Защо Гонзо е ръководител в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Абе Гонзо..... к'во си се надул бе.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 май 2010 20:22

novnik написа:Треньорският пост в Левски е твърде висока летва за Гонзо към момента. По-добре да се оттегли, преди феновете да са се настроили срещу него. И не бива да се води по акъла на Батков, дори и това да му коства оттгеляне от отбора, както стана с Наско, Боримиров и Мъри.

+ 1 :) Все пак, ще изчакаме - до 15-ти май остават 9 дни.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Защо Гонзо е ръководител в Левски?

Мнениеот LSFC 1914 » 05 май 2010 20:23

Messinho написа:"Добър" футболист не става за треньор.

След 16 гола във вратата на вечния съперник едва ли ще си спомняш с хубаво за него! :lol: Айде само левскари да пишат тука!!!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 05 май 2010 20:24

[offtopic]Още колко теми мислите да пуснете за Гонзо?![/offtopic] Вие като сте много компетентни защо не го смените?! По-добри ли сте? Защо никой не е чувал за Вас , а за Гонзо е всяка втора тема ?!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 май 2010 20:26

Гонзо ви е любимец само заради това,че е ''**** тъпите чорбари 15 пъти''!(по тази логика Стоичков и Петър Жеков трябва да са ми любимци)Ако ги нямаха тези 15 гола,Гонзо нямаше да ви е любимец,но за повечето от вас мача с ЦСКА ви е мача на сезона,на живота и кво ли още не!И въпреки, че отричате тази теза вие сами се издавате!
Но на мен не ми е целта да се заяждам и не искам да сметнете коментара ми като такъв!
Според мен има футболисти,които играха в Левски и бяха много по добри от него,но това си е лично мое мнение!Колкото до това,че е ръководител...колкото по-бързо се отървете от него и от Батков,толкова по-добре за клуба ви!Най-много да е някъв член на управителния съвет,но НЕ и треньор или някаква таква длъжност,дето се изисква мислене...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 май 2010 20:30

Messinho написа:"Добър" футболист не става за треньор.

Кавичките на колегата - привърженик на "червения" отбор тук са излишни. ;) Защото точно този много добър, повтарям МНОГО ДОБЪР футболист разплакваше него и всички останали цесекари години наред! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Друг е въпросът, че не от всеки добър футболист става добър треньор. И трето, съвсем различно е, дали Гонзо иска и ще продължи на треньорското поприще или не. В момента е най-добре той да се оттегли от поста, който неформално заема. В "Левски" има много друга работа за него. Така или иначе, чакаме 15-ти май! :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 05 май 2010 20:36

Първо-Гонзо е ръководител защото Батко го е назначил...много е просто..Това ,че единият и другият не стават е друга тема
delqnski47 написа:Гонзо ви е любимец само заради това,че е ''**** тъпите чорбари 15 пъти''!(по тази логика Стоичков и Петър Жеков трябва да са ми любимци)Ако ги нямаха тези 15 гола,Гонзо нямаше да ви е любимец,но за повечето от вас мача с ЦСКА ви е мача на сезона,на живота и кво ли още не!И въпреки, че отричате тази теза вие сами се издавате!
Но на мен не ми е целта да се заяждам и не искам да сметнете коментара ми като такъв!
Според мен има футболисти,които играха в Левски и бяха много по добри от него,но това си е лично мое мнение!Колкото до това,че е ръководител...колкото по-бързо се отървете от него и от Батков,толкова по-добре за клуба ви!Най-много да е някъв член на управителния съвет,но НЕ и треньор или някаква таква длъжност,дето се изисква мислене...

delqnski47 ,младо момче се,не свири старата плоча за мача на сезона..Това са пълни глупости..Така ли ще се изходиш за Реал -Барселона?!И точно хора ,които не могат да се отърват от собственици,които ги...е....т...както ти каза ,моля да не дават съвети...Благодаря.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Furera
Контакти:

Re: Гонзо е вреден за Левски

Мнениеот Furera » 05 май 2010 20:39

Много бързо забравихме какво е дал гонзо за Левски :))) Аман от такива утрепки :) Като играеше и като биеше ЦСКА не беше некадърник нали? Вредните в футбола са такива като вас, дето никога през живота си не са докосвали топка и решават, че да играеш футбол е много елементарно :)))

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 май 2010 20:39

delqnski47 написа:....... за повечето от вас мача с ЦСКА ви е мача на сезона,на живота и кво ли още не!И въпреки, че отричате тази теза вие сами се издавате!.......

Само не казвай, че за теб най-важните мачове във България, повтарям за да съм по-ясен - във България са срещу отборите на Гниляне, Мировяне, Требич , Казичене (да не продължавам с географията на софийския регион) .... току виж някое детенце ти повярвало :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Абе Гонзо..... к'во си се надул бе.

Мнениеот Messinho » 05 май 2010 20:42

Защо да се надува ?!? Това за негое съвсем нормално.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 05 май 2010 20:44

Абе като сте толко големи разбирачи, защо не станете вие тука 5-6 човека дето сте големите разбирачи, НОВОТО РЪКОВОДСТВО НА ЛЕВСКИ?

Върни се в “Левски”