ДОДУ
писал съм Левски и ЦСКА , не четеш ли ???Комплексар
Как всички разбраха какво имам впредвид , а ти не???
Ще изместят ли Левски и ЦСКА, Локо Сф от третото място?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maymun 1914
- Контакти:
Re: Мнение
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
В момента в България няма отбор, който би се представил по-добре в евротурнирите от Левски и ЦСКА - нито бъдещият шампион, нито някой от другите софийски отбори, да не говорим за носителя на купата
Затова е най-добре грандовете ни да играят в Европа.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Да.
Левски и ЦСКА ще играят в Европа ,а Локо не.
Левски и ЦСКА ще играят в Европа ,а Локо не.
luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.
Правилно в евротурнирите трябва да участват най-заслужилите също така и шампион е най-заслужилия отбор. А заслужилите се определят след изграването и на последния мач и се гледат точките така че който има точки за второ и трето място той ще е заслужил да играе в евротурнирите а не този който ги е имал 3 или 5 или 8 кръга преди края.
luxorus написа:Кои грандове?????????Да ни представят в Европа,че нали ни представят всяка година,виждаме какво се случва.Тази година, според мен, Левски ще пропусне купона наречен Европейски турнири.Да,за сметка на някой по-заслужил.
Левски и ЦСКА ни представят достойно в Европа. Нека не забравяме, че сме малка държава, със слаба икономика, със слабо развит спорт, с бюджети на футболните ни отбори, в пъти по-малки от тези на нормалните европейски клубове. И не може да искаме от отборите ни всяка година да постигат чудеса. Ако ги нямаше Левски и ЦСКА, тогава какво щеше да е положението. Последните години другите ни отбори какво са постигнали в европейските турнири ?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Мисля, че Левски ако бие Черно Море ще се класираме за ЛЕ 

LSFC 1914 написа:Мисля, че Левски ако бие Черно Море ще се класираме за ЛЕ
Гостуването в Монтана също ще е тежко, но дано вземем 9 точки до края

Xanko написа: а и тогава писах Левски дадоха на Морето за купата и сега ще си вземат своето за да се класират за ЕКТ,

Аз пък бях писал тук че,в България колкото са феновете по стадионите,толкова са и заверите.(Форумните ''тигри'',които си стоят само пред компа,не ги броя.Те са отделно.)

Само Черно море.
Левски и на 4то място пак ще играе в ЕКТ, не се заблуждавайте. И не го казвам, за да се заяждам, просто така би трябвало да е. Ако Локо са 4ти важи същото.