2010 01:16

Ако играят така сърцато и отстраним следващият ни съперник мисля че ще направим повече точки.
Гара Дембеле явно иска да се докаже на някой или най вече иска голям трансфер и ще играе всеки мач като на финал.
Не случайно от 4 г. насам чак днес отидох на стадиона, и не съжалявам.
Този Левски ми харесва да гледам.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 авг 2010 01:16

Бат'Ники написа:За първи път виждам емблема на отбор да изобразявва бикини.Е,скъсахме ги.

:lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”