Левски чака капитана на АДО Ден Хааг?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски чака капитана на АДО Ден Хааг?
Много е хубава новината, за да е вярна. Ще ми се да подпише.
-
- Контакти:
Това ще е може би най-сериозния и силен трансфер на Левски след Седрик Бардон за последните 5-6 години,но според мен вераятноста той да стане е не повече от 10-20%
- Captain Stottlemeyer
Синият Болярин написа:Не ми е ясно как ще дойде в по-слабо първенство с много по-лоши условия за футбол и то в отбор с 3-4 пъти по-малък бюджет. За по-миналия сезон отборът му е имал бюджет от 15 милиона евро. Ако все пак стане ще е страхотно.
Само Левски!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Тоя пич навсякаде пише,че е в Дарби.Тоя Ченчев с тези фишеци,вече прекалява.Имам чуството,че по скоро го предлага на Цецка,чрез нас.Тема и меридиан мач са вредни за Левски.Единствено докато не излезе в гонг,не се залъгвайте

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- thehellriser
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Синият Болярин написа:Не ми е ясно как ще дойде в по-слабо първенство с много по-лоши условия за футбол и то в отбор с 3-4 пъти по-малък бюджет. За по-миналия сезон отборът му е имал бюджет от 15 милиона евро. Ако все пак стане ще е страхотно.
Само Левски!
+1Дано не е само като онзи пенсионер в "Черно море" - Жардел, когото ги е страх да пуснат да тренира, за да не се контузи, и който засега прожектира DVD с головете си отпреди 10 години в клубния автобус.
![]()
![]()
Завист голяма

Синият Болярин написа:Не ми е ясно как ще дойде в по-слабо първенство с много по-лоши условия за футбол и то в отбор с 3-4 пъти по-малък бюджет. За по-маналия сезон отборът му е имал бюджет от 15 милиона евро. Ако все пак стане ще е страхотно.
Само Левски!
Може и да играе в отбор с 3 пъти по-голям бюджет , ама АДО са асансьори , а Левски играе всяка година в евротурнирите

Parmalat написа:[center]Тема спорт е източника!Ясно е че е партенка.[/center]Левски очаква капитана на холандския АДО Ден Хааг да се присъедини към тима,
твърди "Тема Спорт". Според изданието, 28-годишният Дани Буйс ще дойде в "синия"
лагер до края на седмицата.
Буйс е юноша на Фейенорд, но игра за АДО Ден Хааг в последните два сезона.
Договорът на халфа с "зелено-жълтите" от Хага изтече и той е свободен агент.
Топспорт обаче научи, че вероятността Буйс да дойде в Левски по-скоро клони към
нулата. Полузащитникът бе на крачка от трансфер в Дарби Каунти преди няколко дни,
но сделката пропадна в последния момент.
Самият Буйс обяви наскоро, че няма нищо против да заиграе в чужбина "но не на всяка
цена".
"Може да остана и в АДО, но съм отворен и за други оферти. Ще преценявам, след като
се върна от почивката си", каза още халфът.
Основен проблем пред трансфера на Буйс в Левски би бил неговата заплата.
Възнагражденията, давани в АДО се клубна тайна, но със сигурност не са по
българските стандарти и става въпрос за десетки хиляди евро месечно. Финансовата
криза в Левски пък вече не тайна за никого.
В същото време интересът към Буйс от холандски клубове е доста голям. Той се
представи на ниво за АДО в последния сезон и дори заслужи наградата "Карел Янсен",
давана на най-добрия играч на тима в края на всеки сезон.
Според холандските медии, Буйс най-вероятно ще се върне в Гронинген, а Витес, Рода
и НЕК Неймеген също проявяват интерес към него.
"Ако пействаш всичко което четеш, по-добре не чети"
- Синият Болярин
- Контакти:
kokic1986 написа:Може и да играе в отбор с 3 пъти по-голям бюджет , ама АДО са асансьори , а Левски играе всяка година в евротурниритеАко му предложат добри пари защо пък да не дойде
Добри пари за България означава малко за холандския стандарт. От негова гледна точка идване в Левски има смисъл при същата или по-висока заплата. Предимството да играе в евротурнирите се заличава от рядко лошите условия в българското първнество.
Говореше се заплати на лидерите от по 15.000-20.000 евро, когато онзи Левски от преди няколко години беше на върха. В момента са намалени поне с 50%. Няма как капитанът на отбор от Ередивизие, било то и на последният спасил се от изпадане, да дойде в България 150.000 лева годишна заплата. Ако все пак му осигурят желаното заплащането(е евентуален компромис от негова страна заради евротурнирите), заплатата му може да взриви съблекалнята.
Само Левски!
- IVAN.CYPRUS.BLUE
radiinter написа:housestyle написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=246777
време е да се взем дефанзифен халф веяе и тези двамата са опитни но по хубаво е дайде '''Капитана''
Според мен пък е време да се ограмотиш малко.В едно изречение 5 грешки![]()
Аман от критици на правописа.Оставете хората да пишат,както могат.Неможе всички да са еднакво грамотни.Важното всички да са вярни на ЛЕВСКИ.Правописните грешки,не са толкова важни,може тези които ги допускат да са по верни ЛЕВСКАРИ от тези които ги критикуват.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
-
- Контакти:
Само Левски! Извинявам се за това, което ще кажа ама сте много заблудени. За мен новина е да се обяви за титуляр футболист от школата, а не да ставаме пристан за некакви си от дъното на таблицата в Холандия. В днешно време футбола става наистина колективен спорт, а какво по-хубаво от това този колектив да се гради от най-ранна възраст