Сектор Б отговори на "професора"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Сектор Б отговори на "професора"

Мнениеот SANSIRO7 » 23 юли 2010 15:31

За да запазиш историята си един от начините е да кръщаваш градове, села, улици и отбори на важни исторически личности. Ако преди 100 години основателите на Левски са знаели пра внуците им какви простаци ще са сигурно щяха много да се замислят за името. Какво да правиш до това ни доведе ДЕМОКРАЦИЯТА.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 23 юли 2010 15:32

Linkin_Park написа:
Rodn1 написа:Пак ние сме виновни ,че носите име ,което е свято за българина и не трябва да бъде носено от нещо толкова пошло като футболен отбор!Смешни сте!Още малко ще ни обвините ,че ви крадем тревата от стадиона!

С кое по - точно не си съгласен?! Къде видя лъжа в това обръщание?!? Едва ли нашето име ще бъде сменено , но вас скоро няма да ви има!

Питам какво общо има нашият отбор с мнението на професора???А това ,че професора е прав няма никъкво съмнение!

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 23 юли 2010 15:34

SANSIRO7 написа:За да запазиш историята си един от начините е да кръщаваш градове, села, улици и отбори на важни исторически личности. Ако преди 100 години основателите на Левски са знаели пра внуците им какви простаци ще са сигурно щяха много да се замислят за името. Какво да правиш до това ни доведе ДЕМОКРАЦИЯТА.

Кажи ми един западно-европейски отбор кръстен на историческа личност , това го има само в Чили,Парагвай,Боливия
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 юли 2010 15:34

Истината е, че в България е нямало анти-комунистически отбор, не е можело и да има, кой ще допусне подобно нещо. След 1989 обаче ЦСКА се изкара репресиран от комунизма и претендираше, че е наследник на АС'23 по простата причина, че плащаше наем, за да играе на "Армията" и начините да играе там без да плаща бяха да купи стадиона или да докаже, че е наследник на АС'23, който е собственик на стадиона и официално прекратява съществуването си през 1955 (!) година. Феновете на Левски пък също започнаха да се изкарват репресирани от комунизма и най-вече считаха титлите на ЦСКА за подарени, може би защото техните са по-малко. Това е самата истина !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юли 2010 15:36

PFCB написа:Абе с тази петолъчка на ЦСКА вече ставате банални. Звездата е известна и като символ на войната, а ЦСКА е армейски отбор, например емблемата на американската армия също е звезда, макар и бяла. ЦСКА не е комунистическо, а армейско име, по тази логика и АС'23 е комунистическо име (не казвам, че има нещо общо между тях). И е малко трудно Левски да се нарече анти-комунистически отбор, при положение, че Цола Драгойчева и Ангел Солаков са ви били председатели. Иначе с останалото и аз съм съгласен.

Има една съществена разлика,петолъчката на Цска е символ на комунизма и с тази цел е сложена.Или забравих,там нали имаше теория,че сте я взели от Хайнекен :mrgreen:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 23 юли 2010 15:41

rugby_man написа:
SANSIRO7 написа:За да запазиш историята си един от начините е да кръщаваш градове, села, улици и отбори на важни исторически личности. Ако преди 100 години основателите на Левски са знаели пра внуците им какви простаци ще са сигурно щяха много да се замислят за името. Какво да правиш до това ни доведе ДЕМОКРАЦИЯТА.

Кажи ми един западно-европейски отбор кръстен на историческа личност , това го има само в Чили,Парагвай,Боливия

Моя любим отбор в Италия-САМПДОРИЯ!!!
Писна ми е от неподготвени и неуки хора,пичове вземете се в ръце и поне преди да питате нещо проверете Гугъл ;)Не може всеки да знае всичко ;)Срамно е да не попиташ,а не да не знаеш ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

golqmlevskar
Контакти:

Мнениеот golqmlevskar » 23 юли 2010 15:41

Истината е, че идеологията на футболния клуб няма нищо общо с идеалите и демократичните ценности, за които е дал живота си апостола!
Понеже съм пътувал доста из европа и споделям клубните си пристрастия с чуждестранните ми приятели, знаете ли на какво е синоним името "Левски" ? на Евроидиотизъм и дебилизъм, на машинации и интриги! Така ни знаят навън, колкото и да ми е болно, трябва да признаем за правотата на професора и да бъдем преименувани моментално!
Ако ние феновете и футболистите бяхме символ на висок спортен дух и феърплей - ок никой нищо нямаше да скандира и преименува, закритите футболни центрове като Плевен, машинациите в коридорите на БФС,
византийските номера на Томас ГАФчис биха накарали Васил Иванов Кунчев да се обърне в гроба, ако можеше да ни види. Какво общо има Апостола на свободата с доносниците, пияниците, циганите, комунистите с които е бъкано в нашите редици ?

Предлагам отбора ни да се казва "Витоша" - Подуяне и започвам да събирам подписка за преименуване на футболния клуб, която лично ще сведа пред агент Тара

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 юли 2010 15:41

[offtopic]
SAMP написа:
PFCB написа:Абе с тази петолъчка на ЦСКА вече ставате банални. Звездата е известна и като символ на войната, а ЦСКА е армейски отбор, например емблемата на американската армия също е звезда, макар и бяла. ЦСКА не е комунистическо, а армейско име, по тази логика и АС'23 е комунистическо име (не казвам, че има нещо общо между тях). И е малко трудно Левски да се нарече анти-комунистически отбор, при положение, че Цола Драгойчева и Ангел Солаков са ви били председатели. Иначе с останалото и аз съм съгласен.

Има една съществена разлика,петолъчката на Цска е символ на комунизма и с тази цел е сложена.Или забравих,там нали имаше теория,че сте я взели от Хайнекен :mrgreen:

Не съм фен на ЦСКА ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 юли 2010 15:42

rugby_man написа:

Вилям 2 в Холандия и както казаха по-горе - Сампдория в Италия.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 23 юли 2010 15:44

Хехе, да видим дали пак ще се обади другаря... :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”