Ще изместят ли Левски и ЦСКА, Локо Сф от третото място?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Re: Мнение

Мнениеот maymun 1914 » 26 апр 2010 17:02

ДОДУ
писал съм Левски и ЦСКА , не четеш ли ???Комплексар

Как всички разбраха какво имам впредвид , а ти не???
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 апр 2010 17:09

В момента в България няма отбор, който би се представил по-добре в евротурнирите от Левски и ЦСКА - нито бъдещият шампион, нито някой от другите софийски отбори, да не говорим за носителя на купата :cry: Затова е най-добре грандовете ни да играят в Европа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 апр 2010 17:13

Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2010 17:19

Да.

Левски и ЦСКА ще играят в Европа ,а Локо не.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 26 апр 2010 17:22

luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.

Правилно в евротурнирите трябва да участват най-заслужилите също така и шампион е най-заслужилия отбор. А заслужилите се определят след изграването и на последния мач и се гледат точките така че който има точки за второ и трето място той ще е заслужил да играе в евротурнирите а не този който ги е имал 3 или 5 или 8 кръга преди края.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 апр 2010 17:33

luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.

Левски и ЦСКА ни представят достойно в Европа. Нека не забравяме, че сме малка държава, със слаба икономика, със слабо развит спорт, с бюджети на футболните ни отбори, в пъти по-малки от тези на нормалните европейски клубове. И не може да искаме от отборите ни всяка година да постигат чудеса. Ако ги нямаше Левски и ЦСКА, тогава какво щеше да е положението. Последните години другите ни отбори какво са постигнали в европейските турнири ?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 26 апр 2010 18:06

Мисля, че Левски ако бие Черно Море ще се класираме за ЛЕ :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 апр 2010 18:14

LSFC 1914 написа:Мисля, че Левски ако бие Черно Море ще се класираме за ЛЕ :)

Гостуването в Монтана също ще е тежко, но дано вземем 9 точки до края :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 апр 2010 18:15

Xanko написа: а и тогава писах Левски дадоха на Морето за купата и сега ще си вземат своето за да се класират за ЕКТ,

:lol: Ти разби футболна България,с този лаф. :lol: Толкова сълзи и сополи имаше от ваша страна,цяла комисия сменихте след този ''даден'' мач,не ти е работа. :lol:
Аз пък бях писал тук че,в България колкото са феновете по стадионите,толкова са и заверите.(Форумните ''тигри'',които си стоят само пред компа,не ги броя.Те са отделно.) :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 26 апр 2010 18:18

Левски и на 4то място пак ще играе в ЕКТ, не се заблуждавайте. И не го казвам, за да се заяждам, просто така би трябвало да е. Ако Локо са 4ти важи същото.

Върни се в “Левски”