Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот tani » 22 апр 2010 09:19

Според мен даже е по добре че няма да играем .Дано се намери някой по добър президент от Борат да изгони бастуните и да почне да прави отбор от наще момчета .Спомнете си оня Левски с нашите юноши Гиби Н Илиев Сираков Б Михайлов Кокала и др.Най добрия отбор който аз помня .Като прибавим И.Илиев за треньор за една година ще се оправят нещата .Но трябва свестен президент а не тоя дето все няма пари а само фабрики купува.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 22 апр 2010 09:24

Нищо още не се знае, това,че джуджето от село Ловеч за пореден път продаде мач на чорбата нищо не значи - чорбата има да губи 9 точки от Славия, Локо и Черноморец :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2010 09:25

Captain Stottlemeyer написа:
mistreated написа:След като от 6 мача с първите 2 отбора сте спечелили едва 2 точки за каква Европа говорите. Не мисля, че дори имате право да говорите за Европа. В крайна сметка погледнете другите отбори колко точки спечелиха в тези мачове, които според мен са най-добрия показател за това кой от тях заслужава участие в турнирите. Литекс има невероятните 13 точки от 18 възможни и заслужено е шампион, ЦСКА до тук има 8, Локо Сф 7. Е вие с вашите 2 хикса на Герена къде сте тръгнали?!

Не знам, дали изобщо някой от отборите ни става за Европа тази година. :evil: Но по твоята логика излиза, че вие сте още по-зле от нас, защото губите точки срещу по-слаби отбори. :mrgreen: А в крайна сметка, класирането се определя от ВСИЧКИ мачове, все пак. :lol: :lol: :lol:

По принцип си прав, точно заради тези другите мачове сте само на 4 точки зад нас. Мисълта ми беше друга. Ако приемем, че тези 4 отбора би трябвало да са "лицето на България в Европа" (колкото и смешно да звучи), то Левски не можа да победи нито един от тях в 6 мача. Съгласи се, че 2 точки от тези 6 мача е направо трагично.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 апр 2010 09:31

разликата не е чак толкова голяма, а се очаква Локото и ЦСКА да губят точки, защото имат сериозни противници, а и имат мач помежду си! програмата на Левски е по-лековата, като единствено гостуването на Черно Море изглежда рисково, другите три съперника са от долната половина на класирането!
реално погледнато Левски има шанс и като четвърти да отиде в Европа, заради лицензгейт с полуфиналистите за Купата на България!
кофтито в случая е, че Левски в момента непредставлява нормален футболен отбор и е по-добре и за него и за привържениците му, да не излиза в Европа където ще бъде за пореден път отупан като брашнян чувал!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

beroi4eto
Контакти:

Мнениеот beroi4eto » 22 апр 2010 09:38

Dedo_Gosho написа:На 90% сигурен съм, че продажното БФС ще лиши от лиценз за Европа всички отбори полуфиналисти за купата на България, за да може мазния Боратко Тъпаткоффф и Левски да играят и да се излагат в квалификациите на Лига Европа следващия сезон. Жалка история е нашето БФС ... :mrgreen:

драги ми приятелю УЕФА решава

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2010 09:41

beroi4eto написа:
Dedo_Gosho написа:На 90% сигурен съм, че продажното БФС ще лиши от лиценз за Европа всички отбори полуфиналисти за купата на България, за да може мазния Боратко Тъпаткоффф и Левски да играят и да се излагат в квалификациите на Лига Европа следващия сезон. Жалка история е нашето БФС ... :mrgreen:

драги ми приятелю УЕФА решава

Драги приятелю, от УЕФА сто пъти казаха, че не те решават за лицензите, а лицензионната комисия в съответната държава.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 09:43

Дано следващото заглавие е Батков аут от Левски :)
Аз лично съм доволен, че няма да се класираме, въпреки че четирите букви имат гостуване на Славия, домакинство на Локо СФ, домакинство на ЧМ и гостуване на Черноморец. От тези мачове 4 точки лесно се стопяват...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2010 09:45

Lyubooo написа:разликата не е чак толкова голяма, а се очаква Локото и ЦСКА да губят точки, защото имат сериозни противници, а и имат мач помежду си! програмата на Левски е по-лековата, като единствено гостуването на Черно Море изглежда рисково, другите три съперника са от долната половина на класирането!
реално погледнато Левски има шанс и като четвърти да отиде в Европа, заради лицензгейт с полуфиналистите за Купата на България!
кофтито в случая е, че Левски в момента непредставлява нормален футболен отбор и е по-добре и за него и за привържениците му, да не излиза в Европа където ще бъде за пореден път отупан като брашнян чувал!

Разликата не е чак толкова голяма, ако имаше примерно 10 кръга до края. Но при оставащи 4 мача 4 точки са си разлика. Още повече, че и ЦСКА и Локо имат предимство в преките двубои с Левски. На ЦСКА им стигат 2 победи и 2 равни мача, а на Локо 2 победи и един хикс. Да не забравяме, че и Левски задължително трябва да победи във Варна, което напоследък хич не им се отдава. Ако победим Славия в събота на 99% сме в Европа.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 09:47

Lyubooo написа:разликата не е чак толкова голяма, а се очаква Локото и ЦСКА да губят точки, защото имат сериозни противници, а и имат мач помежду си! програмата на Левски е по-лековата, като единствено гостуването на Черно Море изглежда рисково, другите три съперника са от долната половина на класирането!

:) Честно казано не мисля, че сме по трагични от червените. Лично аз искам на първо място да е Литекс, втори Локо, трети Славия. :) Нашите хубавци първо да се научат да ритат топката и после Европа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 22 апр 2010 09:53

Честно казано в момента въпросът е за какво ни е Европа? С тази игра два мача повече или по малко си е все тая. Както знаете коефициентът вече е малък защото няма да може да ползваме точките от годината на успехите в УЕФА, пък това означава че ще се паднем с отбор дето със сигурност няма да можем да преминем. Та за какво ни е тая Европа, по добре да не ходим въобще поне тогава от ръководството няма да има какво да кажат, да махат голяма част от футболистите да сложат някой друг треньор да пуснат юноши и да се гради отбор за до година.

П.П. Искам да кажа и по другия въпрос нещо спора с чорбетата относно кой ще играе в Европа. Абе момчета стига глупости, стига спорове, хубаво единия отбор щял да бъде 3 другия 4 може да не играят двата може и да играят. И какво от това!? На есен пак почвате всички да се смеем на другия кой отбор паднал повече. Миналата година двата ни любими отбора бяха на последно и пред последно място. За това ли да ходят в Европа?!? Пък лошото е че ми се струва че миналата година бяха по добри от сега :) тая година трябва да направят нова класация че няма да може да ни класират въобще в тяхната хахахах

Преди години ако можехме да спорим кой какъв отбор е отстранил в Европа, сега споровете са по хубави :) Спорим кой отбор е по зле хехехех това ако не е трагедия здраве му кажи.

Върни се в “Левски”