Левски-през погледа на един фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

smorci
Контакти:

Re: Левски-през погледа на един фен

Мнениеот smorci » 08 юни 2010 09:31

Колега,
добре написано само че да те питам аз.
Кризата е тотална и в това спор няма, съгллсен, ама като е криза и не можем да вземем Дрогба както казваш или Уейн Рууни(примерно)питам и ми отговори, защото ти си този който явно защитава политиката на ръководството- кой го би Гонзо през устата да разправя наляво и надясно как сме щели да започнем подготовка с 5 нови футболисти, а???????
Кой лъже долно и нагло за пореден път?????Как искаш ти да агитираш феновете да ходят на мачове, ами няма да ходят естествено да не са луди.Казваш че си трошели нервите за любимия отбор пред телевизора.Да ама не отиват да си дават парите на вятъра, поне си стоят вкъщи.Как да ги накараш, като в сектор Б идват само малоумниците от София- Запад и почти на всеки мач има вътрешни меко казани "стълкновения".Е за какво да ходим бе колега???Това ли е начина за подкрепа на любимия отбор.
Да се върнем все пак на селекцията.Нищо ново и тази година.Само да спомена- "почти" бяхме договорили следните играчи:
Данчо тъча, Гарба Денбеле,Ат. Борносузов(въпреки че бях против този посредствен футболист),Камбуров, Бандаловски, Дани Кики.
Предполагам си наясно, че нито един от тези няма да акостира на Герена.Задай си въпроса защо!За сметка на това перлата в селекцията ни е Щъркелов ли беше и завърналия се мега таран- Георги Христов-без коментар.Сега вече на всички Левскари може да ни е кристално ясно защо Наско каза, че Левски няма и тази година да е шампион.А треньорското ни недоразумение също не виждам смисъл да го коментираме.
И все пак дано не съм прав! :shock: :shock: :shock:

cyberflow
Контакти:

Мнениеот cyberflow » 08 юни 2010 09:45

Доста повърхностно фенско мнение, за съжаление злините на Левски в момента се подхранват именно от хората които мислят така. Сега нямам време да се обосновавам подробно, но след няколко часа може и да го направя.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 юни 2010 09:48

Синьо сърце написа: И сега да кажем нещо хубаво-Левски се би докрай и достигна заветното място.Някой ще каже-ама те Локо сбъркаха,ама други сбъркаха...Че ние не бъркахме ли?Че ние ако не бъркахме,щяхме да се борим за титла,а не за второ-трето място,ама ходи обяснявай.Факт е,че се бориха докрай.

Пич, Локото не сбъркаха, те ЛЕГНАХА. Съдиите бъркаха, но във ваша полза. Сега кото се сетя за мачави с Перник или за този с Бургас, направо немога да повярвам какви глупости пишеш. Ето там ви е проблема, не е в Гондзьо, не е в Батков. Вие всичките сте един дол дренки, фърчите из небесата, главозамайвате се от собственото си аз и в един момент падате тежко, сменяте съдии ръководства и хиляда други глупости, но никога не поглеждате в огледалото...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юни 2010 10:07

koi4i написа:Бъркаш нещо.Болшинството хора от Сектор Б не ходят на мачове не заради Борат,а заради едни хора,които са си помислили,че могат да живеят на гърба на Левски.За неразбралите за СЗ става дума.

