Gretna написа:Всъщност Батков няма на кои да си дава оставката. Ако прием че клуба е негов.
Лошо е че продава слаби футболисти + калпав стадион за много пари.
Марката си е марка ама на този малък БГ пазар трудно ще се избият големи инвестиции.
Трябва да има промяна от друго естество. Които и да е Българин да купи Левски, всеки ще се опита да припечели нещо на гърба на името и някои и друг трансфер.
Трябва да има инвестиици. Има един вариант.
Да се съберем например 200 000 левскари и да съберем по 150 лева на калпак. Така накрая ще имаме 15 000 000 евра. Да ги дадем на шефа и след това да развием клуба в посока която хем да ни радва хем и приходи да носи. От тия 200 000 все ще се изнамерят 10-15 които разбират от едно, 10-15 от друго. Ще си известираме в нашите деца и нашия стадион. Ще си продаваме нашите играчи и ще бием с нашите сини лъвчета.
Това е пример разбира се. Разбирам, че 200 000 души трудно ще се намерят. Просто малко фантазия в този много тежък момент.
Какви 200 000 левскари какви 15 000 000 евра бе вие на преброяваонето неможахте 20 000 лв. да съберете а сте тръгнали 15 мил.евра да съберете да купувате отбора целувайте не ръката а задника на БАТКОВ да неви напусне че след него ще е потоп .
За Гонзо е друго. Ако е истински Левскар да си вземе шапката и да си ходи. След време може и да се върне. Ако сега не тръгне ще си затвори вратите завинаги.
Батков, Гонзо, оставки кога?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- chervena burq
- Контакти:
Re: Батков, Гонзо, оставки кога?
Последна промяна от chervena burq на 07 юни 2010 17:22, променено общо 1 път.
- Daniel Levski
- Контакти:
Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.
Абе дърдорковци от Гонг, като не искаш да даваш 350 хил евро за Камбуров, тогава КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ИСКАШ 1,3 милиона за Хичо и Сърмов бе льольовци
И задайте въпроса на Гонзо ЗАЩО НИ ЛЪЖЕ? Бай Ганьо КАКВО НАПРАВИ С 5 милиона ЕВРО приходи от семптември досега?

няма време за повече търпимост, аз преди няколко месеца бях "за" да се даде време на гонзо като треньор (в момент в който поемаше отбора в дупка) но като ръководител го няма никакъв (не, че като треньор блести с качеств но поне мотивира...).
за мен е гаранция че идния полусезон ще е по-слаб от предния такъв есенен, както и че участието в ЛЕ ще е трагедия. всеки ден чета за нови и нови пропаднали трансфери.
така и така не са набелязани кой знае какви футболисти, но дори и те не бяха купени... камбуров, бозносузов, иванов, курдов, всичко пропада. кого купихме? едно момче от етрополе ли беше, от къде беше не знам и аз вече. ебати трансфера!
положението е ТРАГИЧНО и Левски тепърва го чака най-лошото. ако нещата в управата на клуба не се променят много скоро, отбор няма да има. Батков разсипа всичко за 5 години като правоверен комунист. такива хора нямат място в Левски.
за мен е гаранция че идния полусезон ще е по-слаб от предния такъв есенен, както и че участието в ЛЕ ще е трагедия. всеки ден чета за нови и нови пропаднали трансфери.
така и така не са набелязани кой знае какви футболисти, но дори и те не бяха купени... камбуров, бозносузов, иванов, курдов, всичко пропада. кого купихме? едно момче от етрополе ли беше, от къде беше не знам и аз вече. ебати трансфера!
положението е ТРАГИЧНО и Левски тепърва го чака най-лошото. ако нещата в управата на клуба не се променят много скоро, отбор няма да има. Батков разсипа всичко за 5 години като правоверен комунист. такива хора нямат място в Левски.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
bono написа:Понеже ми писна да бъда лъган, както и хилядите други наивници като мен предполагам, задаваме следния въпрос, г-н Иванов - КОЛКО ПРОВАЛА ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪПИМ![]()
Г-н Батков, ДОКОГА ЩЕ НИ ТОРМОЗИТЕ, измитайте се всички от Герена, ама на секундата![]()
Ти какво предлагаш? Или само си крещиш ей така, за спорта?
