Защо да е бълвоч? Всичко е напълно вярно...
Само не виждам кой е автор на текста?
ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ е идея, ЦСКА е цел.
Тази тема е идиотска, ако попиташ феновете на Миньор и те ще намерят доводи, че са най-велики, с чисто минало и т.н., всичко е фенщина. Какво Левски да не е отбор на демокрацията или нещо подобно и те са обвързани с комунизма, колкото и ЦСКА
Попринцип много ме нервират такива "теми", статиии и други подобни.Тази също я прочетох с малко досада, но е важно да се отбележи, че това което е написано е истина. Колкото и да си повтаряте "Ние не сме червени боклуци " няма да го промените.ЦСКА = "Болната червена цел " на онези дето ги няма вече !
-
- Контакти:
RED MAGIC написа:Цял живот едно и също, едни и същи заучени фрази, едни и същи лъжи, една и съща пропаганда!
ЦСКА не е идея, не е и цел!
ЦСКА е любов! ЦСКА е начин на живот! ЦСКА е чест! ЦСКА е гордост!
Вие сте комплексари!
Съгласен съм с теб. цска е любов и това го доказахте като набихте играчите си.. от любов разбира се. цска е и начин на живот , затова отрязахте гредите на собственият си стадион(или поне на бившият ви стадион

- mertezaker
- Контакти:
Samoyl на 19 Юли 2010 17:30
Попринцип много ме нервират такива "теми", статиии и други подобни.Тази също я прочетох с малко досада, но е важно да се отбележи, че това което е написано е истина. Колкото и да си повтаряте "Ние не сме червени боклуци " няма да го промените.ЦСКА = "Болната червена цел " на онези дето ги няма вече !
аз пък ти казвам, че не е истина

Samoyl написа:Попринцип много ме нервират такива "теми", статиии и други подобни.Тази също я прочетох с малко досада, но е важно да се отбележи, че това което е написано е истина. Колкото и да си повтаряте "Ние не сме червени боклуци " няма да го промените.ЦСКА = "Болната червена цел " на онези дето ги няма вече !
Левски е първия отбор , който БКП взима под крилото си още през 1944 година и така до ден днешен ... ПФК Левски е първия комунистически отбор в България ... Това са факти. А в тази помия чета само синя при това пропаганда ... И колкото и да си повтаряте , че не сте боклуци , сини или в някакъв друг цвят , то няма как да го промените този факт ...
Последна промяна от viroglav на 19 юли 2010 17:37, променено общо 1 път.
Не е истина защото по един или по друг начин са ви промити мозъците.Това че обичате ЦСКА никой не ви го оспорва,че сте предани...бля бля бля...много е хубаво !Просто историята ви е такава, какво да се прави ! И е хубаво да видите на мачове между Левски и Цска до 2000 год. какво е съотношението на феновете.Смазващо не е точната дума, това е и най-силния довод ...за цялата идея на автора !
RED MAGIC написа:Цял живот едно и също, едни и същи заучени фрази, едни и същи лъжи, една и съща пропаганда!
ЦСКА не е идея, не е и цел!
ЦСКА е любов! ЦСКА е начин на живот! ЦСКА е чест! ЦСКА е гордост!
Вие сте комплексари!
Ти си надрусан.
Всичко което пише автора е истина.А вас ви е срам от тази история и не искате да я приемете.
да не забравчме 1985г. когато Левски има 9 поредни победи срещу ЦСКА,тогава БКП взима всичко в свои ръце и праща "добър"съдия на финала за КСА и Левски е порязан:губи с 2:1 след гол от засада.Последиците ги знаете.8души от Левски са наказани ,като някой са доживот.А от ЦСКА само 1.Комунизъмът вие направил "отбор",и той ви съсипа.
Аз съм Левскар,но не вярвам подобни писания да откажат хората от любимия отбор.Това,че отбора на Цска е създаден 48 година не значи че всички фенове са комунисти и че задължително по тази причина трябва да се следва тази идеология.И стига с тези глупости ,оставете хората сами да изберат от кой отбор да бъдат.
- deepblue1963
Най-после науката доказа кой е най-старият футболен клуб. В тракийска гробница бяха намерени отрязани греди.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!