Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
eelche написа:ТОВА ПОРАЖДА СЛЕДНИЯ ВЪПРОС:Кой ще играе в средата на терена при наказанието на Гаджев и контузията на Йовов?!![]()
![]()
![]()
![]()
Sofiaatowern написа:
Бих казал много добра новина за Левски, един некадърник по-малко.
azata написа:Sofiaatowern написа:
Ако си от Левски се засрами колега.Как можеш да кажеш това???Вярно,че Ицо много ме е ядосвал,но този човек е дал в пъти повече за Левски от колкото е пропуснал-ако това визираш.Всяка загуба на играч от Левски-било то титуляр или не,се отразява по някакъв начин на отбора.А Ицо е може би най-креативният футболист на Левски в момента.
До автора на темата... ей жалък капут взе се скрии! Вярно е, че Йовов прави големи пропуски, но и вкарва много важни голове! Днес той започна мача с контузия, но играеше не физически, а с духа си както и Гонзо го направи в последния си мач за Левски..
Sofiaatowern написа:Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че контузията, която го извади от игра в днешната победа над Калмар с 5:2, е сериозна.
"Смятам, че контузията ми е сериозна. Рискът обаче си заслужаваше, тъй като мачът беше много важен за Левски. В утрешния жребий си пожелавам съперник, който можем да отстраним. Левски има сили да влезе в групите на Лига Европа", заяви Бижутера.
Sofiaatowern написа:Левскар съм, просто ми е писнал от виртуозът на гредите! При положение, че има толкова млади момчета чакащи за изява...
Гара Дембеле написа:LSFC1914 виж си лични съобщения
LSFC 1914 написа:Гара Дембеле написа:LSFC1914 виж си лични съобщения
aaxxaxaxaax еми ти си смени аватара. Преди теб съм го сложил, така че ....
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, Ventsi1999 и 16 госта