Като се "изметат", какво?
Ти ли ще поемеш клуба? Ще плащаш заплати, разходи, ...? Или ти ще наредиш отбора, щото... си по-добър треньор?
Или съдба като на Ботев Пд ще те радва повече, само Батков да не е в Левски?
Плюс това, хиляда пъти съм казвал - ПФК Левски АД е частен футболен клуб! Има си собственик, има си управление. Ако имаш по-добри идеи за развитие, събираш пари и купуваш клуба.
Иначе все едно аз да съм фен на Пежо, да не ми харесва как "управляваш" твоето Пежо и да ти казвам: КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПЯ? ИЗМИТАЙ СЕ ОТ КОЛАТА СИ, НА СЕКУНДАТА!
Как звучи, а?
Има и още нещо. За това е говорено сигурно хиляди пъти. Вярно, че не ни харесва Левски да се бори за място в Лига Европа, да се движи 5-6 в първенството и това е нормално. Искаме силен Левски, искаме Левски - шампион. Но едно нещо трябва да е ясно: дори да направим добър отбор, той не може да надскочи с една идея повече средното ниво в А група. Когато това стане - шампиони, радост, отиваме в Шампионска лига и там? Барса : Левски - 5:0, Челси : Левски - 3:1, не искам да си спомням за БАТЕ, мате и т.н.
При това положение каква е разликата да си "шампион" и да си 3-ти? Ами ще се излагаш по-малко в евротурнирите.
За да се вдигне нивото и да има смисъл да си шампион, трябва да има силна А група с поне 5-6 сериозни отбора. Иначе само се лъжем и нещата се повтарят "ден след ден", както се пее в една песен.
Daniel Levski написа:Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.
ОК на 9-ти ще видим новият Левски. Дано само новото да не е помошника на Джими щото тогава лошо. Няма лошо хората да оптимисти. Няма лошо и да казват на другите какво да правят. Лошо е когато водата е до ушите да си мислиш че е до коленете, защото докато в мозъка се качи сигнала за опасност отдавна ще си се удавил.
Аз съм Левскар от 35 години не броя първите 2,3 а цял живот съм мрънкал за нещо.
Мрънкал съм когато ни би ЦФКА с 5-0, мрънкал съм когато паднахме от Антверпен, мрънках когато Гиби отиде да играе при "звездичките", мрънках и когато паднахме от Олимпия ( първият път), после мрънках против Лафчис, после мрънках против съдиите, полсле против Наско(когато беше в Салвия), мрънках и когато тренер ни беше ония руснак Грозни, после мрънках когато паднахме от турците два пъти ( галатасарай и бешикаш), мрънках когато не можахме да бие едни туристи там а тук ги убихме с 8-0(или 8-1) не помня вече, помрънквах когато ни се падна Челси и Барса в ШЛ, после много мрънках когато паднахме от Тампере и като се замисля от тогава не съм спрял да мрънкам за нещо. Това ми е най-дългият период на мрънкане. Трябва да се запознаем. Така ще се обогатиш и вече ще познаваш мрънкащ Левскар.
- Daniel Levski
- Контакти:
SFHC написа:няма време за повече търпимост, аз преди няколко месеца бях "за" да се даде време на гонзо като треньор (в момент в който поемаше отбора в дупка) но като ръководител го няма никакъв (не, че като треньор блести с качеств но поне мотивира...).
Кой си ти за да даваш мнение, кое е съсипал Батков /не го познавам и не съм му защитник/, но през тези последни 5 години стигнахме до четвъртфинал в УЕФА, Шампионскща лига групи, колко пъти станахме шампиони, е добре последният сезон не беше толкова успешен, но всеки отбор търпи кризи. Аз съм сигурен,че тази година сме шампиони
- blue magic
- Контакти:
Daniel Levski написа:Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.
+1
На мен ми се струва, че умишлено се нагнетява напрежението.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
не но няма да са тия помяри
защо изобщо изгони емо влев оня тапугер
защо изобщо изгони емо влев оня тапугер
Gretna аз давам не 150 а 1500 лева веднага.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."