Безценните точки,или как трябва да сътворим чудо!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Безценните точки,или как трябва да сътворим чудо!

Мнениеот stenly » 19 юли 2010 09:27

PFC Litex написа:В България до 25 години ги водят млади надежди, а след това стават ********** цензурирам се, че тук банват за неправилно дишане :mrgreen:

[offtopic]Банове се слагат, ако дишаш и не спазваш правилата в този форум. Т.е. ако продължиш да си позволяваш да пишеш нецензурни думички, бановете ще продължат. Нищо лично![/offtopic]
Модераторите не са ви враг!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 19 юли 2010 09:39

Точките в предварителните кръгове не се взимат за клубния коефициент, а само за националния! Не, че и той няма значение, но приносът му вече е минимален. Точки се дават и за достигнато ниво в турнирите - влизане в групите, излизане от групите, осминафинал и т.н. За да съберем точки, трябва не само да влезем в групите, но да излезем и да минем (ако може) някой и друг кръг след това :idea:

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 19 юли 2010 10:01

Като ви гледам, какви сте математици,ще се наложи всички наши участници да стигнат финала за лига Европа и минимум два да вдигнат купата-Проблема е че тя е само една! ;)

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 19 юли 2010 10:27

evgenimilenov написа:А да ви кажа честно ...... поне от ваша страна ( от страната на Литекс ) вече не виждам това самодоволно лице , което доста чорбари все още имат . Може би се дължи на факта , че и вие се издънихте срещу едно от отборчетата посрамили Левски ..... и виждам че няма да подцените Жилина този път ако те продължат напреде .

ЦСКА нямат издънки, за разлика от ФК Подуене и ФК Латекс ... за това имаме "самодоволни лица" ... Миналата година влезнахме в групите на ЛЕ след страхотна игра с/у силен отбор, а не като отпаднахме от няк'ви си там ... дебрацинита...

Пич, ако ФК Подуене печелеше толкова колкото казваш, в момента нямаше да го има тоз' пост.. щото ако печелихте с/у Дебрецен, Жилина, Тампере и БАТЕ щяхте да сте в групите, а там също можеше да изклинчите някой равен, или няк'ва смешна победа като тази над Лацио...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 юли 2010 10:31

Абе ясно е, че от догодина ще загубим позиции. И аз лично доста ги следях коефициентите и се спичах, че вече нама да сме поставени и т.н'.
Ама замислете се.. не е ли по-добре да почнем пак от нула. Защото наистина лежим на стари лаври и отбори като Бате, Жилина и т.н. ни бият, а уж сме поставени. Това трябва да е сигнал, че вече не го заслужаваме този коефициент и ще е хубаво пак да се потрудим малко.
Така че аз гледам на тази година не като на шанс да запазим позициите си, а да почнем да градим нови ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 10:33

Ако не се лъжа в групите на ЛЕ се зачитат точки за коефициента след втората спечелена. За победа 2 точки, за равен 1. Тоест за да спечели отбор точки за коефициента си в групите трябва да направи минимум 1 победа и 1 равен или три равни например. Не съм 100% сигурен дали се даваха 2 за победа и 1 за хикс, но беше нещо такова.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2010 10:35

Все ми се струва, че не е токова невъзможно ..... 3 наши състава да попаднат в груповата фаза на двата турнира ? !
От там вече .... само за влизане в групите на някой от турнирите - има точки бонус.
И допълнително след това .... кой каквото направи !
Според мен, няма смисъл от отчайване !
Кой е предполагал преди години ..... че онзи състава на Левски, ще направи фурора ?
Още повече ..... след загуба от Публикум в първия мач ! ? !
Дори неуспешното представяне на Левски и ЦСКА в групите миналата година показа, че всъщност - май не сме толкова далеч от средно - статистическите тимове на "Стария континент" ? !
"Червените" бяха надиграни само от Базел .... а Левски в по един мач срещу Виляреал ( в София ) .... и срещу Лацио ( пак в София ).
При малко повече шанс .... и тактическа дисциплина, спокойно двата отбора можеха да завършат с по 5-6 точки !
Миналата година не се получи ..... защо, тази да не стане ?
Нито сме по слаби ( най вече Левски и Литекс ) .... нито пък играем по лошо ! ?
Аз съм оптимист ..... мисля, че 3 тима ще влязат в групите ..... а Берое, ще си даде кожата скъпо !
От там нататък вече ..... каквото сабя покаже !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 10:39

