Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Hristomil kostov
- Контакти:
Re: Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЛЕВСКИ ДАЛИ Е ЗАБЛУДА АМА ЦЕЛИЯ ВИ БГ.ФУТБОЛ СЪС СИГУРНОСТ.ВИ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ДОБЪР И МОДЕРЕН ФУТБОЛ А НЕ СПАЗВАТЕ НИКАКВА ФУТ.ДИСЦИПЛИНА.ТОЯ ГОНЗО НЕ ГЛЕДА ЛИ ЛИГА ЕВРОПА И ШЛ. НЕ ДЛЕДА ЛИ КАК СА ПОСТРОЕНИ ОТБОРИТЕ КАК СИ ПОДАВАТ.КАК ИГРАЯТ ВЪВ ЗОНИ,ЛЕВСКИ ИГРАЕ КАТО СТАДО ОВЦЕ.ВСИЧКИ СЕ ВКУПЧВАТ В ЦЕНТЪРА.ГОНЗО ТАКА И НЕ ПРОУМЯ ЧЕ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ ВЕЧЕ Е НА МНОЖЕСТВОТО ПОДАВАНИЯ<БАРСА> А ДЕМОДИРАНИЯ ФУТБОЛ ДЕТО ИГРАЕ ЛЕВСИ С МНОЖЕСТВО ЦЕНТРИРАНИЯ И ТОПКА ПОСТОЯННО ВЪВ ФУТБОЛА ВЕЧЕ НЕ СЕ ИГРАЕ.ТОВА ГОНЗО НЕ ЛИ ГО МАХНЕ НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА КАКТО В БГ.ТАКА И В ЕВРОПА.
-
THE G.A.M.E
Конкретно по темата ....бих казал - от всичко по малко !
Все пак ....НИЕ СМЕ Левски !
Нищо и никой не вълнува повече БГ общноста .....от футболен Клуб Левски ! ...
Все пак ....НИЕ СМЕ Левски !
Нищо и никой не вълнува повече БГ общноста .....от футболен Клуб Левски ! ...
Ще ви дам пример с феновете на Лацио. Преди години, когато в отбора все още играеше Неста, ултрасите се вдигнаха на протест срещу бездушната игра на футболистите им. В мач срещу някой от по-непретенциозните отбори, орлите победиха с 5:1, но с всеки вкаран гол протестите се засилваха! Разбира се се намериха и фенове, които да не спазят указанията дадени от "Непокорните" и да ръкопляскат на футболистите, но те бяха набързо наказани! Мисълта ми е, че blue_lion е прав, и ако искате да постигнете нещо спрете да си гъделичката егото с такива мачове!
Последна промяна от MoNteSo на 21 мар 2010 13:39, променено общо 1 път.
за съжаление мога да констатирам само ,че си много наивен,златане !!! но .... имаш право да си мислиш така,за това футбола е интересен... ама пък чак Левски да е дал най-много на БГ- футбола в последните години.....
а колко срам и мъка !!!!!
- bobonikolov
Пълна заблуда е снощната победа.Аз я честитих на левскарите,но ги предупредих да не се заблуждават, а то точно така се получава.До сряда.Гонзо нямало да има проблеми с тази игра да смажел Локо и ЦСКА.А бе Гонзо ти в кой свят живееш?Точно с тази игра твоя отбор ще го смажат,защото снощи на умряло куче нож извадихте.И националния отбор отупа Грузия с 6 гола,ама какво стана в официалните мачове?Едно голямо нищо.Та и с Левски така.Сапунения мехур драги ми Гонзо ще се спука до събота.А ти пак ще паднеш от високо и ще се чудиш къде да се скриеш.Веднага изтъквам причините.Първо за мача с Локо Сф.Там има един играч викат му Мартин Камбуров.Абонати сте му.С тази ваша отбрана ще си разиграва коня както си иска.Имат и друг играч-Асамоа.Това момче има ускорение колкото всички зашитници на Левски накуп.Да не говорим,че в снощния мач на няколко пъти пак ви се оголи дясното крило заради слизанията на Станчев в полето на противника.Славия не можаха да се възползват,но по-опитните отбори каквито са Локото и ЦСКА непременно ще го направят.Особено ЦСКА,където имат атакуващи халфове на кило точно в тая зона.Гранден,Делев,Трифонов са все футболисти дето хванат ли ви на контра лошо се получава.В центъра и снощи си имахте дупка.Само дето Славия не можеха два точни паса да вържат там.Ама срещу Литекс тя се видя.Според мен ще се види и в другите мачове.Просто пак казвам,че Левски няма добри дефанзивни халфове в момента.Хичо игра чудесно снощи.Но толкова си може-срещу такива отбори като Славия.Мерилото беше пак в Ловеч,където направи едно голямо нищо.Миро Антонов пък една топка не отигра като хората, да не говорим за точен удар към вратата.Като обобщение:Снощи победихте,защото играха играчите с хъс и с Славия игра всичко друго,но не и футбол.Иначе играта на Левски си бе същата като в предните 3 мача.А такава игра се наказва от опитните играчи.
