Кой ли е въпросният футболист?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Кой ли е въпросният футболист?

Мнениеот L_Messi » 04 авг 2010 15:29

Според мен ще продадем Г.Христов в Славия ;)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 04 авг 2010 15:31

Стига сте плюли по Батков.Да и аз не го харесвам,ама на този етап е най-доброто.
Мисля,че Г.Христов ще си тръгне.За нов играч мисля,че е късно вече.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 авг 2010 15:36

L_Messi написа:Според мен ще продадем Г.Христов в Славия ;)

От твоите уста - в Божиите уши! :lol: Само да не се окаже, че Венци Стефанов ще иска пари, за да го вземе. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 авг 2010 15:40

Levski_1914 forever написа:
dodo7271 написа:Ден преди мача с Калмар се появява Тодор Батков в цялото си величие и започва да ръси удивителни глупости. Защо преди толкова важен е необходимо да се обсъжда селекцията? Това ли е най-важната тема? Значи цяло лято нямаха време да намерят дефанзивен халф и точно сега решиха да го обсъждат. Има и друго. Забелязвате ли как Тодор Батков се крие в миша дупка, когато отборът не върви, няма го никакъв, не дава интервюта. В момента, в който Левски натрупа малко победи и той веднага се появява с някакви нелепи интервюта - "Аз съм най-успешният президент на Левски", "Ще стигнем пак четвъртфинал на УЕФА" "Ще изпраскаме и Милан". Крайно време е някой да каже на този човек да прекрати незабавно медийните си изяви.

Не подкрепям Батков,но ти пък ръсиш повече глупости за някои неща съм съгласен,че например като губихме мачове и го нямаше,но пък чета интервютата му и никъде не е казвал,че е най-великият...Мразя когато хората преувеличават! ;)
Надявам се само да не е Дарко,този продаден защото когато е във форма е отличен,дори и да не е пак пуска прекрасни пасове! ;)

http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... 5824_5.htm

Нищо не преувеличавам. Не отричам, че е направил за Левски много неща, и сега в момента прави. Обаче за него понятието "скромност" е абсолютно непознато. И това отблъсква хората.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2010 15:50

Нещата са ясни ;) Купуваме опорен халф и продаваме Телкийски, а Младенов, Жо и Йовов се борят за местата по крилата ;)

А другият вариант (но по-малко вероятен) е да купим опорен халф, продаваме Тасевски, а на негово място застава Йовов ;)
Последна промяна от Tommi на 04 авг 2010 15:51, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 04 авг 2010 15:50

Почти съм сигурен, че ще е Жо. Друг е въпросът дали имаме адекватен негов заместник. Да не стане така, че да запълним една дупка, а друга да се отвори... :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2010 15:54

А харесва ли ви вариантът да купим нападател и да продадем Гаджев :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 авг 2010 15:56

Значи за Дарко не може да е беше контузен не е играл, а и не вярвам в мачовете до сега да е направил впечатление нещо , Петков също казаха пет пъти че остава . Няма кой друг да е освен Жо , което ще бъде жалко , не вярвам да направят такава глупост точно преди важните мачове. За друг просто не се сещам , който може да го искат ......нямам идея . А за дефанзивен халф просто е много наложаща нуждата , ако мислят да правят силен отбор , тъй като сега се очертава за Локо СФ да сме без Гаджев (картон) и може би Йовов , ако го рискуват с Калмар в понеделник няма да играе със сигурност и ще трябва да почвам с двойка Балтанов, Огнянов.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 авг 2010 15:58

plamen_ol написа:Почти съм сигурен, че ще е Жо. Друг е въпросът дали имаме адекватен негов заместник. Да не стане така, че да запълним една дупка, а друга да се отвори... :roll:

Ако продадем Жо , не само че на позицята му може да играе само Йовов ами и въобще атакуващ футболист с ляв крак няма , не че е задължително , но все пак

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 04 авг 2010 15:59

БаткУФФФ е комсомолска подлога и ТОЧКА!!!
:x :x :x
Нищо не е направил за клуба. Получи готов клуб със създадена йерархия и изграден отбор, с футболисти в разцвета на силите си. Без да даде пари за селекция, отборът стигна 1/4финал в УЕФА и участие в ШЛ, като отборът спечели около 10мил.евро и още няколко от продадени футболисти. И ВСИЧКО ТОВА БЕЗ МУСТАКА ДА Е ДАЛ ПАРИ. Единственото което направи е да даде пари за ремонт на Герена и за школата това е. Стига сте преувеличавали заслугите на КОМУНЯГАТА!!!
А това за изказванията му е пълна истина.
Още не смее да си отвори бъбривата уста, но ако отстраним(даи БОЖЕ) Калмарите, не можем да му я затворим.
Тоя Глупак от сега започна да говори за някакви 1/4финали :shock: :shock: :shock:
Тъпак!!! :evil:

Върни се в “Левски”