Левски-Гигов,Батков,или някой друг.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Левски-Гигов,Батков,или някой друг.

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 11:55

bigbonusprize написа:
delqnski47 написа:Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!

:) Тази цел беше цел на малко хора. Болшинството фенове на Левски не биха жертвали ЛЕ.

Мда,според болшинството мястото ни било в Европа ! То е така,но предвид собственика и отбора който милия ни мустак изгради,сме далеч от Европа ! Сега ще има повече хора по трибуните,забравили кошмарния ни сезон (и всичко друго което Ганьо ни "подари") и след евентуален провал пак ще си има псувни по него и т.н. но после си продължаваме старата песен на нов глас - "Имамиье най-дууритьие играчье на Планиьетатъ,шсъ стегним и ша мачкамиье ихуууууу"! Ако има причина за която ще ходя на мачове,ще е заради агитката на Левски (която в момента също е зле,благодарение на Тара)и да пожелаем Батков всичките пари за лекарства да си дава,и да не стигат ! :evil: Дано само спрат билките и гъбките в Сектора,иначе ще се ходи под козирката :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 май 2010 11:57

Blue_Lion написа:Според мен това са само слухове които се коментират напразно,защото Борат няма да продава ! Поне не сега,в крайна сметка додрапахме до Европа,а това значи някакви пари в Левски => Мустака остава !

П.П. Защо му е на Гигов да идва в Левски ?

Защото иска да види и той малко от магията наречена футбол. Иска да види Европа. Иска да види фенове на мач. Защо му е на Гигов да не идва е Левски :). Със сигурност е доста по заможен от мустака и със сигурност няма да се бърка в работата на спортнотехническия щаб. Поне в Локо демонстрира такова поведение...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 11:59

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:Според мен това са само слухове които се коментират напразно,защото Борат няма да продава ! Поне не сега,в крайна сметка додрапахме до Европа,а това значи някакви пари в Левски => Мустака остава !

П.П. Защо му е на Гигов да идва в Левски ?

Защото иска да види и той малко от магията наречена футбол. Иска да види Европа. Иска да види фенове на мач. Защо му е на Гигов да не идва е Левски :). Със сигурност е доста по заможен от мустака и със сигурност няма да се бърка в работата на спортнотехническия щаб. Поне в Локо демонстрира такова поведение...

Имах друго в предвид,защо се спряга Гигов за Левски ! Вярно,и той като Тара върти схеми зад кулисите,ама според мен това са си само фишеци...Кошмара продължава,Тара си остава :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 17 май 2010 13:14

Гигов е чорбар. На времето се е конкурирал с Илия Павлов да президентското място, но е загубил. Никога няма да поеме Левски, а и предвид биографията му не ни трябва.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 май 2010 13:15

След като Левски влезе в Лига Европа,Батков ще остане.Той нали това искаше-да играят в Европа и да вземе пак 3 млн.Сега и като продаде някой футболисти.За какво да се маха сега ?

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 17 май 2010 13:21

И аз бях за това ЛЕВСКИ да не играе в Европа,това лош фен ли ме прави?Само погледнете как стигнахме до това заветно 3-то място?Слаби мачове с чорбата,Литекс.Лпкото ни биха двата мача,и само ако не бяха почнали да падат така мистериозно накрая,нямаше да играем ние в ЛЕ.,така ли е?Сега какво ще стане,ще продадат някои основни играчи,ще се вземат съмнителни такива,и като излезем да играем в лигата ще треперим да не паднем от някой анонимници и прасетата пак да се подиграват.Вярно, че при Баткофф,имаме най-славните години,но си мисля че при него няма да се повторят пак,защото той се опитва с трици маймуни да лови.Искам моя отбор да играе хубав нападателен футболи да не се срамувам от играта му,във всеки мач да играем само за победа.Това е от мен,не мисля,че съм по-лош фен от останалите,където искат да играем с този състав в лигата.САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 май 2010 13:33

delqnski47 написа:
zlatan написа:Може би съм нарушил ,някои правила ,но от днес нека ни бъде простено без мачове един месец може би ще има доста подобни теми като моята.
Гигов утре казва истината за Локото,дали остава или не.Интересното е че взе сериозно да се шушука за сделка между Гигов и Батков,от друга страна Тара е много нетърпелив на трансферния пазар-вярно е Ники и Сърмата заслужават трансфер,но дали това е отбора за тях и дали двамата са съгласни на този ход на Тара.Трети човек спряган за Левски още няма-това с Лафчис е несериозно,та си мисля че скоро ще има извънредна новина в Гонг.
Да не забравяме думите от снощи на Гонзо-,,когато му дойде времето,,.Това са думи на човек,който дори не знае своето бъдеще.

Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!

Ти да не си секретарката на Батков, а?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 17 май 2010 13:36

Задължение на Батков е да взема точните управленски решения! Задължения на треньорите и СТ ръководство е да изгради боеспособен тим, задължение на играчите е да се раздадат максимално със синята фланелка и да смачкат противника. Задължениена феновете е да си подкрепят отбора, а не да се занимават с интриги, протести и тъпотии! Само ако тези компоненти работят синхронизирано и с една цел ще има резултати! Кажете сега АДЖЕБА Треньора ли е треньор, играчите ли са играчи, феновете ли са фенове, че Батков е виновен за всичко? Единия прави кръгом в обувките си и ги събува за дузпа, другия носи раница под фланелката си, на третия му вкарват голове от халите, а в сектор Б ако влезна с една кутия бонбони ще почерпя всички фенове и ще ми останат даже

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 17 май 2010 13:38

levskar forever написа:И аз бях за това ЛЕВСКИ да не играе в Европа,това лош фен ли ме прави?Само погледнете как стигнахме до това заветно 3-то място?Слаби мачове с чорбата,Литекс.Лпкото ни биха двата мача,и само ако не бяха почнали да падат така мистериозно накрая,нямаше да играем ние в ЛЕ.,така ли е?Сега какво ще стане,ще продадат някои основни играчи,ще се вземат съмнителни такива,и като излезем да играем в лигата ще треперим да не паднем от някой анонимници и прасетата пак да се подиграват.Вярно, че при Баткофф,имаме най-славните години,но си мисля че при него няма да се повторят пак,защото той се опитва с трици маймуни да лови.Искам моя отбор да играе хубав нападателен футболи да не се срамувам от играта му,във всеки мач да играем само за победа.Това е от мен,не мисля,че съм по-лош фен от останалите,където искат да играем с този състав в лигата.САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!

Абсолютно те подкрепям - и аз точно това искам ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2010 14:49

edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:
zlatan написа:Може би съм нарушил ,някои правила ,но от днес нека ни бъде простено без мачове един месец може би ще има доста подобни теми като моята.
Гигов утре казва истината за Локото,дали остава или не.Интересното е че взе сериозно да се шушука за сделка между Гигов и Батков,от друга страна Тара е много нетърпелив на трансферния пазар-вярно е Ники и Сърмата заслужават трансфер,но дали това е отбора за тях и дали двамата са съгласни на този ход на Тара.Трети човек спряган за Левски още няма-това с Лафчис е несериозно,та си мисля че скоро ще има извънредна новина в Гонг.
Да не забравяме думите от снощи на Гонзо-,,когато му дойде времето,,.Това са думи на човек,който дори не знае своето бъдеще.

Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!

Ти да не си секретарката на Батков, а?

Да!Аз и Blue_Lion сме секретарките на Тара!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”