Херта изпадна, Домовчийски- в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Херта изпадна, Домовчийски- в Левски
лятото пак ще говорим 

Херта платиха 1,5 млн. за Домовчийски , за тоя Курдов също са трошили пари в Леверкузен и за по - малко от 500 000 евро едва ли ще го пуснат. Гомзо може и циганин да е , но през кариерата си едва ли е изкарал толкова пари , та да ги дава за тия двамата некадърници ...
- santiliana
viroglav написа:Херта платиха 1,5 млн. за Домовчийски , за тоя Курдов също са трошили пари в Леверкузен и за по - малко от 500 000 евро едва ли ще го пуснат. Гомзо може и циганин да е , но през кариерата си едва ли е изкарал толкова пари , та да ги дава за тия двамата некадърници ...
Пич, по твоята логика тогава и "звездата" Бербатов Ман. Юн не трябва да го дават никъде, щото са броили 37 млн лири и няма да си ги избият по никакъв начин...От самолет личи, че не си левскар и е хубаво да си гледаш кочинката...
А и за да подам тази тема, значи имам някаква информация от "източник, пожелал анонимност"...Така, че вие- които не сте фенове на синия отбор- пийте по една студена бира...

pomiqrat написа:Кое му е младото на Домовчийски? За футболист е на средна възраст. Много рутина има Домовчийски твърда резерва, а Курдов във втория отбор на Леверкузен. Страхотни млади таланти. На Домовчийски във Втора Бундеслига може и да му дадат шанс да се докаже и да стане нещо от него. Курдов, ако беше нещо нямаше 4 години да е във втория отбор на Леверкузен
Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.
По принцип връщане на Валери би било страшно силен ход. Локото как си върнаха Генков - значи не е невъзможно. Валери е страхотен централен нападател за Бг със добра техника,пласиране, удар с глава и е доста млад. За Курдов незнам още не се е доказал но като гледам Левски с кои играят напред определено има място и то като основен играч.
- Captain Stottlemeyer
viroglav написа:...... Гомзо може и циганин да е , но през кариерата си едва ли е изкарал толкова пари , та да ги дава за тия двамата некадърници ...
Мисля че е крайно време модераторите да се вземат в ръце и екземпляри като вироглавчо, които преднамерено и постоянно сеят обиди по адрес на конкретни лица и отбори, да бъдат първоначално временно, а след това - завинаги изгонени от форума!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
galin56 написа:pomiqrat написа:Кое му е младото на Домовчийски? За футболист е на средна възраст. Много рутина има Домовчийски твърда резерва, а Курдов във втория отбор на Леверкузен. Страхотни млади таланти. На Домовчийски във Втора Бундеслига може и да му дадат шанс да се докаже и да стане нещо от него. Курдов, ако беше нещо нямаше 4 години да е във втория отбор на Леверкузен
Я не се излагай и не пиши глупости - Валери е на 23г. Това ако не е млад??? Ти сигурно искаш на 17. А за Курдов, той и Бербатов изкара 2,3 години в дубъла на Леверкузен па стигна до Ман. Юн., така че ако има качества момчето ще стане играч.
Ти изби рибата ... Къде го слагаш Бербатов до тия двамата некадърници ...

Captain Stottlemeyer написа:Мисля че е крайно време модераторите да се вземат в ръце и екземпляри като вироглавчо, които преднамерено и постоянно сеят обиди по адрес на конкретни лица и отбори, да бъдат първоначално временно, а след това - завинаги изгонени от форума!![]()
![]()
Само не видях да искаш същото и за "santiliana" .Разбирам ,че си левскар ,ама не ходатайствай избирателно .

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
viroglav написа:
Ти изби рибата ... Къде го слагаш Бербатов до тия двамата некадърници ...![]()
![]()
Не съм избил рибата - от там тръгна. 2 сезона в дубъла на Леверкузен където цъкаше точно със такива "некадърници" като тия двамата и после един сезон като твърда резерва на Кирстен.
- santiliana
maldin1 написа:Captain Stottlemeyer написа:Мисля че е крайно време модераторите да се вземат в ръце и екземпляри като вироглавчо, които преднамерено и постоянно сеят обиди по адрес на конкретни лица и отбори, да бъдат първоначално временно, а след това - завинаги изгонени от форума!![]()
![]()
Само не видях да искаш същото и за "santiliana" .Разбирам ,че си левскар ,ама не ходатайствай избирателно .![]()
прощавай друже, но какво съм казал, че да бъда "санкциониран" от модераторите?!