gugushito написа:за съжаление мога да констатирам само ,че си много наивен,златане !!! но .... имаш право да си мислиш така,за това футбола е интересен... ама пък чак лефски да е дал най-много на БГ- футбола в последните години.....![]()
![]()
![]()
![]()
Срам и мъка носят на феновете си грандът от минало свършено време ЦСКА и този от минало всеоще несвършено - Ливърпул. Левски игра 1/4 финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ и като цяло за последните 10 години е донесъл повече точки за България от останалите ни отбори взети заедно.
bobonikolov написа:Пълна заблуда е снощната победа.Аз я честитих на левскарите,но ги предупредих да не се заблуждават, а то точно така се получава.До сряда.Гонзо нямало да има проблеми с тази игра да смажел Локо и ЦСКА.А бе Гонзо ти в кой свят живееш?Точно с тази игра твоя отбор ще го смажат,защото снощи на умряло куче нож извадихте.И националния отбор отупа Грузия с 6 гола,ама какво стана в официалните мачове?Едно голямо нищо.Та и с Левски така.Сапунения мехур драги ми Гонзо ще се спука до събота.А ти пак ще паднеш от високо и ще се чудиш къде да се скриеш.Веднага изтъквам причините.Първо за мача с Локо Сф.Там има един играч викат му Мартин Камбуров.Абонати сте му.С тази ваша отбрана ще си разиграва коня както си иска.Имат и друг играч-Асамоа.Това момче има ускорение колкото всички зашитници на Левски накуп.Да не говорим,че в снощния мач на няколко пъти пак ви се оголи дясното крило заради слизанията на Станчев в полето на противника.Славия не можаха да се възползват,но по-опитните отбори каквито са Локото и ЦСКА непременно ще го направят.Особено ЦСКА,където имат атакуващи халфове на кило точно в тая зона.Гранден,Делев,Трифонов са все футболисти дето хванат ли ви на контра лошо се получава.В центъра и снощи си имахте дупка.Само дето Славия не можеха два точни паса да вържат там.Ама срещу Литекс тя се видя.Според мен ще се види и в другите мачове.Просто пак казвам,че Левски няма добри дефанзивни халфове в момента.Хичо игра чудесно снощи.Но толкова си може-срещу такива отбори като Славия.Мерилото беше пак в Ловеч,където направи едно голямо нищо.Миро Антонов пък една топка не отигра като хората, да не говорим за точен удар към вратата.Като обобщение:Снощи победихте,защото играха играчите с хъс и с Славия игра всичко друго,но не и футбол.Иначе играта на Левски си бе същата като в предните 3 мача.А такава игра се наказва от опитните играчи.
Я се скрий бе, Поялника, Янев и Т.Янчев да не би да са по-добри от Бардон, Сърмов и Гаджев? Имате само един Панку, който е от по-висока класа от нападателите на Левски, а за Гранден според мен е още рано да се дават оценки. На останалите постове сме най-малкото равни и двата отбора. Същото важи и за Локото - те имат по-силни нападатели, в лицето на Камбура и Генков и всичко зависи от това дали Йовов ще играе както може или ще цели небесата
Колкото до мача с Литекс, ако на ваш мач с тях има същото съдийство и се получи подобен резултат, всички ще тръгнете да се оправдавате как съдията, Синьото БФС и Световната конспирация са ви ощетили.
L_Messi написа:gugushito написа:за съжаление мога да констатирам само ,че си много наивен,златане !!! но .... имаш право да си мислиш така,за това футбола е интересен... ама пък чак лефски да е дал най-много на БГ- футбола в последните години.....![]()
![]()
![]()
![]()
Срам и мъка носят на феновете си грандът от минало свършено време ЦСКА и този от минало всеоще несвършено - Ливърпул. Левски игра 1/4 финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ и като цяло за последните 10 години е донесъл повече точки за България от останалите ни отбори взети заедно.
дори не мога да го коментирам.... твоя си работа, животът ще покаже кой е прав. а иначе историята я забравят само анонимници като теб, когато ти върши работа съм сигурен ,че ще се опреш на исторически факти,ама като не ти изнася..... жалка картинка сте,комплексарите от подуене....
