Има ли измама?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Има ли измама?

Мнениеот garfild8 » 17 юни 2010 16:54

Силвър написа:
garfild8 написа:
Силвър написа:Ти кво искаш да са извезани със златни нишки ли ? Тва е тениска за тренировка , ти на тренировка с Долче и Габана ли ходиш ?!

:lol: Добре де,Найки нямат ли екипи за тренировка или не са доставили?Извинете че,се включвам,но мисля че,тренировъчните екипи на европейските отбори,не са шорти и тениски от измислени материи.

Извинявай , че ти отговарям , но тренировъчните екипи на европейският отбор Левски са найк , за материята не знам откъде разбра , че е измислена ,явно си по-навътре в нещата от нас - просвети ни нас неразбиращите . На картинка ли ги преценяваш материите ? Или данеби да живееш в Правец ?

п.П Писна ми от глупави теми , колкото да си чешем езиците . Друг е въпроса , че неведението в което сме поставени е глупаво , но затова е виновно само ръководството !

Наистина не знам каква е материята на тренировъчните ви екипи,но от автора излиза че,са от някаква странна материя.
Иначе съм от Варна и затова давам пример,за частниците от нашите села,какво правят. :)
Сега сериозно.Наистина си чешем езиците в тази тема и за ръководството ви,си много прав.И нашето си има трески за дялане,ама това е за друга тема.
Само Черно море.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 юни 2010 16:58

незнам дали оргинален но съм обеден че модел 2003 година и да ви искат 60 лв за тая утепана фанелка тия са за убиване :twisted: :twisted:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 17 юни 2010 17:17

На мен друго ми е странно. Беше казано, че Nike ще обличат всички формации - от най-малките до представителния отбор, но вчера се видя че старшата още си играят с Uhlsport. Много странно.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 юни 2010 17:21

ми и те като наще убитаци нямат двайсет лева дфа сложат логото на глобул а тренировачните им екипи са с вивател отпреде :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 юни 2010 17:31

Като пуснах тази тема нямах за цел "да си чешем езиците", а търся някакво логично обяснение на неща, които са очеВАДНИ. И при положение, че нашето "велико" синьо ръководство се спука да се бие по гърдите, че работи "ПРОФЕСИОНАЛНО" и целта му е Левски да бъде ЕВРОПЕЙСКИ клуб и български гранд, то най- нормалното нещо е да се потърси сметка или поне отговор на някои съмнителни факти. Защото едва ли по цивилизования футболен свят се действа както на Герена. Откъдето и да се погледне- като се започне от съсипването на терена през зимата, мине се през споменатия договор (при това СПОНСОРСКИ!!!)за пълна екипировка на всички формации и се стигне до факта, че в клуба няма свежи налични пари... Това е.
И може би точно тези и още много други факти обясняват многото НЕлогични неща, случващи се в Левски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

malakhalm
Контакти:

Мнениеот malakhalm » 17 юни 2010 17:39

Хора аз имам малко информация, договора си е сключен с ф-ма "Elmec sport" които са официален представител на Nike за България. Подготвя се много по-голямо представяне и пресконференция на която ще бъдат представени всички екипи(официални, тренировъчни и т.н). След като тя стане факт ще пуснат във всички магазини на "Elmec sport" екипите на Левски за закупуване. Бъдете търпеливи!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 17 юни 2010 18:07

http://gong.bg/view_article.php?article_id=135475
http://gong.bg/view_article.php?article_id=135477

В първата новина вижте последния пасаж преди снимките. Във втората вижте 4-ия пасаж (третия от долу на горе). Никъде не е упоменато кога точно ще е представянето. Мисля, че с това темата се изчерпва.

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 17 юни 2010 18:44

Елмек Спорт е гръцка компания. От гърци всичко може да се очаква.
а пък вижте и това: http://www.***.eu/news87726.html

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 17 юни 2010 18:45

drizhelev написа:Елмек Спорт е гръцка компания. От гърци всичко може да се очаква.

Това е от ***.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 17 юни 2010 19:00

drizhelev написа:
drizhelev написа:Елмек Спорт е гръцка компания. От гърци всичко може да се очаква.

Това е от ***.

ще го кажа аз, Дон Бидон :lol:

Върни се в “Левски”