Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?
Аз пък съм за Херо 

Вземайте в предвид факта, че Гонзо каза, че треньор ще е такъв който до сега не е работил в Левски.

Най-добрият вариант за треньор е Седрик Бардон 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Най-добрият вариант за треньор е Седрик Бардон
Като завърши треньорска школа и получи лиценз ПРО от УЕФА тогава може да се коментира това нещо, а до тогава е несериозно

- JohnnieWalker
- Контакти:
urkoto написа:Кокала, върнете Кокала, той ви направи шампиони, доказан левскар и истински мъжкар!
КОКАЛЧЕТО ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ
+1 за всичко което каза !
Много е важно треньора да разполага с качествен матр'ял и спокойствие за работа.
Достанич дали е дОбър или не, за краткия престой в Левски е трудно да се прецени, но човека оня ден спечели купата на Сърбия и е на път да стане и шампион с отбора на Црвена звезда.
Достанич дали е дОбър или не, за краткия престой в Левски е трудно да се прецени, но човека оня ден спечели купата на Сърбия и е на път да стане и шампион с отбора на Црвена звезда.

Трябва да се избере най-подходящия треньор за Левски, а не такъв, който ще се хареса на главоча Гонзо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
PFC Litex написа:Tommi написа:Най-добрият вариант за треньор е Седрик Бардон
Като завърши треньорска школа и получи лиценз ПРО от УЕФА тогава може да се коментира това нещо, а до тогава е несериозно
И Гонзо няма лиценз Про

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:И Гонзо няма лиценз ПроСигурен съм, че Бардон ще се справи
В момента гоните Лига Европа, а там без ПРО лиценз на треньора на пускат, а такива врътки да се позлва лиценза на друг треньор там не признават. Справка тренера на ЦСКА http://football.sportal.bg/news.php?news=236368
Между другото на Левски научен треньор ли му трябва или такъв който те първо да се учи?
Последна промяна от PFC Litex на 08 май 2010 19:34, променено общо 1 път.