ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?
К'во спорите ?....Локо Пд бие Локо Сф и мачът със Сливен е излишен
-
- Контакти:
denis888 написа:Смешници миналата година играхте продължения за купата в София с нас и за първенството бихте с МЪКА : 0 . Есента ви бихме пак можем да ви бием , сега ще ви боли повече обаче
Добре е да лежиш на стари лаври, обаче.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
NOMER14 написа:К'во спорите ?....Локо Пд бие Локо Сф и мачът със Сливен е излишен
А дано.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Едно не ми е ясно много разбирачи има дето трябва да ми обяснят как точно батков прави пари от
Левски.Това са глупости и спрете да мечтаете за трансфери това няма как да стане,ако вземе Бандаловски и Мишо Венков
като свободни агенти супер мисля,че Дани Младенов е добър избор и Иса също става,но паляци като ония шебек от Локото само пари на вятъра този филм го гледаме вече много пъти.Ако не наложат Огнянов и Балтанов и те ще идат някъде и до една година ще искаме да си ги връщаме и да даваме по 200 хил евро на парче.Последно Ники Димитров,Сърмов,Топчо,Кривия,
Бърдон,Петраш,Антонов са за махане тези типчета играят без никакво желание и е време да търсят развитие някъде другаде
Левски.Това са глупости и спрете да мечтаете за трансфери това няма как да стане,ако вземе Бандаловски и Мишо Венков
като свободни агенти супер мисля,че Дани Младенов е добър избор и Иса също става,но паляци като ония шебек от Локото само пари на вятъра този филм го гледаме вече много пъти.Ако не наложат Огнянов и Балтанов и те ще идат някъде и до една година ще искаме да си ги връщаме и да даваме по 200 хил евро на парче.Последно Ники Димитров,Сърмов,Топчо,Кривия,
Бърдон,Петраш,Антонов са за махане тези типчета играят без никакво желание и е време да търсят развитие някъде другаде
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Прогноза 6:0
Левски ще е единствения БГ отбор, който ще играе в ЛИГА ЕВРОПА (не само някакви си предварителни кръгове)
Левски ще е единствения БГ отбор, който ще играе в ЛИГА ЕВРОПА (не само някакви си предварителни кръгове)
- edmon_dantes
- Контакти:
denis888 написа:Смешници миналата година играхте продължения за купата в София с нас и за първенството бихте с МЪКА : 0 . Есента ви бихме пак можем да ви бием , сега ще ви боли повече обаче
Единственото, което ще биете в този мач е ЦЕНТЪРА... и то няколко пъти. Айде със здраве, войводо!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Бием трудно и нервно с 1-0 и напред към групите
-
- Контакти:
Левски-Сливен 3:1,какво следва после-пенсиите си отиват,взимаме си преотстъпените,или някои от тях,с малко сносна подготовка,нов треньор, 3,4 нови попълнения и мноооого късмет напред към групите на ЛИГА ЕВРОПА....Не знам кого ще вземем,но знам кои трябва да си ходят-Сърмов,Топчо,Петраш,Кривия,Бардон,Мечо и тоя Антонов също...
- blue magic
- Контакти:
Бием тима на Лечков, макар че съм сигурен и в победата на Локо Пд (те го заслужават).
Много ми се иска Гонзо да помисли варианта да вземем Войн Войнов. Войната отдавна се доказа, като добър стратег, а и си е левскар. Дори и тази година малко късмет не му достигна да остави Мездра в А група (за сметка на тотаджиите от Сливен).
Много ми се иска Гонзо да помисли варианта да вземем Войн Войнов. Войната отдавна се доказа, като добър стратег, а и си е левскар. Дори и тази година малко късмет не му достигна да остави Мездра в А група (за сметка на тотаджиите от Сливен).
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Спрете с тва плоско заяждане.ЦСКА,Левски и Берое в ЛЕ,а Литекс в Шампионската и готово........ Чиста работа