добре написано само че да те питам аз.
Кризата е тотална и в това спор няма, съгллсен, ама като е криза и не можем да вземем Дрогба както казваш или Уейн Рууни(примерно)питам и ми отговори, защото ти си този който явно защитава политиката на ръководството- кой го би Гонзо през устата да разправя наляво и надясно как сме щели да започнем подготовка с 5 нови футболисти, а???????
Кой лъже долно и нагло за пореден път?????Как искаш ти да агитираш феновете да ходят на мачове, ами няма да ходят естествено да не са луди.Казваш че си трошели нервите за любимия отбор пред телевизора.Да ама не отиват да си дават парите на вятъра, поне си стоят вкъщи.Как да ги накараш, като в сектор Б идват само малоумниците от София- Запад и почти на всеки мач има вътрешни меко казани "стълкновения".Е за какво да ходим бе колега???Това ли е начина за подкрепа на любимия отбор.
Да се върнем все пак на селекцията.Нищо ново и тази година.Само да спомена- "почти" бяхме договорили следните играчи:
Данчо тъча, Гарба Денбеле,Ат. Борносузов(въпреки че бях против този посредствен футболист),Камбуров, Бандаловски, Дани Кики.
Предполагам си наясно, че нито един от тези няма да акостира на Герена.Задай си въпроса защо!За сметка на това перлата в селекцията ни е Щъркелов ли беше и завърналия се мега таран- Георги Христов-без коментар.Сега вече на всички Левскари може да ни е кристално ясно защо Наско каза, че Левски няма и тази година да е шампион.А треньорското ни недоразумение също не виждам смисъл да го коментираме.
И все пак дано не съм прав!