Левски без Йовов и Бардон!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

UL_Blue

Re: Левски без Йовов и Бардон!

Мнениеот UL_Blue » 21 мар 2010 11:52

ДА ГЛЕДАХ СНОЩНИЯТ МАЧ!!!
ГЛЕДАХ И КАК СРЕЩУ НАС ИМАШЕ НЯКАКВО ПОДОБИЕ НА ОТБОР, КОЙТО МИНА ДВА ПЪТИ ЦЕНТЪРА!!!
А ТИ ГЛЕДА ЛИ МАЧА ПРЕДИ СЕДМИЦА!!!
ДАНО КРИТЕРИЯ ТИ НЕ Е СЛАбИЯ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 мар 2010 12:06

comandosa1 написа:Колкото до младите, аз не виждам с какво Огнянов, Цачев и Сърмов са по-добри от тях на този етап. Вчера им се даде шанс, не го оправдаха според мен, особенно Огнянов, да не говорим че на Сърмов му се дава шанс вече години, не малко загуби е направил лично и само той, включително и тази в Ловеч, за която има пряка вина. Цачев му трябват още мачове, но за момента не може да е титуляр.

Не съм съгласен с това колега.
Какво значи - 'вчера им се даде шанс' ?
Аз на 10-15 мин. игра за изминали ...вече три кръга, не му викам даден шанс !
Много ги "пазим" ( рабирай Гонзо ) ... "младите" бе приятелю !
Съгласен съм, че "Сърмата" не става ( това е вън от съмнение ) ....но Цачев и Огнянов трябва да играят често.
На тези момчета им е нужна игрова практика .....но не от тренировките !
Само с официални мачове ....се става футболист ... ;)

П.П.
Смятам, че за малкото време което игра ....Огнянов се справи.
Отне и спря повече топки и атаки ...от колкото Сърмов, във всичките си мачове от тоя полусезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 21 мар 2010 12:09

unist_ex написа:
dudu написа:
unist_ex написа:пожелавам от сърце на Христо Йовов един ден да е на мястото на Батков. Тогава евентуално може да стана пак левскар. Евала и на Бардон за цялото старание на терена и извън него! Срамота е,че двамата петнят името си в сегашния ФК Батков

аман от такива Левскари-еднодневки

ами достатъчно нерви и пари изхвърлих в джоба на Батков. и аз мога да кажа ама от такива примирени душици като тебе.

значи по-твоята логика отбора върви и бие наред тогава си Левскар,а като е в криза не си така ли.Няма бивш негър.Съжалявам братле.Или си или не си ;)

borm
Контакти:

Мнениеот borm » 21 мар 2010 12:34

Йовов е най-добрия играч на Левски в момента.

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 21 мар 2010 12:42

UL_Blue написа:Левски без Йовов и Бардон. Мисля, че е краино време и двамата, да седнат до Гонзо. Вчерашният мач за пореден път, го показа. Отварям една скоба и уточнявам, че и двамата са много силин футболисти или поне бяха. Но защо трябва да седнат на пейката. Тези футболисти изключително затормозяват играта на отбора. При тях няма игра на скорост, няма игра с едно докосване, няма я изненадата. Всяка една топка минаваше през тях и започваше, спиране, оглеждане, водене на топката по 10-15метра, от което се губи всякаква изненада, а в съвременният футбол това е пагубно, самоубииствено. Това го показа и мача с Литекс. Когато срещу нас играе по- агресивен отбор, отбор кото играе на скорост, просто сме обречени. С тези мудни действия не можем да се противопоставим на равностоен или по-силен противник.
Искам да отбележа играта на Станчев. Най-вече неговото центририране. Не, че е направил кои знае какво, но видях първото полувреме две страхотни центрирания, при това без да спира и да си намиста топката и останах доволен. Дано продължи така!!!

ти си чорбар
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 мар 2010 12:49

UL_Blue написа:Левски без Йовов и Бардон. Мисля, че е краино време и двамата, да седнат до Гонзо. Вчерашният мач за пореден път, го показа. Отварям една скоба и уточнявам, че и двамата са много силин футболисти или поне бяха. Но защо трябва да седнат на пейката. Тези футболисти изключително затормозяват играта на отбора. При тях няма игра на скорост, няма игра с едно докосване, няма я изненадата. Всяка една топка минаваше през тях и започваше, спиране, оглеждане, водене на топката по 10-15метра, от което се губи всякаква изненада, а в съвременният футбол това е пагубно, самоубииствено. Това го показа и мача с Литекс. Когато срещу нас играе по- агресивен отбор, отбор кото играе на скорост, просто сме обречени. С тези мудни действия не можем да се противопоставим на равностоен или по-силен противник.
Искам да отбележа играта на Станчев. Най-вече неговото центририране. Не, че е направил кои знае какво, но видях първото полувреме две страхотни центрирания, при това без да спира и да си намиста топката и останах доволен. Дано продължи така!!!

Първо, мисли - после пиши. Щом като при Йовов нямам изненада и игра с едно докосване.......
п.с. в сегашния Левски, ако о нямаше Йовов, нямаше даже да гледам мачовете (то бива мъка...)
Много е тъжно, че Йовов снощи игра като дефанзивен халф и пак беше най-добър и пак вкара... дано не се сменят с Гошо Пеков, че тогава ще грейне една страшна истина за нашия футбол и прехвалените школи (спомнете си ж желев как добре играеше като нападател)... малко прилича на футбула в махалата - къде и да застанеш най-добър
Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 21 мар 2010 12:50

А бе не знам но вчера Йовов тичаше по-бързо и от 20 годишните....И аз съм на мнение,че трябват техни заместници но ако ще са някой мъзеливи лапета по-добре със "старите" да си играем...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 мар 2010 12:56

За мен Хичо вчера беше най-добър заедно с Йовов, ама и двамата са на импулс и то през няколко мача :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 мар 2010 14:23

Йовов и Бардон могат да са резерви, само ако Гаджев и Тасевски са готови на 100% и са във върхова форма.
Нека Гонзо да си решава, това си е негова работа, но моето мнение за Балтанов, Цачев и Огнянов е, че първият може спокойно да го пуска в центъра, а другите двама да ги пуска по-често на мястото на Антонов, който досега не е впечатлил с изявите си. Стефан Станчев имаше добри изяви вчера, но нека да не сравняваме Дани Пеев с Дока, с когото трябваше да се справя словакът Петраш в Ловеч ;)

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 21 мар 2010 15:18

Абе нормални ли сте?Та вчера Бардон ни правеше играта..Той тичаше(един от малкото) и игра супер..Съгласен съм за Йовов,а заедно с него Мечо и Топузаков е време да спрат с футбола..Вчера най-добри за мен бяха Станчев,Бензукан,Бардон!!!

Върни се в “Левски”