Според мен е най-добре всички да се махнат и да пускат да играят юношите и чак тогава ще имаме отбор за ЛЕ.А не да ми играят някви дърводелци, който не знаят какво е да носиш синята фланелка!!
ПП. Мача с Локо Мз беше уговорен 100 %, но само дето наще дърводелци не успяха да си вкарат гола, то не бяха пропускани топки и др. простотии ... Само ЛЕВСКИ!!!
Какъв отбор да имаме, след като нямаме треньор?!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- vladitol
- Контакти:
Re: как да имаме отбор като нямаме треньор??!!
ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
До момента бях един от най-толерантните към Гонзо,но това днес преля чашата на търпението- какви бяха тези безумия с даването почивка на Гаджев и Йовов и пускането на Тасевски,какво трябваше да стане да скъса връзки отново ли? Така ли не разбра че с Бардон играем с 10 човека- виж как играем без него и как с него ,някога беше много добър ,но сега просто няма въздух. Къде беше Телкийски? За какъв х** пускаш Топузаков в 90-та мин при 1:1 резултат ли ще пазиш? На този мокър терн излизаш без нито един от играчите които могат да стрелят отдалеч- Йовов,Сърмов и Гаджев. Съжалявам че Локото не ни биха ,заслужаваха си го момчетата . И какво правеше В.Генев на терена -да играе ляв бек ли ? Започваш мача без чист нападател и кой ще вкарва головете или Локо сами ще си вкарват головете в собствената врата?
Не знам какво да кажа- имам чувството че това тотално объркване не е плод на грешки,а е било целенасочено ,ако е така много жалко,а ако е плод на грешки то говори за голяма некадърност. До момента не бях казвал лоша дума за Гонзо ,свалят шапка на големия играч Гонзо,но като треньор просто не става.
Не знам какво да кажа- имам чувството че това тотално объркване не е плод на грешки,а е било целенасочено ,ако е така много жалко,а ако е плод на грешки то говори за голяма некадърност. До момента не бях казвал лоша дума за Гонзо ,свалят шапка на големия играч Гонзо,но като треньор просто не става.
- asparuhoff
- Контакти:
Как да нямате треньор ве?
Здравков: Изгубихме едно полувреме, защото трябваше да обясним, че мачът не е уреден.
Представяте ли си как са обеснявали ръководството, а срещу тях са ги гледали с невярващи очи футболистите, които не са искали да проумеят, че този мач ще се играе. "А поне съдията няма ли да даде някоя дузпа за нас, аз ще се хвърля ако трябва?" - попитал един от сините футболисти. А Здравков с наведена глава му отговорил, че парите свършили и ще трябва да изиграят трети истински мач този сезон.
или нещо такова
)))
Здравков: Изгубихме едно полувреме, защото трябваше да обясним, че мачът не е уреден.
Представяте ли си как са обеснявали ръководството, а срещу тях са ги гледали с невярващи очи футболистите, които не са искали да проумеят, че този мач ще се играе. "А поне съдията няма ли да даде някоя дузпа за нас, аз ще се хвърля ако трябва?" - попитал един от сините футболисти. А Здравков с наведена глава му отговорил, че парите свършили и ще трябва да изиграят трети истински мач този сезон.
или нещо такова

Как не те е срам бе Гонзо -че съсипа отбора ти простих ,но как можеш да рискуваш здравето на Дарко ,ти си изперкал бе човек.Оффффффффффффффффффф моля ви нека дойде по-бързо 22.00 часа че съм много изнервен.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
caci написа:Абе,тоя Тевия,Гонзо само за цвят ли го взе?
Май само за цвят.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Просто нямам думи.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Аз мисля, че го ударихме на подигравка срещу Мездра. А и като гледах Бардон сащо се подиграваше със себе си. Варна се за този мач и пропиля всички атаки на скорост- не че имаше кой знае колко, но все пак отиграванията му бяха под всякаква критика!!! Колкото до Гонзо - той е виновен за всичко. Нека да е на директорския пост, но да не остава на треньорския!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Не знам какво толкова се учудвате. Че Гонзо не става за треньор е ясно още като го назначиха за временен вариант. Аз лично се надявах на Сухия, но явно или той няма думата, или и на него му е толкова акъла. Но за това, че сега сме без треньор, е виновен един човек и всички се сещате кой е той...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Бардон е трагичен,ами поне да пуска само юноши на клуба няма да му се сърдим толокова,а тои някви френски бивши футболисти!
Батков вън от ЛЕВСКИ!