Черноморец - ЛЕВСКИ !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Черноморец - ЛЕВСКИ !
0:1 надявам се 
difeza написа:Тази година борбата за 3 място между Левски и Цска ще е жестока така че мисля че Левски ще се напънат да вземат мача.
Въобще не ни трябва трето място. Този отбор не става за Лига Европа. Утре гледай мачовете, верно по-напреднала фаза но да не забравяме че и ние играхме там само преди няколко години. НА Левски му трябва спокоиствие и време да се изгради отново. Трябват ни нови лица. Трябва ни нов треньор. За какво ни е това трето място. Всяко място след 1 е еднакво. Дали ще сме 3-ти или 7-ми няма значение. Има впочем една разлика. Ако сме 3-ти ще запишем още лоши мачове в Европа. Ако сме 4-ти няма.
Да ходят ЩЕКА да играят в турнирите та малко да им се посмея.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
А БЕ,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВСИЧКИ ТУКА,ИЛИ МАЙ СТЕ ГОЛЕМИ МЕЧТАТЕЛИ ТОВА ЛЕВСКАРИТЕ ?! КВА ПОБЕДА БЕ ???!!! ШАРАНИТЕ НАПРАВО ЩЕ ВИ ОТНЕСАТ КАКТО НАФТАТА ВИ ОТНЕСЕ С 5:1.СЕГА ИМ Е ШАНСА ДА ВИ СМАЧКАТ КАТО МУХИ....НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ-4:1 за ЧЕРНОМОРЕЦ !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Най-доброто, което може да се случи на Левски, ако след края на Сезона е извън Европа е като мине през период на Катарзис и започне граденето на един нов млад и перспективен отбор, който ще има цяло Лято на разположение мислейки единствено и само за Подготовка, а не посред Юли да се мъчи в Европа със старите кучета!
А ето как мисля, че ще изглежда Левски от Лятото:
Президент - Мистичен Грък дал 15 милиона Евро на Тодор Батков и още 10 милиона Евро за Селекция.
Изпълнителен Директор - Томас Лафчис
Старши Треньор - Илиан Илиев
1-ви Помощник Треньор - Илия Груев
2-ри Помощник Треньор - Седрик Бардон
Новоизграден отбор със задружен колектив от млади и перспективни футболисти -
--------------------------Божидар Митрев--------------------------
Стефан Станчев--Иво Иванов-Танко Дяков--Веселин Минев
-------------Владимир Гаджев-----Лъчезар Балтанов-----------
--------------------Французин за 10 милиона Евро----------------
Искрен Писаров------------Исмаил Иса-------------Иван Цачев
Президент - Мистичен Грък дал 15 милиона Евро на Тодор Батков и още 10 милиона Евро за Селекция.
Keanu^Reeves написа:Най-доброто, което може да се случи на Левски, ако след края на Сезона е извън Европа е като мине през период на Катарзис и започне граденето на един нов млад и перспективен отбор, който ще има цяло Лято на разположение мислейки единствено и само за Подготовка, а не посред Юли да се мъчи в Европа със старите кучета!
Тва за французина ме уби за 10 милиона
Keanu^Reeves написа:Изпълнителен Директор - Томас Лафчис
[
За Лафчис или лощо или нищо. Не забравям никога.
За Илиан само хубаво или нищо. И тук не забравям никога.
Много добре си го написал. Само не може ли Мистичният да даде към 30 млн евра и да вземем освен французина в средата за 10 още един нападател африкански национал за предпочитане е е арабин за още 10 и едно крило без значение от националноста което да може да я вдига тая топка на Иса и Цачев.
Ако може де. Ако има само 10 млн само 10 ще вземем какво да правим, криза е/
NEFTOCHIMIK 1962 написа:А БЕ,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВСИЧКИ ТУКА,ИЛИ МАЙ СТЕ ГОЛЕМИ МЕЧТАТЕЛИ ТОВА ЛЕВСКАРИТЕ ?! КВА ПОБЕДА БЕ ???!!! ШАРАНИТЕ НАПРАВО ЩЕ ВИ ОТНЕСАТ КАКТО НАФТАТА ВИ ОТНЕСЕ С 5:1.СЕГА ИМ Е ШАНСА ДА ВИ СМАЧКАТ КАТО МУХИ....НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ-4:1 за ЧЕРНОМОРЕЦ !
Ти от кои отбор си????
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Gretna написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:А БЕ,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВСИЧКИ ТУКА,ИЛИ МАЙ СТЕ ГОЛЕМИ МЕЧТАТЕЛИ ТОВА ЛЕВСКАРИТЕ ?! КВА ПОБЕДА БЕ ???!!! ШАРАНИТЕ НАПРАВО ЩЕ ВИ ОТНЕСАТ КАКТО НАФТАТА ВИ ОТНЕСЕ С 5:1.СЕГА ИМ Е ШАНСА ДА ВИ СМАЧКАТ КАТО МУХИ....НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ-4:1 за ЧЕРНОМОРЕЦ !
Ти от кои отбор си????
От Нефтохимик естествено,но това не означава че не мога да преценя че шараните са много по-силни от Левски в момента.Входа ще е свободен,ще се открива ново тревно покритие.На предишното "откриване"-пак през април,но 1997 Нефтохимик направо развинти Левски с 4:1.Сега пак ще е празник,само че свегашния Левски е много по-слаб от онзи-3 мача не може да вкара гол,2 мача няма положение за гол,а те се надяват на победа-смях! В Черноморец са 15-16 чужденци за които имената Левски и ЦСКА не значат нищо.Просто ще ги смачкат защото за първи път шараните ще играят пред 15 000 души и ще се навият много
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Keanu^Reeves написа:Най-доброто, което може да се случи на Левски, ако след края на Сезона е извън Европа е като мине през период на Катарзис и започне граденето на един нов млад и перспективен отбор, който ще има цяло Лято на разположение мислейки единствено и само за Подготовка, а не посред Юли да се мъчи в Европа със старите кучета!
Левскар съм, но това което написа е чиста фантастика , която даже успя да ме развесели
NEFTOCHIMIK 1962 написа:От Нефтохимик естествено,но това не означава че не мога да преценя че шараните са много по-силни от Левски в момента.Входа ще е свободен,ще се открива ново тревно покритие.На предишното "откриване"-пак през април,но 1997 Нефтохимик направо развинти Левски с 4:1.Сега пак ще е празник,само че свегашния Левски е много по-слаб от онзи-3 мача не може да вкара гол,2 мача няма положение за гол,а те се надяват на победа-смях! В Черноморец са 15-16 чужденци за които имената Левски и ЦСКА не значат нищо.Просто ще ги смачкат защото за първи път шараните ще играят пред 15 000 души и ще се навият много
Има ли такъв отбор още? Ти кво искаш да ми кажеш с това което ми казваш. Милан също ни би с 4:1 това значи ли че Нафтекс е Милан. Не не значи. Ходи си на бившият ти стадион и гледай как се изнасят 15 чужденци за които футболът е чужд спорт.