Боримиров: Ясен не става за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Боримиров: Ясен не става за Левски

Мнениеот Гуу » 21 май 2010 12:50

LSFC 1914 написа:
Гуу написа: че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

А дебилната част от публиката на Цска ( която съставлява 99 %, между другото) ;)
[offtopic]Забрави ли наркоманчетата в Мездра? :mrgreen:[/offtopic]

Ъ, 99 % ?
99 % не, но е факт, че публиките на грандовете ни са най-многобройни, и като такива дебилите там са най-много. Факт е, че в България почти всички са или цесекари, или левскари, съответно и тези, които единствено обичат да правят безредици, са от тези отбори. По равно са, не казвам, че левскарите са по-големи дебили или обратното

dodo7271 написа:Алооо, преди да храчиш кръв от злоба и да наричаш дебилна публиката на Левски, добре е да видиш същите хора сред агитката на ЦСКА. И на теб изобщо някой иска ли ти мнението за треньора на Левски?

Нито храча кръв, нито злоба. Казах си мнението за публиките. Както предполагам видя по-горе - не деля привърженици на червени и сини.
А това дали ми искаш мнението за треньора, ами честно да ти кажа, пет пари не давам.
Последна промяна от Гуу на 21 май 2010 12:51, променено общо 1 път.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 21 май 2010 12:51

Не му вадете думите!Сам казва,че не го познава и му пожелава успех , но базирайки се на успехите с предишните му отбори , мисли че не е достатъчно голям за Левски , не е ли така?Ще видим...
Но определено за другите неща е прав .

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 21 май 2010 12:53

E Борето май откакто го изгониха от Левски е безработен.Става ясно колко е компетентен и колко трябва да се вслушваме е мнението му.

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 21 май 2010 12:54

Прав е Боримиров, Яската се доказа като некадърник. Мина през отбори с приличен бюджет,даже с висок за Българските стандарти, и навсякъде се изложи..А Гонзо вън!!!!

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 21 май 2010 12:54

Боримиров докато беше спортен директор гласеца му не можеше да се чуе и като цяло се провали на този си пост. Но сега разбираш ли, отстрани много лесно се плюе. Той какви зашеметяващи трансфери направи, че нещо не се сещам... :?: :?

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 21 май 2010 13:01

Мисля,че Боримиров е едно малко,гадно,злобно човече.Преди си мислех ,че мрази само ЦСКА (на ,който отбор като малък е симпатизирал и в последствие отхвърлен),но сега се обедих ,че мрази всичко което се е освободило от хейтърския му нрав.Толкова елементарен човек просто няма.Иначе в Ясен според мен хляб има.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 май 2010 13:07

Само един факт от работата на Боримиров като спортен директор.

Три месеца преди мача с Дебрецен се знаеше, че в евротурнирите ще се играе с новите топки (тези с изместения център на тежестта). Вместо Боримиров да се разходи до Германия и да купи 20 такива топки, с които Левски да тренира, той не си помръдна пръста. Руезултата от това го помните, нали?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
diego
Контакти:

Мнениеот diego » 21 май 2010 13:16

Ето и най-големите постижения на Яската:

Бивш треньор на Локомотив (Сф), с който играе полуфинал за купата на България:
На Ботев (Пд), с който печели промоция за "А" група и играе четвъртфинал за купата на България:
На Черно море , с който достигна до финал за купата на страната и 6 място в "А"-ПФГ: ( С готовият отбор на Илиян Илиев)

Е, не е зле нали,за 10 години в отбори с приличен бюджет за нашите стандарти...... А да и от всякъде е гонен!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 21 май 2010 13:18

Гуу написа:Хем не го познава, хем не е играл с него, но въпреки това според него, назначаването му е грешка... :roll:
В случая Боримиров просто иска да разкритикува за нещо Гонзо, чуди се, чуди се... и се сети за назначаването на Петров.
Ясен Петров е интелегентен човек, който съм убеден, че ще направи всичко възможно да се докаже. Аз му пожелавам успех (колкото и странно да звучи от устата на цесекар), просто защото най-после в Левски ще бъде треньор, опитващ се да се докаже с работа, а не с плюене по ЦСКА, че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

Въпреки червените пристрастия, мисля че това е едно много точно мнение. Иначе не е вярно, че най-после ще има треньор, който да не плюе ЦСКА, Мъри (който между другото много обичат да го плюят червените) беше изключително умерен в изказванията си и с уважение към противниците.

Успех на Ясен! Харесвах го като футболист, дано го харесвам и като треньор.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 май 2010 13:19

Моите най-дълбоки уважения към Дани Боримиров като футболист, който е дал много на "Левски" и на националния отбор. :) Имам резерви към работата му като спортен директор в клуба, но това е съвсем друга тема. Ако изказването му е цитирано вярно (защото журналистите имат дълбоко вкоренен навик да преиначават нещата :evil: ), най-малкото не му е сега времето. На правителствата дават 100 дни време без критика за спокойна работа. На Ясен Петров трябва да му осигурим спокойствие поне до края на есенния полусезон, когато ще се види сравнително ясно как е и накъде върви отборът. А да даваме оценки отсега, когато той е треньор от 1 ден, означава да слагаме каруцата пред коня. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”