Уникална Атмосфера

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Уникална Атмосфера

Мнениеот bojiTHEmaster » 30 мар 2010 11:34

ЦСКА-83 написа:Свалете очилата и гледайте малко по-реално.Сигурен бях,че или студиото е било в сектор Г, или режисьорите са ви намалили звука,или Бен Ладен прави неква конспирация.

Абе вместо да философстваш, защо не провериш къде бяха микрофоните на телевизията. Не може 7 хиляди да пеят с едно гърло ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ, а да доминира самотният глас на тарторът ви. Сваляй очилата и ходи да си доспиш.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 30 мар 2010 11:34

Но пиро шоуто ни беше по-добро ! А за това кой не се е чувал - първото полувреме ние викахме повече, а през второто - вие и по-точно ходжата с уредбата.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 мар 2010 11:39

rump_shaker написа:Пичове няма какво да спорите. Няма по-добра агитка от двете. Просто и двете агитки сте еднакво добри. Това че сте Левскари и ЦСКАри, не ви прави различни като хора и идеи. Дори сте приятели с противниковите фенове, мислите по еднакъв начин и съответно творите еднакви неща на стадиона. Определно сте двете най големи агитки но и двете сте на еднакво ниво :) Същото е и тука в Пловдив. Иска ми се ние да сме по-по агитката но да си призная Локото с нищо не ни отстъпват.

Браво Шейкър,напълно съм съгласен с теб.Изображение
Изображение
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 30 мар 2010 11:50

Левскарчета, стига сте се заблуждавали! Агитката на ЦСКА бе с класи над тази на Левски! Сектор Г беше велик като хореография, пироефекти, атмосфера! Вашето хорео беше трагично, пирото ви беше добро, но за пеене няма какво да сравнявам - пеехте 3 песни цял мач (нищо ново). Най-великата публика с 3 песни. Смях! Самочувствието ви е без покритие ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 30 мар 2010 12:02

ще призная за голяма публика тази, която събере над 10000 на стадиона до края на сезона! ЦСКА може да го постигне срещу Литекс, особено ако това се падне първо домакинство на Стойчо Младенов (през 2007-а така се получи)...

agresor
Контакти:

Мнениеот agresor » 30 мар 2010 12:20

според мен няма по смешна агитка от тази на подуенци бил съм на два мача /с гл.реинджърс и вердер/ през цялото време разни циганета и пенсове чоплиха семки и си подвикваха един на друг ,,нема страшно сега ще падне гола'' ебати смешниците и това ми било агитка. феновете на РОМА ясно казаха НИКОГА В РИМ НЕ Е ИДВАЛА ПО ЯКА И КОЛОРИТНА АГИТКА ОТ ТАЗИ НА ЦСКА СОФИЯ

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 30 мар 2010 12:31

Браво на фена на Ботев, трябва да бъдем максимелно етични един към друг. Това още веднъж доказва,че в А група трябва да бъдат отбори като Ботев, а не такива които нямат традиции и публика. :geek:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 мар 2010 12:37

agresor написа:според мен няма по смешна агитка от тази на подуенци бил съм на два мача /с гл.реинджърс и вердер/ през цялото време разни циганета и пенсове чоплиха семки и си подвикваха един на друг ,,нема страшно сега ще падне гола'' ебати смешниците и това ми било агитка. феновете на РОМА ясно казаха НИКОГА В РИМ НЕ Е ИДВАЛА ПО ЯКА И КОЛОРИТНА АГИТКА ОТ ТАЗИ НА ЦСКА СОФИЯ

ми ела в Б бе чорбе да видиш истинските фенове

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 30 мар 2010 12:43

В началото на мача хореографията на ЦСКА беше по-добра от наща, но нещата се обърнаха след почивката.Според мен и двете публики бяха достойни, за разлика от футболистчетата които скъсаха нервите на всички с безидейната си игра, която те наричат футбол

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 30 мар 2010 12:51

Абе и аз си изтеглих мача, но освен ходжата ви нищо друго не чух, да не говорим че тия ваще от "А" сектор се бяха насрали като видяха съотношението на сини и червени в "А" :)

Върни се в “Левски”