Kolec написа:
evgenimilenov написа:А да ви кажа честно ...... поне от ваша страна ( от страната на Литекс ) вече не виждам това самодоволно лице , което доста чорбари все още имат . Може би се дължи на факта , че и вие се издънихте срещу едно от отборчетата посрамили Левски ..... и виждам че няма да подцените Жилина този път ако те продължат напреде .

ЦСКА нямат издънки, за разлика от ФК Подуене и ФК Латекс ... за това имаме "самодоволни лица" ... Миналата година влезнахме в групите на ЛЕ след страхотна игра с/у силен отбор, а не като отпаднахме от няк'ви си там ... дебрацинита...

Пич, ако ФК Подуене печелеше толкова колкото казваш, в момента нямаше да го има тоз' пост.. щото ако печелихте с/у Дебрецен, Жилина, Тампере и БАТЕ щяхте да сте в групите, а там също можеше да изклинчите някой равен, или няк'ва смешна победа като тази над Лацио...

Да нямате издънки .... Жиняк мисля , че всеки чорбар го помни . А Викингите помниш ли ги ? Същата година , в която Левски твореше ! А Хайдук Кула помниш ли ги как ги отстранихте в 120-та мин със супер умрял гол ? Не ми казвай , че комунистическото отборче не се е затруднявало срещу такива съперници . Щот Дери сити не са по-добри от Дъндолк ама нещо се осрахте миналата година когато отново с мъки си взехте мача . А ДА , щях да забравя !
Миналата година до последни мач имахте 1 точка срещу Фулъм , тогава и те мисля бяха дошли с доста юношеско отборче а ? Само , че разликата между Левски и Фулъм е че Левски победи във Рим Лацио , а вие направихте равен тук срещу Фулъм . Айде кажи ми кой беше най-слабия отбор във Лига Европа миналата година :o

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 10:44

Kolec написа:

Значи Левски трябва да бие наред,за да могат другите отбори да живуркат на наш гръб!Това ли се опитваш да ни "разясниш"?След като отстранихте силния отбор,защо не разгромихте "мижавите" отборчета в групата?Да ни покажете на всички нас,как стават тия работи?Тези,както казваш "дебрацинита" играха в ШЛ,а вие-Ганкиното в ЛЕ...Обвиняваш ни,че не поддържаме коефициента на страната!?Правилно ли съм разбрал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2010 10:44

evgenimilenov написа:
Kolec написа:

Да нямате издънки .... Жиняк мисля , че всеки чорбар го помни . А Викингите помниш ли ги ? Същата година , в която Левски твореше ! А Хайдук Кула помниш ли ги как ги отстранихте в 120-та мин със супер умрял гол ? Не ми казвай , че комунистическото отборче не се е затруднявало срещу такива съперници . Щот Дери сити не са по-добри от Дъндолк ама нещо се осрахте миналата година когато отново с мъки си взехте мача . А ДА , щях да забравя !
Миналата година до последни мач имахте 1 точка срещу Фулъм , тогава и те мисля бяха дошли с доста юношеско отборче а ? Само , че разликата между Левски и Фулъм е че Левски победи във Рим Лацио , а вие направихте равен тук срещу Фулъм . Айде кажи ми кой беше най-слабия отбор във Лига Европа миналата година :o

Каква издънка е да отпаднеш от френски отбор и да ти вкара гол играч, който в момента струва над 20 млн евро?! Викинг ги бихме 2:0 в София, какви викинги те гонят. Срещу Хайдук и Дери може да сме се затруднили, но сме ги отстранили, не сме се срамили като вас. Пък за Дъндолк как може да говориш, че са някакъв отбор. Погледни им последните 3 мача, загуби с по 4:0 и 3:0 в суперсилното им първенство, 4 гола получени от люксембургски отбор!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”