За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: За неделното дерби-от гледна точка на публиката

Мнениеот Blue_Lion » 28 юли 2010 00:29

Не е въпроса до парите,аз ще ги дам много ясно - обичам ЛЕВСКИ,а и дербито е все пак ! Друг е въпроса,че това което ще видим надали заслужава 15 лв. но да речем,че със смукане от пръстите можем да добутаме цифрата до 15 лв. ! Тъпотията е в квотата...не мога да разбера защо ??? Искат да се мазнят на феновете си ли,да изтискат повече пари от тях (и нас) ли кво...??? Няма проблем,ама да не забравят,че пролетта ние сме домакини и слуховете за домакинство на Герена с билети от по 30 лв. за гостите,ако станат реалност,да си знаят от сега Боклуците,че те са виновни за това ;)

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 28 юли 2010 00:32

Blue_Lion на 28 Юли 2010 00:29
Не е въпроса до парите,аз ще ги дам много ясно - обичам ЛЕВСКИ,а и дербито е все пак ! Друг е въпроса,че това което ще видим надали заслужава 15 лв. но да речем,че със смукане от пръстите можем да добутаме цифрата до 15 лв. ! Тъпотията е в квотата...не мога да разбера защо ??? Искат да се мазнят на феновете си ли,да изтискат повече пари от тях (и нас) ли кво...??? Няма проблем,ама да не забравят,че пролетта ние сме домакини и слуховете за домакинство на Герена с билети от по 30 лв. за гостите,ако станат реалност,да си знаят от сега Боклуците,че те са виновни за това ;)

Само да те попитам тъй като пролетния мач ще се играе на Герена според теб там билетите в свободна продажба ли ще са?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 28 юли 2010 00:40

Цената на билетите за сектор Б трябваше да е 10 лева, колкото е за сектор Г! Иначе аз не мисля, че цените като цяло са високи, напротив цените винаги са били нереално ниски, сега са нормални! За квотата съм съгласен, можеше да се отпуснат поне двойно повече билети за ЛС, най-малкото щяхме да прибереме повече пари... но не мисля, че ако билетите бяха по 5 лева щеше да се напълни стадиона...

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 28 юли 2010 00:56

Като има квота за "Б" аз пък ще ходя се пласирам в А или В айде да ми кажат нещо!
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 юли 2010 01:17

Между другото.. сега като се замисля най-доброто решение е феновете и на двата отбора да са в сектор "Г" може на някои хора да им се стори доста ненормално обаче това заслужават ТИТАН.. там са най-евтините цени и заслужават всички да се саберем там и да гледаме мача мирно и кротко и да им гледаме спектаклите.. ако билетите се свършат.. да взимат от "В" там са по 12 лв и това е .. мисля си че това е в интерес на феновете и на двата отбора.. щото както за Левски цените са високи така и Цска излезнаха с декларация за високите цени.. за мен това е най-точния момент да покажем че един път можем да се подкрепяме взаимно а не винаги да сме на нож двете агитки..

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 юли 2010 01:56

mertezaker написа:
Blue_Lion на 28 Юли 2010 00:29

Само да те попитам тъй като пролетния мач ще се играе на Герена според теб там билетите в свободна продажба ли ще са?

Не разбира се,имаме си клетка за гости с определена бройка ;) Ако билетите бяха в свободна продажба и на нормални цени,нашето домакинство също щеше да е на Националния,следователно билети на разумни цени и без квоти както си е в последните години,но сега...каквото повикало,такова се обадило ;) Има още време де...ще видим !
Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 28 юли 2010 02:15

Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона :arrow:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 28 юли 2010 02:25

Голяма работа, че са ни наложили квота. С техните камъни по тяхната глава. Квота 4300 билета е почти колкото 5000 по договорката от предните години. В "А" и "В" пак ще влезем, но секторите няма да са предварително разделени, а разделителните линии ще е в полза на привържениците, които са повече. Реално ние нищо не губим, освен от по-скъпите билети. На Герена, обаче, практически е невъзможно да влиза гостуваща агитка в "А" и "В" заради разположението на входовете. Те ще си получат регламентираната процентна квота, но на все още нерегламентирана. А ние пак ще си влезем на националния. Останали без билети за мача на 1 август няма да има от наша страна. Сега ние плащаме 3 пъти повече отколкото плащаха те на последното наше домакинство, което ще рече, че и те ще плащат 3 пъти повече отколкото ние при предстоящото гостуване. Следователно можем да прогнозираме цена от 45 лева за Герена.

Потребителски аватар
Doooom1984
Контакти:

Мнениеот Doooom1984 » 28 юли 2010 03:00

Yanev написа:Ако билетите за герена догодина са 30 лв.,не вярвам да остане цял стадиона :arrow:

Знаеш ли каква е разликата между маимуните и агитката на ЦСКА, че маимуните могат да мислят и не ги води нерез като Дучето....... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 28 юли 2010 03:07

Сега ще ви дам най-простото обеснение. Както 1 човек от вашият отбор каза, квотата изобщо няма да удари Левски, като брой публика. Просто ще се разпределите по сектори. Искат да сте малко в Б, да не стават някакви мизерии защото не им с плащат неустоики за стадиона. С 500 полицая ще ви контролират а по В и А няма да има проблеми. Просто ви разделят така. Единствената тъпня е че вие ще трябва да платите 5 лева повече от тези в Г. Това е глупаво. Иначе цена от 10 лева е съвсем нормална. Един театър хубавите му места са по 30 лева ... Кино 10 лева ... Така, че нормално е футбола да му се иска 10чка. Сега ще кажете продукцията не заслужава 10 лева. Е продулцията и в театъра не заслужава 10, нито филмите в киното. На година има максимум 2-3 филма, които си заслужават да се гледат на кино, но аз лично ходя по 2 в месеца. Така, че всяко удоволствие се заплаща :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Върни се в “Левски”