Че да не е само Б :) Аз в Б не съм стъпвал от 2 години някъде. Като искаш да подкрепяш отбора можеш да го правиш от всеки друг сектор. Иначе си прав...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 08 юни 2010 11:05

Нямаме добри управници иначе школата не ни е зле,Ив . Попов , Макриев ,Бандаловски и на мн други не бе даден шанс в Левски там е грешката.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2010 11:21

Smorci,аз не защитавам ръководството и никого не агитирам-всеки взима решенията сам за себе си.Не може всички да сме надарени със свръхинтелект и галактическа проницателност като cyberflow-ние сме по-обикновени хорица.А що се отнася до crap-и аз не мога да повярвам докъде може да стигне свинската наглост и скудоумие,ама е факт.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 08 юни 2010 11:26

На Синьото сърце му пожелавам да продължава в същия дух с подкрепата на отбора, аз посещавам всички домакинства и чат пат някое гостуване, за това че трябва да сме на стадиона те подкрепям напълно, за останалото категорично не съм съгласен. Имам предвид примиреността, с която приемаш без/действията на ръководството за един доста дълъг период от време на несгоди вече - три календарни години. Никой от феновете на Левски не си прави илюзии за Дрогби, Мрогби и т.н. Но когато Дончо Атанасов от Берое отказва на Левски и отива в Черно Море, когато половината от останалите набелязани казват, че Левски им е последия вариант, когато не може да се осигури един нападател от 3 години, а се прибират минали през клуба преди това разни пенсионери свършили за футбола и им се дават големи заплати, а се казва че няма пари за заплатата на един Камбуров например, когато се назначават и уволняват треньори, в деня в който Месията е станал на криво, няма как да съм примирен с тази ситуация :idea:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 08 юни 2010 11:37

Хареса ми това умерено мнение. Авторът не се поддава на временни емоции, а се опитва да каже това, което му е на сърцето. Но както винаги, колкото и добронамерен да е човек пак ще се намерят някои, които да кажат, че се обслужват нечии интереси.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 08 юни 2010 11:58

Много се притеснявам, когато нещо звучи хубаво! На първо четене мнението е добро, макар по стила да се досещам кой го е писал и практически не е погледа на обикновен фен. Страшното е друго. От една страна самовлюбен доносник е собственик на клуба, за нещастие е на Ви с организацията на футболен клуб от мащаба на "Левски". Лицето на клуба е един нискоинтелегентен бивш футболист, който от простотия се е вързал на акъла на собственика и действа като негов щит. Двамата иоще повече в условията на криза не могат, а вече и не бива да са начело на този велик клуб. От друга страна "Левски" не излъчва визия за бъдещето (трансфери, отношения към младите си таланти и т.н). Не мога да повярвам, че ти, който следваш "сините" навсякъде, си равнодушен към факта, че нашите юноши Хичо, Цачев, Генев, Киров, Иса, Табаков и колко още други не се харесват на ръководството и се предпочитат "топзвезди" като Антонов, Петраш, Дани Младенов и др. Боли ме, че изчезва духа, левскарския дух и се заменя с гвардия от майнички, за които "Левски" е само източник на пари и евентуално стъпало за излизане в чужбина. Не ми се иска да си спомням с умиление за изминалия сезон, но перспективата май е такава. Дано ти да си прав. Само "Левски"!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 08 юни 2010 12:29

В общи линии автора е прав . Ние сме левскари и трябва да подкрепяме отбора независимо от това какво се случва (примера с феновете на Ботев Пловдив е добър. Колко гадости се изсипаха върху отбора им и то толкова години , но те не престанах да обичат отбора си ). Дори Батков да се махне и друг да го замени едва ли ще е нещо по-различно (не го защитавам дори ще се радвам , ако се махне) . Просто това са реалностите , няма кой да излива милиони на "Герена" (вече) . Трябва съвсем друг подход - работа с млади футболисти !!! Само , че за тази цел трябват кадърни треньори и добри терени за тренировки. И напоследък започвад се убеждавам все повече , че колкото е по-далече Наско Сираков от "Герена" - толкова по-далече са и успехите . Далеч съм от мисълта , че Сираков е някакво божество и абсолютен светец ( и той както всеки човек е правил грешки и той не е идеален ) , но очевидно , че неговото място е само и единствено на "Герена" и само и единствено тук си тежи на мястото и се виждат реални резултати от неговата работа .

Върни се в “Левски”