- bobonikolov
L_Messi написа:bobonikolov написа:Пълна заблуда е снощната победа.Аз я честитих на левскарите,но ги предупредих да не се заблуждават, а то точно така се получава.До сряда.Гонзо нямало да има проблеми с тази игра да смажел Локо и ЦСКА.А бе Гонзо ти в кой свят живееш?Точно с тази игра твоя отбор ще го смажат,защото снощи на умряло куче нож извадихте.И националния отбор отупа Грузия с 6 гола,ама какво стана в официалните мачове?Едно голямо нищо.Та и с Левски така.Сапунения мехур драги ми Гонзо ще се спука до събота.А ти пак ще паднеш от високо и ще се чудиш къде да се скриеш.Веднага изтъквам причините.Първо за мача с Локо Сф.Там има един играч викат му Мартин Камбуров.Абонати сте му.С тази ваша отбрана ще си разиграва коня както си иска.Имат и друг играч-Асамоа.Това момче има ускорение колкото всички зашитници на Левски накуп.Да не говорим,че в снощния мач на няколко пъти пак ви се оголи дясното крило заради слизанията на Станчев в полето на противника.Славия не можаха да се възползват,но по-опитните отбори каквито са Локото и ЦСКА непременно ще го направят.Особено ЦСКА,където имат атакуващи халфове на кило точно в тая зона.Гранден,Делев,Трифонов са все футболисти дето хванат ли ви на контра лошо се получава.В центъра и снощи си имахте дупка.Само дето Славия не можеха два точни паса да вържат там.Ама срещу Литекс тя се видя.Според мен ще се види и в другите мачове.Просто пак казвам,че Левски няма добри дефанзивни халфове в момента.Хичо игра чудесно снощи.Но толкова си може-срещу такива отбори като Славия.Мерилото беше пак в Ловеч,където направи едно голямо нищо.Миро Антонов пък една топка не отигра като хората, да не говорим за точен удар към вратата.Като обобщение:Снощи победихте,защото играха играчите с хъс и с Славия игра всичко друго,но не и футбол.Иначе играта на Левски си бе същата като в предните 3 мача.А такава игра се наказва от опитните играчи.
Я се скрий бе, Поялника, Янев и Т.Янчев да не би да са по-добри от Бардон, Сърмов и Гаджев? Имате само един Панку, който е от по-висока класа от нападателите на Левски, а за Гранден според мен е още рано да се дават оценки. На останалите постове сме най-малкото равни и двата отбора. Същото важи и за Локото - те имат по-силни нападатели, в лицето на Камбура и Генков и всичко зависи от това дали Йовов ще играе както може или ще цели небесатаРазликата я има само в треньорите, като тези на Локо и ЦСКА са много по-опитни от Гонзо и оттам може да дойде предимството на техните отбори над Левски.
Колкото до мача с Литекс, ако на ваш мач с тях има същото съдийство и се получи подобен резултат, всички ще тръгнете да се оправдавате как съдията, Синьото БФС и Световната конспирация са ви ощетили.
Пич колкото и да ти се иска няма да се скрия.Казвам ви реални проблеми и как стоят нещата.И да Янчев не е добър халф,но Мороз е,Маркиньос също.Точно пък Сърмов недей да го споменаваш,защото вие не си го харесвате пък какво остава за другите.Може само Панку да имаме,но в Левски и такъв нямате.Виж за Гонзо си прав.Аз за това се чудя как може той от един мач да забрави проблемите в отбора и да реши,че са изчезнали като с магическа пръчка.Колкото за конспирациите и съдиите-върни се малко назад в миналото и си спомни кой ревеше за неотсъдени дузпи?Кой искаше преди 3 месеца да се смени комисията,защото видиш ли съдията не помогна да си спечелят мача с Черно море?Ще ти кажа -не беше ЦСКА.Спирам за да не наспамвам темата допълнително.Мнението си го казах.Това дали ви харесва е съвсем друго нещо.
- levskar forever
- Контакти:
Аз съм за юншите да играят.Трябва да им се дава шанс и на тях.Ако не се пускат в игра за какво ни е школата?Тогава е по-добре да се закрие и да се купуват играчи.Левски е доказъл,че има добра школа и добри играчи са излязли от там,но дали им стиска на треньорите да ги пускат в игра си е друга работа.Вижте Барса,която залага само на таланти от школата,къде са.И дума не може да става за сравнение с нея,но според мен това е начина.Във важните мачове да се пускат младите,може и да сбъркат в някой мач,но така се става играч.И ние феновете трябва да имаме търпение към тях.Не искам да изпускаме пак някой млад талант,а после да се чудим как да го връщаме на много по-висока цена.Това е от мен.Само ЛЕВСКИ!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com